Reklama

Reklama

Tokyo Gore Police

(festivalový název)
  • Japonsko Tókjó zankoku keisacu (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Obsahy(1)

Nejlepší členka elitní japonské jednotky "gore police" bojuje proti neustále se objevujícím mutantům a agresivním zrůdám. Ve svém oboru je absolutní špička, téměř neporazitelná. Vše se však zvrátí ve chvíli, kdy se sama stane "nakaženou" a dozví se pravdu o původu nákaz a skutečném charakteru vlastní jednotky. Japonský splatter, kterému není nic svaté. Hektolitry krve, mraky brutalit, fatalit, rozmašírovaných těl, bizardních postav a jedna krásná, na první pohled křehká dívenka uprostřed toho všeho... (Flipnic)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (133)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem o tom filmu slýchal. Dlouho jsem ho nechal běhat kolem mě. Dlouho si to budu vyčítat. Prostě úžasná záležitost. Ve všech směrech. Krev, bizarní monstra, úchylné reklamy (přímo v prime time by je měla vysílat Nova), úžasná Eihi a její kozačky. I takhle může vypadat pokus o umění. Chci umět létat na bazuce!!! ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Spatlanec všeho špatného, co na světě je, potěší jak na hororové úchlárny závislé fanoušky, tak lidi, kteří prokouknou každý reklamní trik, a tak jim reklama na podřezávatka pro cool emaře přijde jako nevhodnější přístavek k televizním novinám na Nově. Ale celkově tomu chybí nějaký smysluplný rámec. ()

Reklama

KASUGI odpad!

všechny recenze uživatele

Film, ve kterém policie bojuje proti "inženýrům" tj. zločincům, kterým ze zranění a ustřelených končetin naroste zbraň by snad ani nepotřeboval komentář. Jenže... Když se budu snažit být objektivní a s OBROVSKÝM(!!!) nadhledem, tak řeknu, že TGP vykrádá Hvězdnou Pěchotu, Verhoevenovi bizardní reklamy, Kill Billa a další a navíc je žánrově roztříštěné od začátku do konce, ale protože je to správná úleťárna, děsně bizardní, cool, tak tomu jako někteří tady nasolím pět hvězdiček protože: jsou to prostě ujetí japonci a je to sranda blábláblá. Ale jakožto duševně zdravý člověk hodnotím 0/10. Pro představu uvedu scénu: Jedna inženýrka policajtovi ukousne penis, ruku a nohu. Udělají z něho také inženýra, takže mu z pahýlů narostou zbraně (z penisu samozřejmě obrovký šourek, který zaměřuje a střílí). No a jde vystřílet policejní stanici za doprovodu japonské punk-jazz-anevímco rockové kapely s úmyslně falešným ženským zpěvem a textem: Stará žena kouše mou nohu a je spokojená. Starší bratr mě lízal a tak mám v oku ječné zrno. Granátové jablko chutná jako krev, jako hřích. Jsme neúplné citróny. Dva z nás tvoří jeden celý citron. Vím, že jsi spala s Masakem. Ty jsi spal se starou paní Matsuki. Ty jsi spal s Anesou, já vím. Co je odpor? Ty a já nebudeme nikdy svázáni dohromady atd. K tomu závěrečná scéna s letícíma rukama ukazující fakáče, nebo stříkající krev z pahýlů nohou sloužící jako tryskový pohon pro létání... no zkrátka TGP je povinost pro rozšíření obzoru úchylných filmů. ()

ancientone 

všechny recenze uživatele

Kultová "nechutiareň" v expozícii vyvolá prvý dojem akejsi chudokrvnej paródie na Blade Runnera - ostali omrvinkové odkazy futu-noir estetiky, namiesto replikantov sa lovia "inžinieri" a priestor po vynulovaní ostatného obsahu vyplnili výtrysky fan service morbidity, postupne získavajúcej (ne)kontrolu nad celým "dianím". Vyliahne sa tu za vlasy aj všetky možné vnútorné orgány pritiahnutý príbeh o pomste, rezanie, sekanie, štvrtenie, kyselina striekajúca z prsníkov, krokodília vagína, tucty odkazov na východnú aj západnú kinematografiu (od Lady Snowblood, cez Guinea Pig až po Terminátora)... pozliepaná pakáreň, ako fan service úplne pochopiteľná, ako film v máločom pozoruhodná. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Slabé tri hviezdičky. 2 dávamza ultimtívnu hudbu. 2 za akciu a gore a jednu za zaujímavé nápady mimo násilia (aj keď podrezávajúce sa Japonky v reklame, ktoré vyzívajú divákov nech sa tiež podrežú, lebo je to cute, my až po tom to filme neprišli ako násilie). Bohužial strhávam 2 a pol hviezdy za to, že o bola úplná pičovina. Totálne psycho. Choré mozgy. Kam sa hrabe americké násilnosti. Škoda. Mohlo to byť lepšie. Potenciál neobmedzený. Ale prevedenie obsahuje priveľa chýb. Smola 50%. Film rozhodne pre úzku komunitu psychopatov. Neopodrúčam pre milovníkov Pretty women, Titanicu a Jednoducho Márie. Mohlo by to vážne ohroziť ich zdravie. Idem späť a veľmi by ma zaujímalo, čo sa mi prisní!!!! ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o remake Nishimurova staršího filmu Anatomia Extinction z roku 1995. Tokyo Gore Police má však oproti tomuto filmu spoustu úprav a je podstatně delší. (Sesshoumaru)

Reklama

Reklama