Reklama

Reklama

Tyranosaurus: Zhouba Aztéků

  • Česko Tyranosaurus Rex (více)

V roce 1521 dobyl Cortés Mexiko a podrobil si starobylou říši Aztéků. Ještě dříve ale uspořádal do těchto míst se sedmi muži výpravu, která měla za úkol najít zlato a drahé kameny. V údolí, kam skupinka směřuje, řádí pár obrovských tyranosaurů. Krvelačný domorodý šaman Xocozin každý měsíc obětuje živého člověka, aby si „hromového ještěra“ udobřil. Dělá to ale spíš proto, že se chce zmocnit vlády nad kmenem. Proto rovněž usiluje o dceru náčelníka Matlatla Ayacoatl. Když jednou dívka, která se sňatku vzpouzí, uprchne do lesa se služebnou, ještěr je dostihne, služebnou zabije a Ayacoatl zachrání Rios, člen Cortésovy výpravy. Později jsou muži zajati a náčelník, který myslel, že jeho dcera zemřela, ji spatří živou, což dobrodruhy spasí před jistou smrtí. Cortes nabídne, že jeho muži zbaví domorodce hrozby tyranosaura. Xocozin je ale chce příšeře všechny obětovat… V Cortésově skupině nevládne shoda. Někteří muži chtějí v noci uprchnout. Rios se ale neohroženě pouští do boje s příšerou… (TV Prima)

(více)

Recenze (204)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Nápad docela dobrý, krásná lokace, za zmínku stojí i Ian Ziering.. Ale ve finále to připomíná sci-fi remake naší pohádky Za humny je drak..;) Docela jsem se pobavil ve smyslu od srdce zasmál, což ovšem určitě nebylo v plánu tvůrců tohohle "majstrštyku".. Ano, až tak trapně působí jak výkony všech zúčastněných pseudoherců, tak i veškeré efekty.. ()

kajda.l odpad!

všechny recenze uživatele

Když mi kolega z práce tento „film“ půjčoval, tak s nálepkou „Very Big Shit“, ale že by měl posloužit na zabití jednoho nudného odpoledne a také k tomu, aby člověk vážil minimálně průměrných filmů(o výborných nemluvě). Co víc říct, jeho předpověď se vyplnila, ani to nechci nazývat filmem, pač tento paskvil je naprosto otřesný(u digitálních triků jsem se několikrát málem počůral smíchy=-D), chvíli jsem uvažoval, že bych to poctil, alespoň tou jednou hvězdou(za onu směšnost=nechtěnou, tvůrci to asi opravdu mysleli vážně a také za hezké, hladce oholené nohy, hlavní ženské představitelky:D), ale ne nejde to, to by byla neúcta k mým jednohvězdičkovým filmům:). Co se týče „hereckých“ výkonů, tak opravdu jsem nikdy nepochyboval, že to průserář Steve Sanders z BHček dotáhne hodně vysoko, klobouk dolů:). ()

Reklama

Bobik9 

všechny recenze uživatele

No, když pominu už jenom to, že celý ten nápad byla nehorázná pí*ovina, tak se to dalo dokoukat. Herci byli sice, jak z nějakého porna a efekty dinosaura byly směšné. Navíc blbeček Čokobamba (nebo jak se jmenoval) tam pořád pobíhal a řikal stále to samé. Nicméně, kdyby se ten "film" zkrátil na 40 minut, tak by to asi bylo i docela kouaktelné. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tady se dá snad jen poděkovat skrz bezvadně digitálně vymazlenýho TýRexe, za nostalgickej návrat zpět do klukovských let, kdy byla v devadesátkách podobná vizuální podívaná v gamesách na PS jedničkách... Možná bylo občas i pěkný kouknout na polonahou Dichen, nicméně prostě i ty její krásný dlouhý štíhlý kozy, ten dinosaur s přehledem zastínil! Fakt supr zábava! 15% ()

gurmanik odpad!

všechny recenze uživatele

Kdybych to neviděl odpoledne na jedné komerční televizi (nakonec jsem to ani nedokoukal), tak bych si myslel, že je to nějaký úvodník do zvrhlého dinosaurolidského péčka. Ty výkony herců byly příšerné, ještě horší efekty a ten tyranosaurus v tom filmu vypadal a pohyboval se asi tak, jako bych ho namaloval já. Přemýšlel jsem o 1* z toho důvodu, že jsem se občas dobře zasmál v těch chvílích, které měly být nejvíc napínavé, ale tomuhle prostě musím dát odpad! :D ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • U náčelníka jdou v puse několikrát vidět plomby, což je zvláštní u domorodce z pralesa. (MrAldridge)
  • Natáčení probíhalo na hawaiiském ostrově Oahu, stejně jako u seriálu Ztraceni (od r. 2004). (tomeek)
  • Ve filmu byla použita německá vlajka, kterou měl na sobě jako tetování aztécký náčelník. (chaometic)

Reklama

Reklama