Reklama

Reklama

VOD (1)

Dvě gigantické anakondy uniknou z laboratoře do lesa a cestu si zpříjemní ochutnávkou všeho živého, co jim přijde do cesty. V jejich stopách se vydává parta žoldáků pod vedením ostříleného Hammetta (David Hasselhoff) a krvavé peklo může začít… doslova!
Sviňte se do klubíčka... Obří, geneticky vyšlechtěné anakondy se vracejí ve třetím pokračování vzrušující série s Davidem Hasselhoffem v hlavní roli nelítostného lovce hadů Hammetta. Geniální vědkyně Amanda (Crystal Allenová) testuje v tajné výzkumné laboratoři dva obrovské plazy. Když ale mecenáš celého projektu (John Rhys-Davies) zajde s experimentováním příliš daleko, hladoví hadi uniknou ze zajetí a plazí se vstříc civilizaci. Nikdo navíc netuší, že jeden z nich v sobě skrývá hromadu potomků. Podaří se anakondy předstihnout a zabránit jim ve vražedném útoku dřív, než se dostanou do města? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (129)

illy.cz 

všechny recenze uživatele

Viděno omylem na HBO někdy okolo 3 ráno, a to ještě v baru. Heh, tak to dopadá, když se vydá banda tupců na lov asi 40ti metrového hada s uzinama, nebo co to vlastně měli. Efekty strašné, ale to se dalo čekat, had je opravdu úsměvný a CGI připomíná počítačovou hru tak 6 let starou, ale co už. Jedna hvězda za nějaké to gore, i když špatně zpracované a samozřejmě za Davida. Nejúsměvnější scéna? Skoro každá, ale nejvíc je to ta, když had čumí asi z 20ti cm na hlavní hrdinku a těžko říct, co se mu právě honí hlavou, ale najednou si to na scénu přihasí David, který doletí ve smyku v autě, asi 3 na hada vystřelí z nějaké pidi pistolky, se kterou by zastřelil tak možná psa, a had se otočí a zdrhe. Podle velikosti by udělal ze všech účastníků této scény, včetně auta, sekanou tak za 3 vteřiny. Nasmál jsem se... ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Béčko nebéčko, za to gore si to nějaké kladné hodnocení zaslouží. A není ho ve filmu málo. I maskéři se vyřádili. Bohužel, digikrev v některých scénách to kazí. Samo, že jinak je to kravina jak bič. Ale v podstatě nemá hluchá místa a stále se něco děje. Za ten dějový spád také plus. Ale víc toho dohromady nedám. Ostatní triky na úrovni laciného, respektive free softu. 201310138441/8734 ()

Reklama

Torgal 

všechny recenze uživatele

Sám tomu nemôžem uveriť, ale David Hasselhoff je dôvod, pre ktorý som sa priklonil k jednej hviezde namiesto k odpadu. Čo inak povedať k tomuto filmu? Keď pominiem všetky tradičné prvky týchto céčkových bijákov (absencia scenára, réžie, hereckých výkonov a trikov, z ktorých nekrvácajú oči), tak mi v pamäti utkvelo dosť výživné gore a relatívne malé množstvo logických dier. 2/10 ()

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

Asi jediné, co na tomto pokračování můžu ocenit, je fakt, že se tvůrci pokusili natočit horor, a ne dobrodružnou kravinu (narozdíl od Krvavé orchideje). Bohužel jim to hrubě nevyšlo a vznikla tak spíš nechtěná komedie (a i když několi scén mělo jistý potenciál, využít se ho nepodařilo). David Hasselhoff zde odvádí svůj špatný standard a vyvolává otázku, proč se vtipy dělají jenom na Chucka Norrise, on by si je chudák, zasloužil taky. Samotný had je příšerný, horší CGI se vidí málokdy. Několikrát jsem měl dokonce pocit, že když se pohyboval (zkrouceně), šla jeho přední část reálně proti ocasu (písemně se to špatně vyjadřuje, ale schválně, jestli si toho všimnete). Snímek má navíc i tu smůlu, že nemůže zaujmout atraktivním prostředím, neboť se, narozdíl od předchůdců, celý odehrává v obyčejném lese mírného pásma. Třetí Anaconda je tak pro mne, i přes nulová očekávání, docela zklamáním. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

A je tu ďalšia "hadovina". Na rozdiel od prvých dvoch dielov sa toto ani len nepokúša tváriť ako nejaké áčko a miesto toho radšej ukazuje roztrhané telá vedcov s črevami navrch. Ten Hasselhoff na začiatku vyzeral ako taký zábavný béčkový drsňák s cigarou v hláškujúcej hube, ale potom už nahodí košeľu a je po srande. Nasleduje už len nahánačka lesom s partiou dementných lovcov a digianakondou čo má nabodávací chvost ako votrelec. No, je to stupídna hadia hovadina, ale videl som oveľa-oveľa väčšie, takže si to aspoň jednu hviezdičku zaslúži, už len za tú krv a odhryznuté hlavy ( a vyvrhnutú nestrávenú kozu ) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Těsně před scénou s Hammett (David Hasselhoff) v restauraci se obejvuje statický záběr na domovní průčelí. Na dveřích jsou cedule "Praha 1 - Malá Strana" a "Na Újezdě", přestože děj se má děj odehrávat kdesi v Latinské Americe. (Beawish)
  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti a u delty Dunaje. Velmi malé procento záběrů bylo natočeno v Praze. (Terva)
  • Natáčení probíhalo současně s dalším pokračováním Anakonda 4: Cesta krve (2009). (KucC)

Reklama

Reklama