Reklama

Reklama

Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky. Skupinka drsných amerických vojáků se vydává pomocí brány v čase do doby před sedmdesáti miliony let, aby zachránila několik vědců, kteří se zde ocitli vinou nezdařeného pokusu a nemohou zpět. Když se ale výprava vrátí domů, přiveze s sebou i jeden masožravý suvenýr... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

rozbris odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to je snad ještě horší než Disaster Movie a to už je co říct. Tolik nelogičností, efekty nerovnající se roku 2008. Na popsaní chyb by nestačíla ani kniha o 100 stráncích, jen pro příklad - Tyranosaurus vypadá jako směšný flek na obrazovce, který neustále řve, zemětřesení v důsledku běhu predátora je pouze chvění kameramana, hlas poručíka skupiny se dá srovnat s hlasem mutujicího 13-letého puberťáka, scénař psal někdo na WC při své ranní potřebě, nejvíc srandovní je skok čtyř ztracených a znovu nalezených lidí z helikoptéry na zem z 10 metrů na nohy to už jsem šel fakt dokolen a smál se Griffovi....a tak dál bych mohl pokračovat.... Prvních 3 minuty se dají, pak je to jen shit.... ()

majxik odpad!

všechny recenze uživatele

Ok, tak začnu tím co bylo na filmu dobré. No moc toho nebylo, pár hezkých hereček a zajímavý nápad, ostatní už bylo dost odfláklé. Začněme zbraněma a výzbrojí když se to jmenuje v češtině jurské komando, nevím kdo vymyslel že do jurského období se bude hodit tak slabá zbraň jako mp5, to nechápu, ani nechápu to jak někoho napadlo odfáknout u zbraní efekty (vypadá to jako by stříleli z airsoftových zbraní včetně učinků)... no a co dál? Herecké výkony očividně tu žádné být nemužu kvuli špatné řežii a efektům kdy některé scény vypadají dosti komicky.... no raději tady skončím jinak to prožiju znova, což bych nechtěl. ()

Reklama

mirec88 odpad!

všechny recenze uživatele

Hm, keby som mal dať nejakému filmu titul najdebilnejší film všetkých čias, bolo by to asi toto. Vedel som, že sa idem pozerať na výsmech filmovému svetu, tak som si myslel, že sa aspoň zasmejem ako napríklad vo Varanovi vs. Kobra a podobne. Ale tu sa nedalo ani smiať. Ale 2x som sa zasmial - keď naša partia hrdinov vyskočila z helikoptéry z výšky cca 15 metrov na zem a priamo na rovné nohy :) a druhý "zázrak" - náš hlavný dinosaurí hrdina vyskočil asi tiež 15 metrov do výšky a zničil helikoptéru. Ale žiaľ, nestačí to ani na pol hviezdičky. ()

Wenca888 odpad!

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že jsem se chtěl na tenhle film podívat jenom kvůli zdejší "reklamě". Chtěl jsem vidět, jak vypadá jedenáctiprocentní akčně-dobrodružný film. Takže jsem si myslel, že vím, do čehu jdu. Ale že to bude až takový extrém, to jsem opravdu nečekal. Herecké výkony maximálně amatérské, scénář ještě amatérštější, velké množství různých nelogičností a efektům by se zasmáli i v 50.letech minulého století. Teď už vím, že nejhorší způsob, jak zabít 80 minut života je ten, když se člověk dívá na 100 Milion BC! Tenhle pseudofilm se každopádně zařadil na samotný vrchol mého žebříčku nejhorších filmů a myslím, že tam vydrží hodně dlouho... ()

BLStryker odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní vrchol filmového neumětelství! Na tomhle paskvilu je špatně úplně všechno - od scénáře, přes amatérské herecké nevýkony až po samotné provedení filmu. Úplně nejvíc mě ale dorazily naprosto strašné efekty, které snad někdo vyrenderoval na staré kalkulačce z muzea. I v 50 let staré Cestě do pravěku vypadají dinosauři lépe, ale už jen tímhle srovnáním vlastně Zemanovu klasiku zbytečně urážím, takže pardon. Chudák Michael Gross, sice to je béčkový herec, ale to je na tom fakt tak špatně, že musí účinkovat v takovéhle katastrofě? ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Přestože originální název filmu zní 100 milion BC, v samotném příběhu se mluví zhruba o 70 milionech let před Kristem. (Terva)
  • Ve scéně v první minutě, kdy Michelle (Michelle Dickson) začíná slaňovat do jeskyně, lze v odrazu její přilby vidět reflektor a několik členů filmového štábu. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno