Reklama

Reklama

Výřečný Jack McCall řekne cokoli, jen aby dosáhl svého. Když se ovšem pokusí podvést jednoho duchovního guru, zjistí, že jeho život závisí na kouzelném stromě o tisíci listech… jeden za každé slovo, které mu zbývá. Jack teď musí přestat mluvit a přijít na nějaký nekonvenční způsob komunikace, nebo to má spočítané. (Magic Box)

Videa (17)

Trailer

Recenze (225)

Krissty 

všechny recenze uživatele

Film s nádherným námětem a krásně myšleným příběhem... Ale Eddie Murphy, to je jedna z největších hereckých katastrof a do takovýchto emocionálních filmů by se pouštět neměl, protože na to prostě a jednoduše nemá. Ať si zůstane u svého Norbita a Zamilovaného profesora a tohle ať nechá hercům! Svými trapnými obličeji a humorem z toho udělal totální frašku... Být tam jiný hlavní představitel, který umí, mohlo to podle mě dopadnou víc než perfektně, ale takhle? Murphy mě prostě naštval... Být to čisté drama, mohlo mít snad i červené hodnocení, ale takhle... Vtipy mě ve většině případů vyloženě obtěžovaly... ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Námet perfektný, pointa taktiež, len skôr by som uprednostnil, keby sa film žánrovo uberal skôr dramatickým smerom a nie týmto štýlom. A ani z obsadenia Eddieho Murphyho do hlavnej role nie som zrovna nadšený. Tým pádom vlastne automaticky odpadá možnosť, že by ten film pôsobil nejakým vážnejším dojmom, hoci aspoň v závere konečne prestali tlačiť na pílu toho neznesiteľného "humoru". Ale treba uznať, že zopár scén sa naozaj vydarilo a pôsobili celkom komediálnym dojmom. Ale bohužiaľ, takýto krásny námet nie je stavaný na takéto prevedenie. Podľa mňa práve toto zabilo celé filmové spracovanie inak krásnej idei. ()

Reklama

Reverger 

všechny recenze uživatele

Dalo by se to říci i pár slovy. Nač se dlouze rozepisovat. Eddie Murphy je vynikající herec, vážně je, ale bohužel po těch nevděčných rolích, už na to lidi zkrátka zapomínají a neuvědomují si to. Je to tak, ale jak to taky dokázat, když si bereme jednu větší sračku za druhou? Klišé, rádoby komedie, která se i snaží zahrát na city. Bohužel, nic nefunguje tak jak má. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Prerezané ústa Eddieho Murphyho už dávno nie sú zárukou dobrej zábavy, ale tentokrát sa aspoň neprezlieka za tlsté ženské a tak sa film dá prežiť bez ujmy na zdraví. Zábavy si človek ale neužije, ku koncu sa ale aspoň trochu darí dolovať emócie. Je to jeho najlepší film za dlhú dobu, stále je to ale jednooký medzi slepými. Aj tak ale nechápem, prečo človeka čo si postavil kariéru na guľometných dialógoch núti scenár skoro celý film držať ústa zavreté. 4/10 ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Nedá se říct, že by byl Tisíc slov uplně špatnej snímek, ale působí hrozně nevyváženě a nedotaženě. Námět se stromem, jako jistou symbolikou, se mi líbil a když se snažil Murphy o vážnější, byť nepříliš zdařile napsaný, scény, jeho hereckej projev byl slušnej. To mě přivedlo k myšlence, že kdyby se scénář výrazně přepsal, vyškrtaly by se nevtipný "komediální" scény a děj se vydal směrem k dramatu, moh vzniknout zajímavej vážnější snímek s Murphym v hlavní roli. Škoda, že slušnej nápad vzali tvůrci z uplně jinýho (špatnýho) konce. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Bel Air v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Přestože natáčení skončilo už v roce 2008, v kinech byl snímek uveden až o 4 roky později. (KucC)

Reklama

Reklama