Reklama

Reklama

The Yellow Handkerchief

  • Austrálie The Yellow Handkerchief (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Americký nezávislý film pojednáva o trojici ľudí cestujúcich naprieč Louisianou, z ktorých každý si na cestu prináša vlastné trápenie. Muž, ktorý sa práve vrátil z väzenia, dospievajúci chlapec, ktorému nik nerozumie a mladé dievča, ktoré žije opusteným životom; všetci traja budú na konci dlhého putovania iní, než boli na začiatku. (MaxForValue)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

I love it!Nezávislé filmy zbožňuju,stejně tak Kristen :-) Úžasná road movie,ve které tři naprosto odlišní lidé poznávají sami sebe,důležitost toho mít někoho blízkého u sebe a taky že promarněné šance a ztracený čas,nejsou důvodem k tomu,abyste si jimi a svými životními chybami nechali zničit ten život,jenž máte ještě před sebou.Herecké koncerty které pohladí oko i ducha.Kristen prosím hraj takéto role a vykašli se už na upíry :-) ()

Tred2 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem zavadil o snímek z "druhé řady" (nezávislý) a jsem velmi mile překvapen. Příběhu tří lidí na cestě do New Orleans, jenž se jen čistou náhodou sešli tak jak se sešli určitě dominuje William Hurt, který mi potvrdil, že stále zahrát umí. Co pro mě ale bylo nečekané je sekundující dvojice Redmayne-Stewartová, kteří zahráli svoje naprosto přesvědčivě, tak že jsem ze snímku dostal ten správný pocit, jakože to vše se opravdu děje. Co se režie týče tak si také stěžovat nemůžu + jak u slušných road movie bývá zvykem dostali se i pěkné zaběry krajiny. Prakticky jedina slabina filmu je scénář, který je možná až zbytečně "jednoduchý" (rozumějte konec a podstata celé zápletky). Každopádně podobné filmy jsou důvod proč nezavislé filmařině nezavírat vrátka :-). (hodnocení 78% je dle mého přesné) ()

Reklama

Ant 

všechny recenze uživatele

Divný a hlavně nudný film. Život svede dohromady tři lidi a každý z nich má zjevně své problémy, ale film to vůbec nedokáže prodat. Postavy mě nedokázaly ani na chvíli zaujmout. Celé mi to přišlo naprosto odtržené od reality, zachraňovali to jen herci. Až na Kirsten, ta má v každém filmu stejný postižený výraz. Rozhodně zklamání. 5/10 ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem se The Yellow Handkerchief vcelku "bála". Myslela jsem si, že to bude stupidní romanťárna, která ničím nezaujme. Opak byl ale pravdou, obě dějové linky byly svým vlastním způsobem zajímavé a skvěle si budovaly atmosféru. Většinou sice romantické konce nenávidím, u The Yellow Handkerchief jsem jej ale vyloženě vyžadovala. Herecké výkony skvělé, Eddie i Kristen se do svých rolí hodili jako nikdo jiný. Sem tam se možná nějaká chybička našla, celkově ale nemůžu hodnotit jinak než pěti hvězdičkama. Opravdu hezky natočený film. ()

KooNY 

všechny recenze uživatele

Mám hodně rád tenhle typ filmů (nezávislé road movie) asi proto se mi tenhle povedený film tolik líbil. Kristen je skvělá, Hurt taky a překvapil mě Eddie Redmayne, který tuhle dvojici perfektně doplňuje. Příběh sice jednoduchý, ale celé to má dobrou atmosféru, celkem rychle to odsýpá a vyznívá to tak nějak lidsky. Pokud máte rádi podobný typ filmů, neváhejte, v poslední době tady asi nic lepšího nebylo. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Jedna ze scén se natáčela ve městě Plaguemine. Konkrétně, kdy je William Hurt propušten po zadržení na policejní stanici a přechazí přes železniční koleje k autu, kde na něj čekají Eddie Redmayne a Kristen Stewart. (zacharo)
  • V rámci prípravy na úlohu strávil William Hurt noc v Lousianskej štátnej väznici, ktorá je skôr známa pod názvom Angola. (Sufferer)

Reklama

Reklama