Reklama

Reklama

Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky. Skupinka drsných amerických vojáků se vydává pomocí brány v čase do doby před sedmdesáti miliony let, aby zachránila několik vědců, kteří se zde ocitli vinou nezdařeného pokusu a nemohou zpět. Když se ale výprava vrátí domů, přiveze s sebou i jeden masožravý suvenýr... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

chrustie 

všechny recenze uživatele

Opravdu sem nevěřil že něco takového může vůbec existovat, aby to bylo vydáno v roce 2008. Skoro celý film sem nevěřil vlastním očím a nehrát to ve dvě ráno tak se i od srdce zasměju :D . Tohle je něco tak neuvěřitelného a drzého, že tu jednu musím dát za odvahu celého tvůrčího týmu (který podle mě nebude mít i s herci více jak 15 členů) a za odvahu televize tohle vůbec pustit do veřejného vysílání. Jako poslední myšlenka mě napadla, že tohle ani neměl být film určený pro veřejnost, ale pouze domácí práce ochotnického divadla, pro soukromé účely, která pouhým nedopatřením unikla z utajovaného archívu nedotočeného porna. Tenhle nefilm se taky dá ohodnotit pouze dvěma slovy: všechno špatně. ()

Michalechal 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jsem doufal, že tento film opravdu nebude tak špatný, jelikož oficiální text distributora mě opravdu zaujal. Bohužel, troufám si říct, že komentáře nemohou v nejmenším odrazit NEkvalitu tohoto filmu. I studentské snímky jsou kvalitnější a lépe zpracované ... Škoda, scénář by alespoň na slušný "béčkový" snímek mohl být vhodný. ()

Reklama

Standito odpad!

všechny recenze uživatele

Konečne som mal možnosť vidieť nejaký "film" od legendárneho štúdia Asylum a je jasné, že som si to nenechal ujsť. Chcel som sa trochu zabaviť na účet tvorcov, ale bohužiaľ až na toľko trápností som pripravený nebol. Úplne zlyháva snáď každá zložka tohto... (nie, film to už naschval nepomenujem), to je bez debaty. Možno, že príbeh mal v sebe pár svetlejších miest, aspoň sa scenárista neukázal ako najväčší retardovaný kretén pod slnkom. Ale demencie je tu asi sto krát viac. ()

kluzo odpad!

všechny recenze uživatele

Toto hodnocení nedávám často, ale tohleto je fakt moc. Trapné triky, trapné dialogy, trapná zápletka. Z filmu čiší nedostatek peněz. Jak jinak si vysvětlit, že když stříleli ze samopalů, tak nezabírali ústí hlavně a třepáním zbraní simulovali střelbu. U akčního filmu to je dost velký trapas. Ještě tak parodie, ale i tam by to byl trapný frk. Kdyby to natočili ochotníci z Horní Dolní, bylo by to jinak, ale jako profi film to je hodně velký trapas. 40min až nad hlavu. ()

Ellmariachi odpad!

všechny recenze uživatele

Dlouho předlouho jsem hledal film, který jsem viděl jednoho jarního večera u kamaráda, při partičce pokeru. Dokázal totiž to, že odpoutal mou pokerovou duši od karet a možných výher. Dokázal totiž to, že si mou pozornost udržel dalších několik dlouhých minut. Několik dlouhých minut jsem s otevřenou pusou zíral jak je tohle možné. Ty minuty byly dlouhé, ale bylo jich všeho všudy jen pár. S otevřenou pusou jsem zíral, protože něco tak hnusnýho na pohled jsem v TV neviděl ani v GoGo šou. A to, že jsem ten večer prohrál 400,- nebyl ten nejhorší zážitek. Slovo ODPAD na CSFD má své opodstatnění. 0 procent. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně v první minutě, kdy Michelle (Michelle Dickson) začíná slaňovat do jeskyně, lze v odrazu její přilby vidět reflektor a několik členů filmového štábu. (Terva)
  • Natáčelo se v Kalifornii v USA a v Belize. (Cheeker)

Reklama

Reklama