Reklama

Reklama

Příběh mladé babysitterky, která cestou domů zjistí, že si v autě svého zákazníka může vydělat víc peněz, než ty, které dostává za hlídání dětí a tak vezme tento obchod pevně do svých rukou. Holky na hlídání je nový sexuálně žhavý film režiséra Davida Rosse. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (59)

neo93 

všechny recenze uživatele

Na to, že jsem od snímku nic moc nečekal, docela příjemné překvapení. Shirley je normální, mladá holka na střední, která jako každá studentka potřebuje peníze. Vydělává si tím, že jednoduše hlídá děti, těm, kdo o to stojí. Jenže po nečekaném incidentu s jedním z platících rodičů, zjistí, že může vydělávat mnohem více peněz, když bude nabízet nejen hlídání, ale také své vlastní tělo. Sama na tento druh práce již nestačí, a proto osloví nejprve jednu, a poté i další známé a rozjede tím svůj byznys. Ze začátku všechno klape jak podle hodinek, ale později přijdou problémy, které musí řešit. Je zajímavé sledovat postupný vývoj hlavní hrdinky, která z něčeho, co vůbec nečekala, udělá skoro až fungující značku s vlastní vizitkou. Je pravda, že Katherine Waterston se pro tuto roli svým vzhledem a tváří možná úplně nehodila, o to pozoruhodnější bylo ji pozorovat v této roli. Celý příběh mohl být zpracován poněkud dramatičtějším způsobem, ale i přesto se ve filmu nalezne dost scén, na to aby nenudil. Je to spíše více realisticky pojaté, než by bylo možná zdrávo, nicméně mě se i tento způsob vyprávění docela líbil a byl jsem nakonec s filmem spokojen. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je ukázkový příklad toho, jak se i přes dobrý námět může film stát naprostou kravinou (když to řeknu slušně). Začátek vypadal nadějně, ale to co se z toho vyklubalo...to je prostě demence o ničem. Většinu filmu jsem se nudila, ale kvůli nápadu- ze kterého by se dal vymyslet dobrý děj- dávám jednu hvězdu. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Dámy pozor, tahle hlídací agentura Vám nejen pohlídá děti, ale i sexuálně uspokojí Vašeho muže. Provokativní režijní prvotina Davida Rosse dá středoškolačkám návod jak si ke kapesnému přivydělat nějaké drobné vlastním tělem. Ale pozor, nesmí Vám to přerůst přes hlavu, jako hlavním hrdinkám tohoto dramatu. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Viděno v originále. A milé překvapení, takový nadhled jsem nečekal. Film bez hlavních hrdinů, šokující proměna "majitelky agentury", humorná pointa. A maličko erotiky v podání Katherine Waterston (připomněla mi Jennifer Love Hewitt v době Tajemství loňského léta). Pár veselých momentů, a tentokrát tak trochu jiný "american high school teen". ()

italka63 

všechny recenze uživatele

To se vezme typická výše IQ mladých, rádoby hezkých Američanek a řečeno -protřepat, nemíchat - a se zdviženým obočím se to dá sledovat. Pánové se chovají, tak jako je předpokládáno a holky rozjedou byznys.Kdepak jen tak hlídání dětí... Ale konec dost nereálný -tak si tak visíte ve hlavou dolů ve vzduchu, kámošky vás drží....a pro jednu závěrečný šok:-) A přesto se to dalo zkouknout:-) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Místo producenta bylo nabídnuto Howardovi Sternovi, který je známý především jako rozhlasový bavič. Ten ale odmítl. (hellstruck)

Reklama

Reklama