Reklama

Reklama

Sarah (Shauna Macdonald), se jako jediná přeživší dostala z labyrintu podzemních chodeb a leží v nedaleké nemocnici s dočasnou ztrátou paměti. Jelikož pátrací akce po zbytku dámské výpravy neprobíhá zrovna nejlépe, přidá se Sarah na rozkaz šerifa k záchrannému týmu v naději, že si vzpomene, co se vlastně stalo. Netrvá to dlouho a ocitá se zpět v podzemním bludišti, kde si začíná na všechno vzpomínat... Není už ale pozdě? Dokáže i tentokrát překonat všechny nástrahy, které jí ''opuštěné'' doly připraví? Krvavý boj o přežití začíná..... ZNOVU! (Krouťák)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (391)

Gimli 

všechny recenze uživatele

Slabší než první díl. Teď už pochopitelně víme, do čeho se záchranný tým žene. Ovšem i přesto si druhé pokračování dokáže držet vcelku slušnou atmosféru asi 2/3 filmu. Zhruba kolem toaletní scény se napětí vytratí a navíc výrazně přibude špatných béčkových klišé. Možná pomůže zkouknout to s delším časovým odstupem od jedničky. ()

Claw 

všechny recenze uživatele

Za ty akční masakry, hekťáky krve a špičkově provedené gore efekty musím jít nad průměr. Líbilo se mi to víc než první díl. I když je to spíš prostá řezničina, kde většina postav odpadne do půl hodiny. Naopak podezřelé mi připadaly některé záběry z jeskyní, které mi připomínaly spíš vyumělkované ateliéry... Ale je to dobrý akční krvák, docela mile mě to překvapilo... /70%/ ()

Reklama

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Po zklamání, jakým pro mě byl druhý díl [REC]u je tohle velice příjemné překvapení... U žádné série není lehké trumfnout předchozí díl (pokud měl úspěch) a i když byl Pád do tmy atmosféričtější a nápaditější, je Descent: Part 2, The ''důstojným'' pokračováním skvělé jedničky a já bych se určitě na další díl podíval - 70%. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

První půlhoďka není úplně optimální, ale pak se to rozjede a už nezastaví. Jsme zpátky ve starém známém jeskynním komplexu, kam teď vyráží pátrací četa včetně z jedničky přeživší a stále ještě ne úplně vzpamatovalé Sarah. A to znamená, že jeskynní zrůdy budou opět hodovat./ Je to akčnější, krvavější, nechybí super scény jako únik ze zapadaných prostor, drama nad propastí, udělejte šerifovi pápá, krysa, nebo jeskynní hajzlík. Napětí samozřejmě zůstává, hodně se mi líbil konec. Osobně mi to sedlo víc než první díl (kupodivu včetně samotných predátorů) a divím se, když hororový fanda zhodnotí pod 3*... "This is a missing person's case, what the hell do you think you'll find down there?" ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Za ty akční masakry, hekťáky krve a špičkově provedené gore-efekty musím jít nad průměr. Líbilo se mi to víc než první díl. I když je to spíš prostá řezničina, kde většina postav odpadne do půl hodiny. Naopak podezřelé mi připadly některé záběry z jeskyní, které mi připomínaly spíš "namaškařené" ateliéry ... Ale je to dobrý akční krvák, docela mile mne to překvapilo ... ()

Galerie (53)

Zajímavosti (4)

  • V čase 40:19 vlevo pod balvanem zřetelně vidíme 2 lidské lebky, ale v dalším záběru tam již nejsou, místo nich je o několik centimetrů vedle podlouhlá kost. (Petsuchos)
  • V čase 32:05 se dole mihne hlava člena štábu. (Petsuchos)

Reklama

Reklama