Reklama

Reklama

Walter, mladý zápasník národního týmu se vrací domů na pohřeb své sestry. Přijme tam pracovní nabídku a zároveň se pokouší vypořádat se sestřinou smrtí. Přichází do malého městečka, aby se pomstil vrahovi své sestry a potkává tam starší ženu potýkající se s podobnými problémy jako on. (oficiální text distributora)

Recenze (86)

bourec 

všechny recenze uživatele

Občas se mi stane,že shlédnu film,kterej bych při horšim obsazení ani vidět nechtěl.Nevim,ale asi mám nějaký druh retardace,ale takovejhle film mě vyloženě nudí.Jo,je to našlapaný citem,je to ze života,je to dobře zahraný,ale ne každej na tom ulítavá.Ale ohodnotim to.Z vlastní zkušenosti vim,že i takovej druh filmu se dá natočit zábavněji,než tohle!takže 50%. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Hodně nenápadné drama, které určitě mohlo dopadnout líp nebýt Kutchera (asi je móda do něj kopat - ale proč ne), protože ten za celý film z kapsy vytáh pouze 2 výrazy, a to na takovou roli opravdu nestačí. Nicméně, i přes to u mě převládá spíš spokojenost. Je to zásluhou pomalu plynoucího děje, krásné Michelle (i v těch 50 je k nakousnutí) a toho neslunečného studeného počasí, které alespoň u mě působilo dost depresivně...Slabší 4 => 6.5/10 ()

Reklama

neneka 

všechny recenze uživatele

Nevím vlastně, co pořádně napsat, ale pro mě určitě silné téma. A dobře zpracované. Taky jsem nahlédla do některých komentářů zde a je zvláštní - ale přitom vůbec ne -, jak je optika každého z nás jiná. A tak to má být. Někdy se sejdeme, jindy vůbec... Za sebe musím ovšem říct, že ačkoliv je zde, co se týče Ashtona Kutchera, snad většina komentářů kritických, tak já jsem jím byla překvapená mile. A věřila jsem mu to. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Božská Michelle a čudák Ashton.Mohli sme byť svedkami drámy s prímesov lásky dvoch vekovo rozdielnych ľudí,ktorých cesty pretnú ich vlastné rodinné tragédie.Ashton herecky nevýrazný oproti podstatne skúsenejšej a staršej Michelle(ako i v snímke,tak i v súkromnom.živote).Perfektná téma lásky staršej ženy k mladšiemu mužovi (moja obľúbená),no jeho prevedenie sa už tak perfektne nejaví.Tvrdenie,že by to medzi nimi iskrilo ako blázon,nemôže byť ani reči.A záverečné silené zdramatizovanie z nechceným HappyEndom mu vynieslo slabšie 3 hviezdy. ()

Plangi 

všechny recenze uživatele

Začnu od dřeva. Kutcher je sice kluk jako buk, ale jako herec fakt prkno. Tedy proč jej obsazují do role, která vyžaduje silné emoce a opravdový herecký projev? Osobně netuším, ale přišla mi dost vtipná ta nezastíraná óda na Kutcherův vzhled těmi všemi záběry na jeho kukuče a obnažené části těla. Budiž, já jsem se přes jeho „výkon“ přenesl a můžu říct, že Personal effects je jako drama obstojné, snad jen trochu nevyvážené. Protože ¾ snímku jede krom pár vypjatých momentů tak na půl plynu, až jsem se málem nudil. Bohudík pak se začalo hrát na tu správnou dramatickou strunu, až jsem byl z té emoční facky úplně u vytržení a nezbývalo mi nic jiného, než postavám přát aby k nim osud byl milostivý…a po dlouhé době jsem dychtil po nefalšovaném šťastném konci. 70% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (5)

  • Premiéra filmu se odehrála v naprosto nehollywoodském stylu v lowa City, kde měla vydělat peníze na pomoc tamním lidem postiženým záplavami. (Olík)
  • Při znázornění muže, majícího vztah se starší ženou, mohl Ashton Kutcher čerpat z vlastního života. V době natáčen žil s o patnáct let starší Demi Moore. (Olík)

Reklama

Reklama