Reklama

Reklama

Tokyo Gore Police

(festivalový název)
  • Japonsko Tókjó zankoku keisacu (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Nejlepší členka elitní japonské jednotky "gore police" bojuje proti neustále se objevujícím mutantům a agresivním zrůdám. Ve svém oboru je absolutní špička, téměř neporazitelná. Vše se však zvrátí ve chvíli, kdy se sama stane "nakaženou" a dozví se pravdu o původu nákaz a skutečném charakteru vlastní jednotky. Japonský splatter, kterému není nic svaté. Hektolitry krve, mraky brutalit, fatalit, rozmašírovaných těl, bizardních postav a jedna krásná, na první pohled křehká dívenka uprostřed toho všeho... (Flipnic)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (133)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Naprosto chápu, že tohle se buď líbí, jestli jde o správné slovo, nebo zkrátka nelíbí. Já jsem si tenhle klasický céčkový japan blázinec užil. Skvělá kamera, báječná hudba, spád a poctivé mechanické efekty, kdy nestačíte pod monitor dávat nové džbery na krev. Spousta skvělých nápadů - šnečí žena, krokodýlí žena, močící kůže a zmutovaný obří penis po předchozím ukousnutí. A to nemluvím o hrůze, když na vás lepá děva začne z prsních bradavek chrlit proudy kyseliny! Barevné ladění dá vzpomenout Argentovým filmům - červená, modrá...a také žlutá. A že i gore se dá natočit poeticky dokládá scéna, kdy z useknutých rukou stříká rudý déšť, zatímco dívka Ruka odchází s rudým deštníčkem nad hlavou - to vše ve zpomalených záběrech za doprovodu chytlavé hudby. Potěšil stylový s/m klub, kde to chvílemi vypadalo jako ve StarWars. A samozřejmě zábavné reklamy - Buď stylový s novým podřezávačem zápěstí! Ač je snímek úsměvný a místy černohumorný, občas zabrnká i na neveselou notu. Smrt si totiž nevybírá, a tak dojde i na dojemné scény. Jinak samozřejmě jedno z nosných témat zní: Pomsta je má! A chvílemi jsem měl pocit, jako bych sledoval Hvězdnou pěchotu, pak zase šílený klip od M. Mansona. Po dlouhé době jsem si zase užil japonský krvák přesně v té podobě, jak to mají mazlíčci rádi. Jen tenhle film není pro každého, spíše pro okrajové publikum. ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Není to film bez chyb, ale celé je to takový masakr (doslova), že nad nimi člověk velkoryse mávne cizí uťatou Rukou. Ruka je mimochodem rozkošná, reklamy na zaručeně kawaii podřezávací nožíky, dálkové popravy a chrabře vraždící policii (až mě napadá něco o demaskované tváři pomahačů a chráničů, heh) taktéž, i jiných zábavně úchylných nápadů je tu přehršel a krev stříká opravdu mnoha proudy, co si přát víc? ()

Reklama

bizz_mjc 

všechny recenze uživatele

Lovci inženýrů, geneticky zmutovaných vrahů, to mají vždy těžké. Potřebují nejen odvahu, ale i pořádnou pláštěnku, nebo alespoň deštník. Účelově šokantní, výsostně explicitní gore podívaná s parafrázujícími popkulturními odkazy a ctěním japonských tradic, kde je krve až po kolena (a nejen to), má ale spoustu (nejen těch gore) nápadů, které jsme později viděli v jiných filmech jako Matrix, Kill Bill, Suicide Club, Repo ad. vč. animační vsuvky. Tenhle Blade Braindead Runner vyžaduje velkou dávku ironického pochopení a jde v tradici bizarního japonského "umění" (Tetsuo, Guinea Pig, Grotesque), která určitě mohla inspirovala tvůrce Tromy, ale klidně i The Asylum, prostě klub otrlého diváka. ()

Hyb_rid 

všechny recenze uživatele

Tomuhle říkám pecka! Gore jako od maminky. Míra ujetosti, perverze a brutality je enormní a já se nechávám unášet na krvavých vlnách jaké dokážou rozpoutat jen Japonci. Hromady uřezaných končetin, hordy ujetých mutantů a nefalšované šílenství policejního sboru ... naprostý béčkový výplach způsobující masturbaci mozku a jeho následné rozstříknutí po stěnách obýváku. Povinnost pro každého psychicky chorého jedince! ()

evil_ryu 

všechny recenze uživatele

Over the top brutalita najväčšieho rázu + nechutnosti prvej triedy tvoria zábavné dielo, ktoré ale pobaví asi len pánske publikum. (no možno nie, ale schválne to skúste pustiť svojej priateľke/žene v piatkový večer) Dal by som 5 nebyť do očí bijúcich chýb. Film ktorý sa neoplatí pozerať sám. Dúfam že TGP 2 bude aspoň rovnako zábavné. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o remake Nishimurova staršího filmu Anatomia Extinction z roku 1995. Tokyo Gore Police má však oproti tomuto filmu spoustu úprav a je podstatně delší. (Sesshoumaru)

Reklama

Reklama