Reklama

Reklama

Walter, mladý zápasník národního týmu se vrací domů na pohřeb své sestry. Přijme tam pracovní nabídku a zároveň se pokouší vypořádat se sestřinou smrtí. Přichází do malého městečka, aby se pomstil vrahovi své sestry a potkává tam starší ženu potýkající se s podobnými problémy jako on. (oficiální text distributora)

Recenze (86)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Vzájemná objetí v sobě skrývají velký potenciál, který však sám o sobě v jisté míře převyšuje samotné zpracování. Příběh je rozvíjen velmi slibně, Michelle svůdná a sexy, jak to umí a Ashton zde dokázal, že umí zahrát i jiné postavy, než přitroublé frajery v průměrných komediích. Viditelně to mezi nimi jiskří. Jen jsem čekala, že příběh bude více a hlouběji rozveden. Nemá v podstatě žádnou větší zápletku a nějakých silně vyznívajících či dramatických momentů je zde velmi poskromnu. Což mi však rozhodně nijak nevadilo. Jen jsem měla pocit, že v "tom" množství toho všeho nevysloveného, bylo ve vzduchu více, než co mi nabídl samotný film. Těžko to popsat. Bylo však velmi příjemné sledovat Ashtona v roli nemluvného a uzavřeného Waltera. Skutečně zde dokázal hrát, a to i pouze pomocí obličeje či svých pohledů. Občas jsem sice měla dojem, že je mírně křečovitý, ale jinak jsem mu roli dokázala uvěřit. V jedné scéně jsem dokonce říkala, že jestli ji nechá odejít, tak je to fakt "Kačer.":) ()

Plangi 

všechny recenze uživatele

Začnu od dřeva. Kutcher je sice kluk jako buk, ale jako herec fakt prkno. Tedy proč jej obsazují do role, která vyžaduje silné emoce a opravdový herecký projev? Osobně netuším, ale přišla mi dost vtipná ta nezastíraná óda na Kutcherův vzhled těmi všemi záběry na jeho kukuče a obnažené části těla. Budiž, já jsem se přes jeho „výkon“ přenesl a můžu říct, že Personal effects je jako drama obstojné, snad jen trochu nevyvážené. Protože ¾ snímku jede krom pár vypjatých momentů tak na půl plynu, až jsem se málem nudil. Bohudík pak se začalo hrát na tu správnou dramatickou strunu, až jsem byl z té emoční facky úplně u vytržení a nezbývalo mi nic jiného, než postavám přát aby k nim osud byl milostivý…a po dlouhé době jsem dychtil po nefalšovaném šťastném konci. 70% ()

Reklama

st.jim 

všechny recenze uživatele

Pro Ashtona Kutchera to byla hoooooodně těžká role. Dost se sní pral a bylo to i na něm vidět. Na tu postavu by se hodil spíše vyzrálejší a zkušenější Matt Damon. Prvních 30 minut jsem se docela nudil, však ono se taky nebylo na co dívat. Mladý Andrew pouze posiloval a běhal mezi soudem a občerstvením, kde v převleku kuřete nabízel hambáče. Až potom, co se začal rozvíjet vztah Ashtona a Michelle se na to "drama" dalo docela koukat. ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Na drama necekane klidne tempo a spousta peknych detailnich zaberu, ktere umocnuji emoce. Ashton byl vyborny, i kdyz mel skoro porad na hlave cepici nebo kureci prevlek a chodil tak, jako by mel v zadku rozevreny destnik. Musim vyzdvihnout i postavu neslysiciho Claye, ktereho vyborne ztvarnil Spencer Hudson. Prijemne prekvapeni s prijemnou hudbou. ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Film s hodně vážným námětem - jak se člověk má vyrovnat se ztrátou blízkého, který navíc zemřel násilnou smrtí? Michelle Pfeiffer jako vždy velmi krásná a křehká, Ashton Kutcher - no, sice ho mám zařazeného v kategorii neherce, ale této role se kupodivu zhostil docela dobře. Role mladého kluka, který do svých dvacetičtyř let žil jenom studiem a zápasením a najednou zažívá poprvé velké emocionální otřesy (smrt sestry, vztah se starší ženou), mu docela sedla a to, jak se to v něm pere, bylo vidět hlavně v jeho očích. Osobně mě ale nejvíce zaujala Kathy Bates, její smutek mi dával hodně zabrat. Hollander si libuje v dlouhých a detailních záběrech (obličeje herců máme před sebou téměř přes celou obrazovku), Jóhansson sestavil výborný soundtrack, ale přesto to jako celek nevybočuje nad průměr. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (5)

  • Premiéra filmu se odehrála v naprosto nehollywoodském stylu v lowa City, kde měla vydělat peníze na pomoc tamním lidem postiženým záplavami. (Olík)
  • V skutočnom živote študoval Ashton Kutcher na Univerzite v Iowe, odbor biochemické inžinierstvo. Vo filme nosil potítka a čiapku tejto univerzity. (U_S_O)
  • Při znázornění muže, majícího vztah se starší ženou, mohl Ashton Kutcher čerpat z vlastního života. V době natáčen žil s o patnáct let starší Demi Moore. (Olík)

Reklama

Reklama