Reklama

Reklama

Walter, mladý zápasník národního týmu se vrací domů na pohřeb své sestry. Přijme tam pracovní nabídku a zároveň se pokouší vypořádat se sestřinou smrtí. Přichází do malého městečka, aby se pomstil vrahovi své sestry a potkává tam starší ženu potýkající se s podobnými problémy jako on. (oficiální text distributora)

Recenze (86)

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Na drama necekane klidne tempo a spousta peknych detailnich zaberu, ktere umocnuji emoce. Ashton byl vyborny, i kdyz mel skoro porad na hlave cepici nebo kureci prevlek a chodil tak, jako by mel v zadku rozevreny destnik. Musim vyzdvihnout i postavu neslysiciho Claye, ktereho vyborne ztvarnil Spencer Hudson. Prijemne prekvapeni s prijemnou hudbou. ()

neneka 

všechny recenze uživatele

Nevím vlastně, co pořádně napsat, ale pro mě určitě silné téma. A dobře zpracované. Taky jsem nahlédla do některých komentářů zde a je zvláštní - ale přitom vůbec ne -, jak je optika každého z nás jiná. A tak to má být. Někdy se sejdeme, jindy vůbec... Za sebe musím ovšem říct, že ačkoliv je zde, co se týče Ashtona Kutchera, snad většina komentářů kritických, tak já jsem jím byla překvapená mile. A věřila jsem mu to. ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Vzájemná objetí v sobě skrývají velký potenciál, který však sám o sobě v jisté míře převyšuje samotné zpracování. Příběh je rozvíjen velmi slibně, Michelle svůdná a sexy, jak to umí a Ashton zde dokázal, že umí zahrát i jiné postavy, než přitroublé frajery v průměrných komediích. Viditelně to mezi nimi jiskří. Jen jsem čekala, že příběh bude více a hlouběji rozveden. Nemá v podstatě žádnou větší zápletku a nějakých silně vyznívajících či dramatických momentů je zde velmi poskromnu. Což mi však rozhodně nijak nevadilo. Jen jsem měla pocit, že v "tom" množství toho všeho nevysloveného, bylo ve vzduchu více, než co mi nabídl samotný film. Těžko to popsat. Bylo však velmi příjemné sledovat Ashtona v roli nemluvného a uzavřeného Waltera. Skutečně zde dokázal hrát, a to i pouze pomocí obličeje či svých pohledů. Občas jsem sice měla dojem, že je mírně křečovitý, ale jinak jsem mu roli dokázala uvěřit. V jedné scéně jsem dokonce říkala, že jestli ji nechá odejít, tak je to fakt "Kačer.":) ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Na povídku Mansion of the Hill Ricka Moodyho si asi nechám zajít chuť, neb to není příliš překládaný autor. Ale jsem ráda, že jsem si s filmem počkala. Příběh lidí, které dala dohromady zkušenost se smrtí blízké osoby, je silný psychologický zážitek. Je tedy dobré být v takovém rozpoložení, které vám dovolí se do příběhu ponořit bez předsudků. Žádné velkoměsto, žádné atrakce, jen malé herecké koncerty Michelle Pfeiffer, Ashtona Kutchera a Kathy Bates. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Božská Michelle a čudák Ashton.Mohli sme byť svedkami drámy s prímesov lásky dvoch vekovo rozdielnych ľudí,ktorých cesty pretnú ich vlastné rodinné tragédie.Ashton herecky nevýrazný oproti podstatne skúsenejšej a staršej Michelle(ako i v snímke,tak i v súkromnom.živote).Perfektná téma lásky staršej ženy k mladšiemu mužovi (moja obľúbená),no jeho prevedenie sa už tak perfektne nejaví.Tvrdenie,že by to medzi nimi iskrilo ako blázon,nemôže byť ani reči.A záverečné silené zdramatizovanie z nechceným HappyEndom mu vynieslo slabšie 3 hviezdy. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia, predovšetkým v meste Vancouver. (MikaelSVK)
  • V skutočnom živote študoval Ashton Kutcher na Univerzite v Iowe, odbor biochemické inžinierstvo. Vo filme nosil potítka a čiapku tejto univerzity. (U_S_O)

Reklama

Reklama