Reklama

Reklama

Sarah (Shauna Macdonald), se jako jediná přeživší dostala z labyrintu podzemních chodeb a leží v nedaleké nemocnici s dočasnou ztrátou paměti. Jelikož pátrací akce po zbytku dámské výpravy neprobíhá zrovna nejlépe, přidá se Sarah na rozkaz šerifa k záchrannému týmu v naději, že si vzpomene, co se vlastně stalo. Netrvá to dlouho a ocitá se zpět v podzemním bludišti, kde si začíná na všechno vzpomínat... Není už ale pozdě? Dokáže i tentokrát překonat všechny nástrahy, které jí ''opuštěné'' doly připraví? Krvavý boj o přežití začíná..... ZNOVU! (Krouťák)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (393)

Slasher 

všechny recenze uživatele

První půlhoďka není úplně optimální, ale pak se to rozjede a už nezastaví. Jsme zpátky ve starém známém jeskynním komplexu, kam teď vyráží pátrací četa včetně z jedničky přeživší a stále ještě ne úplně vzpamatovalé Sarah. A to znamená, že jeskynní zrůdy budou opět hodovat./ Je to akčnější, krvavější, nechybí super scény jako únik ze zapadaných prostor, drama nad propastí, udělejte šerifovi pápá, krysa, nebo jeskynní hajzlík. Napětí samozřejmě zůstává, hodně se mi líbil konec. Osobně mi to sedlo víc než první díl (kupodivu včetně samotných predátorů) a divím se, když hororový fanda zhodnotí pod 3*... "This is a missing person's case, what the hell do you think you'll find down there?" ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Laciné pokračovaní,laciného hororu.Tupost scénáře a jeho převídatelnost jsou až zarážející.Už vidim jak pár hodinek potom,co najdou skrvavenou hlavní hrdinku,která je úplně psychicky na dně,pošlou okamžitě zpátky do jeskyně,aby tam s bandou amatérů hledala pravdu.SPOILER:dědek,který je doprovodí k důlní šachtě,byl jasně podezřelej už jak se na ně díval a šklebil,když je posílal dolů tím výtahem,tudíž rádoby překvapivý konec se u mě nekoná.Atmosféra nikde,herci děsný a postavy nesympatický.Nablbé pokračování jedničky,která už taky nebyla žádnej skvost.Jednu mini hvězdu za Natalie Mendozu a príma smrt šerifa,jinak děs,hrůza a shit.Už nikdy více. ()

Reklama

Reiniš 

všechny recenze uživatele

Kdyby se tvůrci vykašlaly na zbytečné hektolitry krve a předvídatelné lekačky, mohl mít vydařený první díl důstojného nástupce. Zcela nevyužitý potenciál. Part 2 prvotní příběh vůbec nerozvíjí, pouze na něm parazituje. Zavěrečné rozuzlení je opravdu to nejhloupější, co jsem v žánru za poslední dobu viděl. Zlo! A taková to mohla být hezky strašidelná série, Neile Marshalle... ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Jak napsal klasik Chupacabre: „…jako kdyby předchozí díl vůbec NEskončil…“ Který je naprosto totožný s mým názorem na The Descent: Part 2 :)) Přitahována monumentem jeskynního komplexu i presována stísněností úzkých průrvů, kde pobíhající krvelační skřeti střeží domovské území, což je pochopitelné, každý si přece chrání to svoje; proto nájezdy lidských vetřelců nezůstanou bez odezvy. A boj je to opravdu nelítostný, tak nezbývá než se ztišit a doufat, že tohle dobrodružství ustojíme. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Klaustrofobní masakr z podzemí druhá část...Vcelku jsem nečekal bůhví jaké překvapení, jelikož příběh kopíruje jedničku. Rozdíl je v tom, že divák už ví, jaké hrůzy se dole skrývají, a tak jen sleduje záchranný tým, který se rozpadá jak trouchnivějící kosti. Odhlédnu od toho, že některé scény jsou nereálné, že zase vítězí ženy nad muži (dobře, někteří se pro ně obětovali, což je plus), a připomenu si, že jde o fantastický horror, kde snad i přírodní zákony mohou jít proti realitě. Líbila se mi atmosféra (do těch chodbiček by mě nikdo nedostal), potvůrky, hojné gore i vtípky typu: ,,Panebože, do jakých sraček jsme to spadly?!" Postavy pomalu odpadávají a zbývající se mění v šílence pomalované krví od hlavy až k patě. Rudé gejzíry stříkají z bojovníků na obou stranách a vypadá to, že naděje na přežití mizí jak kostka ledu na letním slunci. K tomu si připočtěte debilního šerifa, který přivleče pod zem jedinou přeživší nebožačku, i přes zákaz dole vystřelí, a málem zlikviduje během chvilky celý záchranný tým, a který se do poslední chvíle chová jako hovado. Líbil se mi konec, byť mi vrtá v hlavě: Sakra, co jsem propás? Co je ten chlápek zač? Menší minus - lekačky, které jsem postupně čekal i tam, kde nakonec nebyly... ()

Galerie (53)

Zajímavosti (4)

  • V čase 40:19 vlevo pod balvanem zřetelně vidíme 2 lidské lebky, ale v dalším záběru tam již nejsou, místo nich je o několik centimetrů vedle podlouhlá kost. (Petsuchos)
  • Film dejovo bezprostredne nadväzuje na prvú časť, ktorá sa odohráva v roku 2005. Keď Rios (Krysten Cummings) zaznamenáva videosprávu pre svoju dcéru, používa mobil značky Nokia N81, ktorá však bola na trhu až v roku 2007. (misterz)

Reklama

Reklama