Reklama

Reklama

Všechnopárty

(pořad)
Talk-show / Zábavný
Česko, 2005, 669x42 min

Scénář:

Karel Šíp

Kamera:

Zdeněk Uher

Účinkují:

Karel Šíp (moderátor), František Ringo Čech, Karel Gott, Helena Vondráčková, Miroslav Plzák, Aleš Ulm, Petra Janů, Bolek Polívka, Eva Holubová (více)
(další profese)

Karel Šíp se ptá za vás hostů ze světa kultury, sportu či politiky. A tak je tu pro vás týden co týden ta pravá Všechnopárty a její zajímavá témata. Název Všechnopárty odpovídá stylu pořadu. Ptá se na všechno v rámci daného tématu a slovo párty plní funkci nevázané zábavy, během které je všechno povoleno. Témata jsou dosti ožehavá jako např. alkohol, velké věkové rozdíly, přiměřená sebeobrana, nebo jaké jsou hranice erotiky ve filmu a televizi. Mísí se tu humor získaný vlastními zážitky s profesionálním nadhledem a především glosováním moderátora. Do pořadu, který je defakto televizní poradnou Karla Šípa, jsou zvány osobnosti veřejného a společenského života, které mají s tématem své vlastní zkušenosti. Kromě nich je v pořadu vždy přítomen odborník na slovo vzatý. Pořad je natáčen v divadle Semafor a jako pravidelný týdeník baví diváky nejen v sále, ale i na obrazovkách České televize. (Česká televize)

(více)

Recenze (353)

YURAyura 

všechny recenze uživatele

10/10 Naprosto nedostizny skvost obrazovky Ceske televize. Sip uz od dob Sarady dokazuje, ze je naprosto jina liga nez drtiva vetsina bavicu a je jedno jestli na stojaka nebo na lane po hlave... Pravda nekteri hoste jsou tak tupi - Kostkova, Veresova, Kotek,... ze opravdu musi ze sebe vymacknout maximum, aby je jeste vic nezesmesnil a bylo to pro divaky jeste zabavne - klobouk dolu! ()

blixadovan 

všechny recenze uživatele

Není to nic objevného, ale moderátor Karel Šíp umí výborně reagovat na své hosty a snaží se být jim rovnocenným partnerem. Když se vtipní hosté sejdou a nad zajímavým tématem společně diskutují, salvy smíchu pořad vyvolati dokáže (jak by asi napsali v lecjakém čajovém lístku, což sem ale asi vůbec nepatří...). ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nejlepší talk show, která v Česku je. Karel Šíp je nejupřímnější, nejobyčejnější a navíc sype docela pěkné hlášky a stejně vtipné hlášky tahá i z hostů. Na Všechnopárty koukám vysloveně s chutí. Hlavně proto, že na mě Karel Šíp působí lidsky a hlavně jako obyčejný člověk, který si s návštěvníky prostě umí povídat, pobavit a zbytečně je neshazuje jako někteří jiní... ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Karel Šíp vedie veľmi príjemnú komornú a priateľskú diskusiu alebo ak chcete konverzačku s rôznymi hosťmi na zaujímavé témy, nabudí príjemnú atmosféru a pýta sa veľa nechápavých otázok, či slušne podpichuje. Už tam bolo od všetkého trocha by sa to dalo charakterizovať, časom to možno trocha upadlo, ale nový hostia a najmä často zo Slovenska to vždy vedia oživiť. Jan Kraus a Karel Šíp vedú svoje relácie svojsky, ale je to približne na rovnakej úrovni a ich humor je dosť blízky tomu nášmu narozdiel od iných českých zábavných programov. Ak máte bezstarostný večer s priateľom, či priateľkou kľudne si to zapnite, dajte si príjemné jedlo, z ktorého vás nebude dusiť ak vám zabehne a pobavte sa. ()

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele

Výjmečně jsem v maminčině televizoru narazil na něco, co není odpad (přestože jde o pořad matadora televizní trapnosti Karla Šípa). Je to taková krotší a senilnější verze Krausova Uvolněte se prosím. Je zajímavé srovnávat Krausovu dominantní a Šípovu submisivní stylizaci směrem k hostům. Ale jelikož ani ten Kraus už dávno není, co býval, kvalita se sbližuje, ba dokonce má Šípův pořad v něčem navrch. Kraus býval skvělý jednak v pohotových vtipných reakcích, jednak v tom, jak dokázal nechat své hosty, aby se sami odkopali (nikdy nezapomenu na díl s Honzou Nedvědem a bohužel ani na díl s biomasou). V pozdějších dílech svého pořadu už jen skákal do řeči, vnucoval přebytečné vtípky a neustále měnil směr, takže ani tak ani onak jsme se od hostů a o hostech nic nedověděli. Naopak Šíp dává hostům prostor, aby nás skutečně seznámili s tím, čím se zabývají, a jeho otázky rozhodně nejsou hloupější než běžné vážně míněné otázky různých reportérských a moderátorských hvězd, jeho vtípky pak rozhodně patří k tomu méně trapnému, s čím se za poslední léta setkávám. Jeho velkou slabinou je neschopnost samostatně se pohybovat v hostově tématu, přesto s ním dokáže nějak vstoupit v kontakt. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (16)

  • Od 3. října 2014 je pořad dlouhý přibližně 50 minut. Dříve byl více sestříhaný a přibližně o 10 minut kratší. (Pierre)
  • Pořad byl natáčen v divadle Semafor a jako pravidelný týdeník bavil diváky nejen v sále, ale i na obrazovkách České televize. (konvax)
  • Název vznikl ze slova technopárty, který autora pořadu Šípa zaujal a vymyslel novotvar Všechnopárty, který je pořadem pro všechny, ne tedy jen pro někoho jako v případě technopárty. (sator)

Reklama

Reklama