Reklama

Reklama

Pekelná kuchyně

(pořad)
  • USA Hell's Kitchen (více)
TV spot
Reality-TV
USA, 2005, 50 min

Obsahy(1)

Gordon Ramsay si vybírá pro svoji restauraci nejlepšího z dvanácti nastávajících šéfkuchařů. Kdo zvítězí? (oficiální text distributora)

Videa (1)

TV spot

Recenze (128)

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Po úspešných Nočných morách v kuchyni prichádza tentokrát omnoho drsnejšia reality show, kde Ramsay dáva kuchárom ešte viac zabrať. Oheň a syra z úst tohto šéfkuchára majú súťažiaci na tanieroch častejšie než opečené hřebenatky! Je to zaujímavé, občas vtipné, drsné a samozrejme doslova pekelné. V každej sérii si určite nájdete svojho favorita a oproti reality show ako Big Brother a pod. je to doslova klenot! ()

Starbuck 

všechny recenze uživatele

It's raw! Do me a favor. Fuck off! Tak to je něco, co uslyšíte v Hell's Kitchen asi tisíckrát.. Hádám, že je to celkem provařená reality show. Ale kdyby jste ji náhodou ještě někdo neochutnali, tak jde v podstatě o to provařit se do finále, cesta je dlouhá a nesnadná, ale odměna jistě stojí za to. Vlastní restaurace. Jak již sám název napovídá, nebude to procházka růžovou zahradou, ale pořádně pekelná jízda. A kdo je průvodcem? Nikdo jiný než Gordon Ramsay. Šéfkuchař z Velké Británie. Ale žádného britského gentlemana nečekejte, alespoň ne v jeho kuchyni. Tam si totiž nebere žádné sevítky. O běhu kuchyně v restauracích toho moc nevím .... ostatně stejně tak jako o jakékoliv jiné kuchyni. Vždycky mě fascinuje jak tam po sobě, kromě jídla, hází časové údaje. 2 minuty, 30 sekund, 5 minut, šéfe. A při tom je nikdy nevidíte, že by se podívali na hodinky. Přesto ale ví kolik minut zbývá. Teda je pravda, že ne vždy se úplně trefí... It's overcooked! A zákazníci? No na jídlo čekáte třeba i dvě hodiny. A pak? SHUT IT DOWN!. ()

Reklama

Zeck 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrná reality-show, která stojí a padá na Kondomu Ramsayovi. Právě on je prvotním důvodem nasrání diváků při první zkušenosti s tímto pořadem, a právě on je ten komu postupem času začnete přát, protože to těm monsteregám a narcisům (soutěžícím) vždycky natolik osolí, že se jen smějete. Barrandov a jeho cenzurovaný dabing pořadu ubírá o polovinu, protože slyšet jednoduše "ty píčo jak to vaříš" je lepší než "ty tůůůůůt", nehledě na to, že chvílemi díky Gordonovi není slyšet minutu nic jiného, než pípání. Pořad je to zábavný sám o sobě a pokud se stane takový zázrak (je to skutečně téměř nadlidské) a vy někomu začnete přát a fandit, pak si pořad vychutnáte ještě více. Moji favorité: Bonnie (HK 3), Dave (HK 6). 80% ()

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Gordon Ramsay a Zdeněk Pohlreich se zasloužili o to, že už neříkám "je sprostý jako dlaždič", nýbrž "je sprostý jako KUCHAŘ". Toto je skutečně už realityšou, ve které dává pekelný šéfkuchař GR soutěžícím pořádně do těla a ti mu po vzoru amerického "Sir yes, sir" na každou jeho výtku a na každé jeho přání omluvně odpoví "Ano šéfe" ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

Kdo je Ramsay? Neúspěšný fotbalista, úspěšný hrubián a kuchař, v podstatě spíš asi hrubián, než kuchař. Neberu mu to, že vaří skvěle, ale to kde je, má zásluhu hlavně v jeho chování jako z fotbalového stadionu, je schopný hostovy ve své restauraci říct ať jde do hajzlu, když příjde se stížností, že na jídlo čeká již 45 minut a ještě urážet jeho fyzickou schránku(ženě nadává, že by měla spíš jít na liposukci než chtít jíst v jeho restauraci). Lidé se tímto způsobem zábavy baví, já čekám kdy někomu třeba natáhne pěstí, to je taky přece zábavné. oproti Kitchen Nightmares, jde v tomto pořadu už jen o americký způsob reality show, vytratila se edukativnost, vytratil se evropský styl dokumentární zábavy, Ramsey tu na stříbrném podnose servíruje lapidárium lidských odřezků ve formě neúspěšných a po úspěchu toužících lidí, kteří si nechávají nadávat do shnilých šlupek z lejn, jen proto aby byli v televizi s tímhle hrubiánem. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Čtvrtá sezóna měla patnáct a šestá dokonce šestnáct soutěžících, namísto obvyklých dvanácti. (ČSFD)
  • Hosté v Pekelné kuchyni jsou ve skutečnosti komparzem. To dokládá i fakt, že vzhledem k Ramsayho obrovské profesionalitě, by si nikdy nedovolil být hrubý k hostům, čehož jsme zde několikrát svědky (HArna)
  • Kuchyně kde se vaří je umístěna v bývalém zpravodajském studiu KCOP a přilehlé obytné prostory pro soutěžící jsou vybudovány hned vedle restaurace. (ČSFD)

Reklama

Reklama