Reklama

Reklama

Výřečný Jack McCall řekne cokoli, jen aby dosáhl svého. Když se ovšem pokusí podvést jednoho duchovního guru, zjistí, že jeho život závisí na kouzelném stromě o tisíci listech… jeden za každé slovo, které mu zbývá. Jack teď musí přestat mluvit a přijít na nějaký nekonvenční způsob komunikace, nebo to má spočítané. (Magic Box)

Videa (17)

Trailer

Recenze (225)

Reverger 

všechny recenze uživatele

Dalo by se to říci i pár slovy. Nač se dlouze rozepisovat. Eddie Murphy je vynikající herec, vážně je, ale bohužel po těch nevděčných rolích, už na to lidi zkrátka zapomínají a neuvědomují si to. Je to tak, ale jak to taky dokázat, když si bereme jednu větší sračku za druhou? Klišé, rádoby komedie, která se i snaží zahrát na city. Bohužel, nic nefunguje tak jak má. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Nemůžu se rozhodnout mezi 2 a 3*. Na jednu stranu, jak tu bylo často řečeno, po dlouhé době, kde se dá Eddie snést a nemáte chuť ho zabít. Pobavila jsem se alias i zasmála. Ale na druhou stranu to byla jen další braková komedie, omílající to samé dokolečka. Možná že mám tendenci dát 3*, protože to předčilo mé očekávání odpadu:D Prostě naposledy Murphy podle mě exceloval při dabování oslíka ve Shrekovi a to je smutné. P.S. Hlavně že dickhead je jedno slovo, tak proč nevyplýtvat dalších 20 na to, že se budu se stromem o tom hádat. ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Nedá se říct, že by byl Tisíc slov uplně špatnej snímek, ale působí hrozně nevyváženě a nedotaženě. Námět se stromem, jako jistou symbolikou, se mi líbil a když se snažil Murphy o vážnější, byť nepříliš zdařile napsaný, scény, jeho hereckej projev byl slušnej. To mě přivedlo k myšlence, že kdyby se scénář výrazně přepsal, vyškrtaly by se nevtipný "komediální" scény a děj se vydal směrem k dramatu, moh vzniknout zajímavej vážnější snímek s Murphym v hlavní roli. Škoda, že slušnej nápad vzali tvůrci z uplně jinýho (špatnýho) konce. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Klišovitá moralistická rodinná komedie ve stylu Lhář, lhář, na rozdíl od něj mi však přestat mluvit připadlo podstatně méně spravedlivé (rozpad manželství kvůli nemožnosti vyslovit „Miluji tě“?!). Navíc hlavní postava se mi nezdála na začátku tolik zkažená, aby nutně potřebovala jít do sebe a přehodnocovat hodnoty. Výchovné poselství nicméně bylo p(r)odáno jímavě, i zásluhou sympaticky umírněného Eddieho (pokud se tedy zrovna tiše nešklebil nebo se neprojevovalo jeho fyzické propojení s magickým stromem). 50 % ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Není to tak stupidní jako poslední Murphyho kousky, ale ani nic extra nenabízí, především málo zábavy (kdy naposled napsal Steve Koren něco dobrýho?). Pointa je podobná jako v Mrazíkovi – Murphymu se něco přihodí a musí přijít na to co má udělat, aby „kletbu“ zlomil. Trochu jako v Po čem ženy touží, ale tam bylo „kouzlo“ pozitivní a film vtipný. # příběh 5 | hudba 6 | humor 3 | akce 2 | napětí 1 | pustil bych si znovu 5 ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Přestože natáčení skončilo už v roce 2008, v kinech byl snímek uveden až o 4 roky později. (KucC)
  • Film se natáčel v Bel Air v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama