Reklama

Reklama

Sarah (Shauna Macdonald), se jako jediná přeživší dostala z labyrintu podzemních chodeb a leží v nedaleké nemocnici s dočasnou ztrátou paměti. Jelikož pátrací akce po zbytku dámské výpravy neprobíhá zrovna nejlépe, přidá se Sarah na rozkaz šerifa k záchrannému týmu v naději, že si vzpomene, co se vlastně stalo. Netrvá to dlouho a ocitá se zpět v podzemním bludišti, kde si začíná na všechno vzpomínat... Není už ale pozdě? Dokáže i tentokrát překonat všechny nástrahy, které jí ''opuštěné'' doly připraví? Krvavý boj o přežití začíná..... ZNOVU! (Krouťák)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (390)

Faustka 

všechny recenze uživatele

Jak napsal klasik Chupacabre: „…jako kdyby předchozí díl vůbec NEskončil…“ Který je naprosto totožný s mým názorem na The Descent: Part 2 :)) Přitahována monumentem jeskynního komplexu i presována stísněností úzkých průrvů, kde pobíhající krvelační skřeti střeží domovské území, což je pochopitelné, každý si přece chrání to svoje; proto nájezdy lidských vetřelců nezůstanou bez odezvy. A boj je to opravdu nelítostný, tak nezbývá než se ztišit a doufat, že tohle dobrodružství ustojíme. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl porovnávat s horory, které jsem v poslední době viděl, ať jde o remaky nebo pokračování, tak D2 se řadí mezi ty lepší. A to celkem s přehledem. Koncept stísněných temných prostorů je zachován a ti šmejdi jsou nyní trochu víc vidět, takže zkažených ksychtů je více než dostatek. Jo, závěr(asi 2 minuty) jsem si představoval trochu jinak, ale zbylých 92 minut za to stálo. 78% ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Prvý diel je výborný, dá sa pozerať i opakovane, to rozhodne nemôžem povedať o pokračovaní, od ktorého som vďaka pomerne vysokému hodnoteniu čakal o čosi viac. Oživenie jednej postavy som v úvode prežil, no prišla i druhá a to už je trochu moc. Postavy rýchlo ubúdajú, nie je čas na nejaké bližšie zoznamovanie, no hlavná ženská postava ma srala v jednom kuse. Za hodinu stihla pomerne dosť...v nemocnici vstať úplne blbá, nechať sa zniesť do jaskyne, zrazu sa jej v hlave rozsvietilo natoľko, že vie presne čo a kde. V niektorých scénach by aj Rambo čumel, ako sa ženy dokážu oháňať horolezeckým náradím...Film nepriniesol nič nové, skôr je to také typické pokračovanie , kde je všetko o triedu slabšie a záver z kategórie úplne debilných. Neviem si predstaviť ako chcú na tento záver nadviazať. Pád do tmy je skvelý tak ako je a určite žiadne pokračovanie nepotreboval. Slabé tri hviezdy. 50%. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Dámská jízda pokračuje. Kdo ji kazí, jsou výhradně muži. A ostrozubí pazgřivci, z nichž ostošest tryská krev, oproti všemu ostatnímu, ve tmě utopenému, vždy krásně viditelná. Jestliže první díl byl pádem do tmy, druhý je pádem do sraček. Ale přiznaným – na nic vznešenějšího si nehraje. Zvrhle jsem se bavil, možná právě proto, že mi pranic nezáleželo, o kolik svalové tkáně která postava přijde. 55% Zajímavé komentáře: kiddo, Freemind ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Laciné pokračovaní,laciného hororu.Tupost scénáře a jeho převídatelnost jsou až zarážející.Už vidim jak pár hodinek potom,co najdou skrvavenou hlavní hrdinku,která je úplně psychicky na dně,pošlou okamžitě zpátky do jeskyně,aby tam s bandou amatérů hledala pravdu.SPOILER:dědek,který je doprovodí k důlní šachtě,byl jasně podezřelej už jak se na ně díval a šklebil,když je posílal dolů tím výtahem,tudíž rádoby překvapivý konec se u mě nekoná.Atmosféra nikde,herci děsný a postavy nesympatický.Nablbé pokračování jedničky,která už taky nebyla žádnej skvost.Jednu mini hvězdu za Natalie Mendozu a príma smrt šerifa,jinak děs,hrůza a shit.Už nikdy více. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (4)

  • V čase 40:19 vlevo pod balvanem zřetelně vidíme 2 lidské lebky, ale v dalším záběru tam již nejsou, místo nich je o několik centimetrů vedle podlouhlá kost. (Petsuchos)
  • Film dejovo bezprostredne nadväzuje na prvú časť, ktorá sa odohráva v roku 2005. Keď Rios (Krysten Cummings) zaznamenáva videosprávu pre svoju dcéru, používa mobil značky Nokia N81, ktorá však bola na trhu až v roku 2007. (misterz)

Reklama

Reklama