Reklama

Reklama

Sarah (Shauna Macdonald), se jako jediná přeživší dostala z labyrintu podzemních chodeb a leží v nedaleké nemocnici s dočasnou ztrátou paměti. Jelikož pátrací akce po zbytku dámské výpravy neprobíhá zrovna nejlépe, přidá se Sarah na rozkaz šerifa k záchrannému týmu v naději, že si vzpomene, co se vlastně stalo. Netrvá to dlouho a ocitá se zpět v podzemním bludišti, kde si začíná na všechno vzpomínat... Není už ale pozdě? Dokáže i tentokrát překonat všechny nástrahy, které jí ''opuštěné'' doly připraví? Krvavý boj o přežití začíná..... ZNOVU! (Krouťák)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (390)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

The Descent: Part 2 je poměrně silný v určitých jednotlivých scénách, ale celkově mě příliš nenadchnul. Zpočátku jsem byl spokojen - klaustrofobický pocit (tak dobře známý z prvního dílu) se dostavil, jeskynní zrůdy na sebe také nenechaly dlouho čekat a kdybych řekl, že mě to chvílema nepostrašilo, tak bych lhal. Ale několik momentů scénáři neodpustím a chování postav mě doslova ubíjelo. Tak extra pošahaný šerif, jako je v tomto filmu, na světě prostě nemůže existovat, protože by neprošel psychologickými testy (předpokládám že něco takového Amíci taky mají). Závěr se mi nelíbil, nečekaný objev na začátku třetí třetiny se mi nelíbil, navázání na první díl se mi taky nelíbilo (vždyť by to šlo i bez té Sarah - a nepůsobilo by to tak divně). Bez znalosti Marshallovy pecky bych měl z filmu pozitivní pocit... ale já ji znám! 6/10 ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

No není to tak skvělé jako první díl, ale udržuje si to podobnou kvalitu, ta děsivá atmosféra je pryč, už se lekáte tak nějak z donucení. Lidi se ve více případech chovají jako naprostí idioti, například šerif, který Sarah spoutá, protože jí nevěří, ale když je očištěna, pouta jí nesundá. Dovídáme se, že zdaleka všechny slečinky nezemřeli, najednou se z nich staly lovkyně, které se zdá se adaptovali a přesně ví, jak se chovat v případě nouze....také se z nich staly zdatné bojovnice. Není to tak špatné, ale vždy si radši pustím jedničku. ()

Reklama

Reiniš 

všechny recenze uživatele

Kdyby se tvůrci vykašlaly na zbytečné hektolitry krve a předvídatelné lekačky, mohl mít vydařený první díl důstojného nástupce. Zcela nevyužitý potenciál. Part 2 prvotní příběh vůbec nerozvíjí, pouze na něm parazituje. Zavěrečné rozuzlení je opravdu to nejhloupější, co jsem v žánru za poslední dobu viděl. Zlo! A taková to mohla být hezky strašidelná série, Neile Marshalle... ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Opravdu slabé pokračování kde si na rozdíl od prvního dílu vůbec nepohráli se světlem a víc jak polovinu záběrů v jeskyni máme moc pěkně osvětlenou, takže stísněný pocit z nedostatku světla jak ho znám z prvního dílu je zde nulový a jediné, co aspoň trošku funguje jsou lekačky. A tak tuto jednohubku hodnotím 2 hvězdičky… ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní pokračování, které je u mě asi tak na stejné úrovni, jako jednička. Lekačky překvapivě fungovaly na výbornou. Postavy trochu nezajímavé, přičemž ty nejzajímavější umřou skoro na začátku. Trochu směšně na mě působila reinkarnace postav z jedničky. Myslim, že nové neotřelé tváře by působily lépe, než ty, které jsme dávno odepsali. Konec otevřený, pro případný komerční úspěch tohto filmu. Hezké, ale trochu nelogicky zaříznuté. Ačkoliv se mi první dva díly líbily, doufám, že trilogie nebude. Tento film vyčerpal všechen potenciál a s ničím novým přijít nemůže, dvojka byla jen jednička v jiném balení, třikrát vidět stejnou věc nemusím. 70% 12.03. 2010 07/19 nejočekávanějších 2010 ()

Galerie (53)

Zajímavosti (4)

  • Film dejovo bezprostredne nadväzuje na prvú časť, ktorá sa odohráva v roku 2005. Keď Rios (Krysten Cummings) zaznamenáva videosprávu pre svoju dcéru, používa mobil značky Nokia N81, ktorá však bola na trhu až v roku 2007. (misterz)
  • V čase 40:19 vlevo pod balvanem zřetelně vidíme 2 lidské lebky, ale v dalším záběru tam již nejsou, místo nich je o několik centimetrů vedle podlouhlá kost. (Petsuchos)
  • V čase 32:05 se dole mihne hlava člena štábu. (Petsuchos)

Reklama

Reklama