Reklama

Reklama

Tokyo Gore Police

(festivalový název)
  • Japonsko Tókjó zankoku keisacu (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Obsahy(1)

Nejlepší členka elitní japonské jednotky "gore police" bojuje proti neustále se objevujícím mutantům a agresivním zrůdám. Ve svém oboru je absolutní špička, téměř neporazitelná. Vše se však zvrátí ve chvíli, kdy se sama stane "nakaženou" a dozví se pravdu o původu nákaz a skutečném charakteru vlastní jednotky. Japonský splatter, kterému není nic svaté. Hektolitry krve, mraky brutalit, fatalit, rozmašírovaných těl, bizardních postav a jedna krásná, na první pohled křehká dívenka uprostřed toho všeho... (Flipnic)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (133)

Shit 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný gore jatka a někde hluboko pod tim bizarní příběh o policistech, co loví inženýry-zabijáky, který nejenže vražděj fakt brutálně, ale ještě pokud je někdo zraní, tak se jim z toho místa stane nějaká big fucking gun, takže se člověk dočká takových šíleností jako motorovka místo ruky, místo péra obří pérodělo, krokodýlí tlama místo nohou a nebo oční kulomety a podobných nápadu je tady fakt extrémní množství a celý to působí fakt neskutečně bizarně, stejně jako vsuvky v podobě tv reklam na perfektní žiletky na podřezávání se, kde si to podřezávání zápěstí trojice dívek přímo radostně užívá a člověk by si to nejradši hned koupil. Prostě ten kdo chce vidět naprosto ujetej film ,kde se trhaj těla na cáry, rozsekávaj hlavy na hadry, ukousávaj všechny kočentiny, všude jsou samý střeva a asi tak +-50 miliard litrů krve, tak je tohle jasná volba. Já osobně vůbec nelituju, že sem to viděl, i když sem se občas nudil jako prase, ale za ten zážitek to stálo ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Hodnotit tenhle snímek je strašně komplikované. Příběhově je to totální slátanina, která nemá hlavu ani patu, ale na druhou stranu jsou tady tak neskutečné nápady, že se tomu člověk musí někdy dost nedobrovolně obdivovat. Japonci jsou šílenci a já už jsem s tímhle jejich šílenstvím celkem smířený a dokážu ho přijmout a dokážu se jím bavit. "Tokyo Gore Police" má strašné efekty, ale je tu tolik krve, tolik masek a celkem zajímavá myšlenka policie, že prostě musím konstatovat, tohle ano. Psychedelický zážitek, k němuž divák nepotřebuje drogy. ()

Reklama

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Ťamanské stereotypy made in Japan alebo ako si sushižrúti myslia že ich vidí svet. Priznávam že ako veľký fanúšik béčkových filmov som sa výborne bavil. Ak by sa vo filme objavila Godzilla bez váhania by som vytasil maximálku. Namiesto toho však prišiel žlťák s pérom, ktorým by si mohol kľudne nárokovať kráľovský stolec niekde v Ugande. A takéto pochybenie pri tak serióznych snímkoch je takmer neodpustiteľné. Hľadaný výraz "sexi asian girl raped in bus" sa mi v histórii freeporn sajtov objaví síce na nejakom treťom-štvrtom mieste, ale ani mne neuniklo že každá komparzistka ktorá sa čo i len mihla bola o triedu vyššie než slečna made in Shiina´s family. Tak to zhrniem: takmer bezdejóvá úchylarna, priemerná hrdinka, hektolitre tekutiny pseudokrvného charakteru, množstvo rozmlátených figurín, !!!ALE!!! pár vydarených fórov, ktoré sa schopne snažili zamaskovať scenárovú bezmoznosť. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak dámy a pánové poprosím vás, aby jste před začátkem filmu odsunuli všechno jídlo bokem, protože vás brzo přejde chuť. Pohodlně se usaďte, vytáhněte deštník a gejzíry krve můžou začít stříkat na plné obrátky! Možná si chvílemi budete připadat, že sledujete jen nějaké reklamní shoty z japonské televize, ale nenechte se mýlit. Tyto reklamy jsou úplně o něčem jiném než ty, jenž nám nabízí u nás například NOVA. Bizardní slogany a nejrůznější propagační ukázky jsou místy opravdu šílené. „Chcete se nechat naverbovat do řad policie a beztrestně si pořádně zastřílet? Máte rádi bolest? Tak si kupte trojbarevné nožíky a pořádně se dořežte!“ Slovo GORE zde není uvedeno jen tak pro legraci. Zde ho uvidíte v tak velkém množství, že na to jen tak rychle nezapomenete. Budou se sekat nejrůznější končetiny, kutálet hlavy, občas se i kus mozku rozprskne na kameru, ale všechny tito momenty jsou natočeny v poněkud humorném duchu, takže si zakrývat oči rozhodně nebudete muset. Přiznám se však, že mě po čase ty vodotrysky červené tekutiny přestávali pomalu bavit. Dle mého názoru všeho moc škodí. ()

bizz_mjc 

všechny recenze uživatele

Lovci inženýrů, geneticky zmutovaných vrahů, to mají vždy těžké. Potřebují nejen odvahu, ale i pořádnou pláštěnku, nebo alespoň deštník. Účelově šokantní, výsostně explicitní gore podívaná s parafrázujícími popkulturními odkazy a ctěním japonských tradic, kde je krve až po kolena (a nejen to), má ale spoustu (nejen těch gore) nápadů, které jsme později viděli v jiných filmech jako Matrix, Kill Bill, Suicide Club, Repo ad. vč. animační vsuvky. Tenhle Blade Braindead Runner vyžaduje velkou dávku ironického pochopení a jde v tradici bizarního japonského "umění" (Tetsuo, Guinea Pig, Grotesque), která určitě mohla inspirovala tvůrce Tromy, ale klidně i The Asylum, prostě klub otrlého diváka. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o remake Nishimurova staršího filmu Anatomia Extinction z roku 1995. Tokyo Gore Police má však oproti tomuto filmu spoustu úprav a je podstatně delší. (Sesshoumaru)

Reklama

Reklama