Reklama

Reklama

Výřečný Jack McCall řekne cokoli, jen aby dosáhl svého. Když se ovšem pokusí podvést jednoho duchovního guru, zjistí, že jeho život závisí na kouzelném stromě o tisíci listech… jeden za každé slovo, které mu zbývá. Jack teď musí přestat mluvit a přijít na nějaký nekonvenční způsob komunikace, nebo to má spočítané. (Magic Box)

Videa (17)

Trailer

Recenze (225)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na Tisíc slov jsem se hodně těšil. Hlavně proto, že mám Eddieho rád a říkal jsem si, že tenhle film by mohl být trošičku solidnější, než jeho poslední kousky. Taky že je, není to úplně to pravý ořechový. Příběh je dost básničkovej. Celý to má hrozně zvláštní atmosféru. Jakmile ale Eddie přestane mluvit, začne film docela hezky gradovat a za závěr si ty tři hvězdy podle mě zaslouží. ()

netWoor 

všechny recenze uživatele

Eddie chce vytěžit maximum z toho co umí nejvíc, nicméně zde se mu to absolutně nepovedlo (jako již mnohokrát od dob BH cop). Vtip jsem nenašel žádný, jeho způsoby obcházení mlčení jsou hloupé a nudné, stejně jako postavy okolo. Možná bych byl ochotný dát druhý bod za tři minuty filmu, kdy trochu zvážní a možná nás donutí se zamyslet, ale jděte na film kvůli třem minutám, není-li tam svlečená nějaká nóbl krasavice ... ()

Reklama

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele

Nápad se stromem,kde spadne z něj list za každé slovo Jacka(Murphy)je velmi originální,Murphy je zde vskutku dobrý.Tato komedie pobaví i potěší...60 procent si tento film určitě zasloužil.Těšil jsem se,až jej skouknu a Murphy ani tento příběh mě rozhodně nezklamal...Ostatní herci,co sekundují Murphymu také nezklamali.Murphy na to pořád má! ()

Oonika 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že když jsem viděla jméno Eddie Murphy, už jsem se tetelila, jak to zdrbnu za zhovadilost a vulgaritu. Ale jaké bylo mé překvapení, nic takového se nekonalo.... :-) Řekněme, že ten konec byl vcelku dojemný a asi i poučný... Jenže... Celé to bylo nudné a nudné a ještě jednou nudné. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $18,450,127Tržby Celosvetovo $20,558,836Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA $3,788,005 //počet predaných kusov 255,263║ ďalšia zbytočnosť s Eddie Murphym, ktorá sa topí v tej vážnosti ktorú chce v druhej polovici navodiť, toto bol fakt čudný pokus, kde si nič poriadne neužijete a hlavne keď komediálne vsuvky sú vrcholová otravnosť /20%/ ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Přestože natáčení skončilo už v roce 2008, v kinech byl snímek uveden až o 4 roky později. (KucC)
  • Film se natáčel v Bel Air v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama