Reklama

Reklama

Indiskrétní příběh

Trailer

Obsahy(1)

Půvabná Anna Kalman je dobře situovaná mladá žena, úspěšná divadelní herečka. Žije v londýnském luxusním nájemním domě i se svým služebnictvem a stále častěji odmítá nabídky své sestry, která by jí ráda dohodila nějakého toho ženicha. Až jednou se ve dveřích objeví jakýsi Philip Adams - významný finanční expert a diplomat žijící v Paříži, který přicestoval do Londýna na pozvání Annina švagra, též diplomata. Mezi Annou a Philipem dochází k milostnému vzplanutí, kterému se však zpočátku oba brání. Philip je totiž nešťastně ženatý a jeho americká manželka se s ním odmítá dát rozvést. Každý z nás však může skrývat nějaké to tajemství a je jen otázkou času, než se pravda dostane na povrch. (dopitak)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

Mol 

všechny recenze uživatele

MARGARET. THE WOMAN LOVES THE TELEPHONE. WHAT WOULD SHE HAVE DONE ONE HUNDRED YEARS AGO? PROBABLY HAVE SENT CARRIER PIGEONS. THE SKIES WOULD HAVE BEEN BLACK WITH THEM. Slabá limonáda s nosatou švédkou Ingrid Bergman a švihákem z deštivé Anglie Cary Grantem. Mno ve zkratce. Vůbec se nedivím, že se nechtěl ženit. Vždyť z Ingrid se stala sukuba během 2 vteřin. 2 VTEŘIN! To je rychlejší než akcelerace Lamborghini Aventador LP700-4 z 0 na 100km/h, který mě dnes předjelo. Svět patří mužům. ()

Goldenhair 

všechny recenze uživatele

Jemný a elegantní film s dvěma zářivými hollywoodskými hvězdami a povinná filmová četba pro jejich fanoušky. To, že to Carymu Grantovi s Ingrid Bergmann dohromady náramně sluší jsme věděli už předtím, ale v tomto případě jsou to právě oni dva, kteří této romanci bez hlubšího podtextu dodávají ten správný náboj a jejich vzájemná jiskřivá chemie rozhýbává i pomalejší první polovinu. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Indiscreet je jeden z najtypickejších predstaviteľov únikového klasického hollywoodu. Bol určený pre ľudí, ktorí mali priemerný život a chceli si za cenu vstupenky kúpiť dve hodiny ilúzie, ktorú nemôžu prežiť nikde inde, ako v kine. Čiže film nie je žiadne umenie, je to čistý kalkul, ktorý má ale v rukách dvoch hypersympatických hercov, ktorých by ste chceli mať za susedov ako manželov. Grant kupuje svojej drahej drahé darčeky, posiela obrovské kytice ruží, chodia stále do divadla, vyzerajú stále úžasne....podobný vip film, ako Filadelfský príbeh, avšak ten mal prepracovanejší scenár. ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Pravda, dal by se tomu vyčíst prostý příběh a obvyklý hollywoodský konec. Jenomže od tohoto filmu se ani nic jiného nedá čekat, a hlavně se tu dá dobře vydechnout a občas se i pobavit. Ač snímek jede v zavedených kolejích romantického žánru, má něco, co nemá jen tak někdo - jako vždy perfektní uhrančivou seveřanku Ingrid Bergman, která se podle mě ztvárněním role divadelní herečky dostává do svého živlu a dá se také říct, že roli nemusí hrát. Nejvíce je to vidět, když si všimnete momentu, jak pronáší větu "I´m an actress!". Nejde jí nevěřit, že postavou žije. Sice na mě více zapůsobila mj. v Hitchově Notorious, ale i tak si myslím, že tato role byla jedním z nejsvětlejších okamžiků v její kariéře. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Grant neGrant, jakkoliv je Cary muj oblibeny herec, takhle brutalne klisovitou, nudnou romantiku o nicem jsem hodne dlouho nevidel. Kam to smerovalo? Kde je ten udajny kult osobnosti Ingrid Bergmanove? Protoze tohle byla nesympaticka i vizualne oskliva zena, ktera si o pozitivnim vlivu na snimek muze max. nechat zdat. Tezko verit, ze reziser tohohle snoozefestu je stejny clovek, ktery ma na svedomi skvele a zabavne oldschool kousky jako Charade a Singin In The Rain. 1/10 ()

Galerie (29)

Zajímavosti (7)

  • Jeden z nejoblíbenějších filmů Caryho Granta. (Kulmon)
  • Když měli cenzoři problém s postelovou scénou s Ingrid Bergman a Cary Grantem, vyřešil to režisér Stanley Donen tak, že rozdělil obrazovku a ukázal obě hvězdy sice jeden vedle druhého v posteli, ale s jasně viditelnou hranicí mezi nimi. (Kulmon)
  • Snímek byl inspirován hrou „Kind Sir“ od Normana Krasna. (Kamiiik)

Reklama

Reklama