Reklama

Reklama

Pekelná kuchyně

(pořad)
  • USA Hell's Kitchen (více)
TV spot
Reality-TV
USA, 2005, 50 min

Obsahy(1)

Gordon Ramsay si vybírá pro svoji restauraci nejlepšího z dvanácti nastávajících šéfkuchařů. Kdo zvítězí? (oficiální text distributora)

Videa (1)

TV spot

Recenze (128)

Machtann 

všechny recenze uživatele

Gordon Ramsay je geniální, sprostý, temperamentní, vůbec ne britsky suchý, prostě takový, jakého tato reality-show přesně potřebuje. Jasně: Hell's kitchen obsahuje spoustu odporných amerických klišé, snaží se v každém dílu nalákat na "nepředstavitelné drama, které v hell's kitchen ještě do té doby nebylo" a přitom se nic vážného nestane. Ale... Prostě to funguje :) warning: pokud nemáte vztah k vaření, ani to nezkoušejte. ()

MFloyd 

všechny recenze uživatele

Reality show, jak už z názvu vyplývá, jde pouze a jen o show. Nic jiného, jestli někdo umí vařit, nebo neumí, je tady na posledním místě. Důležité je, kolik nadávek dokáže velmistr Gordon vyprodukovat, kolik soutěžících se vybrečí na kamery a bude nadávat na ostatní. Přesně ten typ pořadu, který ze srdce nenávidím. Hvězdu dám snad za pár dílů, které jsem viděl a občas jsem se zasmál. ()

Reklama

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Oproti Kitchen Nighmares velké zklamání. Ramsey se v tomto pořadu chová jako hulvát a fuckující primitiv. Přesně takové chování několikrát vyčítá ve svých Kitchen Nighmares stylem: "Místo řvaní na personál byste mohl jako šéf podniku přidat ruku k dílu." Přesně toto ale Ramsey nedělá. Exhibuje, řve a kameře poskytuje přesně to co takový typ pořadu potřebuje: Emoce a napětí. Těžce to ale přehání a některé jeho výbuchy vzteku jsou vysloveně trapné až idiotské, protože evidentně nevedou k zlepšení výkonu jeho "svěřenců" v kuchyni. Mají jen ohromit diváky u obrazovek a to mi přijde vyloženě falešné. 50% ()

Skarface 

všechny recenze uživatele

Jsem na vážkách nevím co si o tom myslet . Na jednu stranu si říkám zlatej zdeněk pač co si dovoluje Ramsay je už i na mě moc a sám mužu říct že kdyby se tak choval ke mě tak jí hnedka chytne ale na druhou stranu si zas říkám vždyť to snima myslí přeci dobře . Ale každopadně mi je Pohlreich milejší i zábavnější. ()

Laerry 

všechny recenze uživatele

Skot buzerující amíky je rozhodně zábavnější nežli jakýkoliv český pořad o vaření. Gordon tu sice viditelně přehání, aby to pro Američany byla pořádná "drsná" realityshow (v anglické televizi - to je jiný kafe), ale když jsou v sázce jeho vlastní prachy, tak proč by těm adeptům na práci snů trochu nezavařil, že... ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Hosté v Pekelné kuchyni jsou ve skutečnosti komparzem. To dokládá i fakt, že vzhledem k Ramsayho obrovské profesionalitě, by si nikdy nedovolil být hrubý k hostům, čehož jsme zde několikrát svědky (HArna)
  • Čtvrtá sezóna měla patnáct a šestá dokonce šestnáct soutěžících, namísto obvyklých dvanácti. (ČSFD)
  • Kuchyně kde se vaří je umístěna v bývalém zpravodajském studiu KCOP a přilehlé obytné prostory pro soutěžící jsou vybudovány hned vedle restaurace. (ČSFD)

Reklama

Reklama