Reklama

Reklama

Pekelná kuchyně

(pořad)
  • USA Hell's Kitchen (více)
TV spot
Reality-TV
USA, 2005, 50 min

Obsahy(1)

Gordon Ramsay si vybírá pro svoji restauraci nejlepšího z dvanácti nastávajících šéfkuchařů. Kdo zvítězí? (oficiální text distributora)

Videa (1)

TV spot

Recenze (128)

Košoun 

všechny recenze uživatele

Celkem zábavná reality show, která nabízí jedinečný pohled do kuchyně. Gordon Ramsay je skvělý šéfkuchař i "vedoucí" pořadu. Špatný je samotný koncept soutěže, který by bez Ramsaye naprosto nefungoval. Stojí to jen na něm, jakožto charismatické vůdčí osobnosti, která dokáže chudáky potící se u plotny seřvat a hodit po nich talíře. Každý díl je jinak stejný, ocenil bych i kdyby byl delší. Je vám úplně jedno, že někdo vypadne, protože ta hlavní postava stále zůstává... ()

Pitrsss 

všechny recenze uživatele

Překvapivě je mi sympatičtější česká mutace Ramsayho originálu (Na nože). Hells Kitchen je totiž v první řadě hlavně reality show a vaření je tam opravdu až na druhé (nebo další) koleji. Tucet povětšinou velice tupých Amíků (z nichž umí vařit dva) je rozdělen na dvě skupiny a každý večer se snaží udržet v chodu restauraci. Gordon Ramsay si stoupne k pultíku a cca. tři hodiny jim sprostě nadává. Soutěžící se v kuchyni pořádně rozhádají, poté trochu intrikují a nakonec jeden z nich vypadne. A takhle každý díl znovu. Občas nějaká ta gastro-vsuvka. Nakonec ještě dva poznatky. 1. Jeden z nejkreténštějších dabingů, jaký jsem měl tu smůlu slyšet. 2. Ramsayho si samozřejmě vážím, jak povahově, tak tím, co ve světě dokázal. (viděna první série) 60% ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Není to blbý, ale není to ani žádná bomba. Bude to znít patriotsky, ale Ano, šéfe! působilo mnohem lepším dojmem. Tady soutěží dva týmy v prostředí kuchyně a mezi nima běhá G. Ramsay, kterej má prostě ve scénáři napsaný "řvi, nadávej, urážej a buď afektovanej". Chvílema jsem měl pocit, že dostane infarkt. ()

Skarface 

všechny recenze uživatele

Jsem na vážkách nevím co si o tom myslet . Na jednu stranu si říkám zlatej zdeněk pač co si dovoluje Ramsay je už i na mě moc a sám mužu říct že kdyby se tak choval ke mě tak jí hnedka chytne ale na druhou stranu si zas říkám vždyť to snima myslí přeci dobře . Ale každopadně mi je Pohlreich milejší i zábavnější. ()

MFloyd 

všechny recenze uživatele

Reality show, jak už z názvu vyplývá, jde pouze a jen o show. Nic jiného, jestli někdo umí vařit, nebo neumí, je tady na posledním místě. Důležité je, kolik nadávek dokáže velmistr Gordon vyprodukovat, kolik soutěžících se vybrečí na kamery a bude nadávat na ostatní. Přesně ten typ pořadu, který ze srdce nenávidím. Hvězdu dám snad za pár dílů, které jsem viděl a občas jsem se zasmál. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Hosté v Pekelné kuchyni jsou ve skutečnosti komparzem. To dokládá i fakt, že vzhledem k Ramsayho obrovské profesionalitě, by si nikdy nedovolil být hrubý k hostům, čehož jsme zde několikrát svědky (HArna)
  • Čtvrtá sezóna měla patnáct a šestá dokonce šestnáct soutěžících, namísto obvyklých dvanácti. (ČSFD)
  • Kuchyně kde se vaří je umístěna v bývalém zpravodajském studiu KCOP a přilehlé obytné prostory pro soutěžící jsou vybudovány hned vedle restaurace. (ČSFD)

Reklama

Reklama