Reklama

Reklama

The Yellow Handkerchief

  • Austrálie The Yellow Handkerchief (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Americký nezávislý film pojednáva o trojici ľudí cestujúcich naprieč Louisianou, z ktorých každý si na cestu prináša vlastné trápenie. Muž, ktorý sa práve vrátil z väzenia, dospievajúci chlapec, ktorému nik nerozumie a mladé dievča, ktoré žije opusteným životom; všetci traja budú na konci dlhého putovania iní, než boli na začiatku. (MaxForValue)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

I love it!Nezávislé filmy zbožňuju,stejně tak Kristen :-) Úžasná road movie,ve které tři naprosto odlišní lidé poznávají sami sebe,důležitost toho mít někoho blízkého u sebe a taky že promarněné šance a ztracený čas,nejsou důvodem k tomu,abyste si jimi a svými životními chybami nechali zničit ten život,jenž máte ještě před sebou.Herecké koncerty které pohladí oko i ducha.Kristen prosím hraj takéto role a vykašli se už na upíry :-) ()

01Zuzana10 

všechny recenze uživatele

Obávam sa, že ak chcem depresiu, dokážem si ju zabezpečiť aj sama. Tento film ju rád sprostredkuváva. Silný nepríjemný pocit z disharmonickej hudby celý čas, nemilá zápletka, zlý pocit z celkovej pomalosti plynutia. Brr.. Mala som dojem, že som na film. festivale. Kvôli tej zvláštnosti, v ktorej som sa cítila neisto. Snímku som si vybrala kvôli Redymu, kt. si získal moje sympatie posledne, žiaľ, trošku mu klesli. S ním sa mi vždy spájala plachosť jemnosť a niečo medzi nebom a zemou. Tu to trošku nedal znať. Asi by som mala oceniť aj W. Hursta nedokážem sa preniesť cez ten zlý pocit z filmu. Kristen a jej tradičný štýl vyjadrovania sa. Nevidím zmenu proti iným filmom. Celkovo mne nemilé, nezáživné. Iným možno inak. Čo sa mi najviac páčilo boli fotka Kristen a jej krásna štylizovaná póza keď sedela v aute bokom. ()

Reklama

terunka003 

všechny recenze uživatele

Žluté, road-movie, happyendové, celkem sympatické × chvílemi zadrhávající. Ale tak to prostě u takových filmů je, dlouhé pohledy do přírody, vybavující se myšlenky a vzpomínky na věci minulé, do toho zajímavá hudba a prostředí. Postavy sympatické, každá s vlastním problémem. Hlavní vyprávěcí linie mi přišla trochu dlouhá a šíleně natahovaná. "..ví, že pro tebe byla to jediné co jsi v životě miloval?" ()

Puyi 

všechny recenze uživatele

Toto je tedy pro mě pořádné překvapení. Nejen že jsem od filmu vůbec nic nečekal, ale když se k tomu přidá i nezajímavý herec v hlavní roli (jen pro mě, samozřejmě) a to, že Road movie si cestu k mé oblibě rozhodně nikdy moc nenašla (tedy vůbec), tak je výsledek, dá se říct až ohromující. Radost pohledět, to, co se celý film odehrávalo mezi Kristen a Eddiem... No já byl prostě celý film unesen. Nejvíce tomu asi napomohla právě postava Eddieho, která mi byla neuvěřitelně sympatická a celý film jsem hrozně fandil. Perfektní, absolutně perfektní. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Takže nic velkého, ale rozhodně nic bezvýznamného v kariéře Kristen Stewart.. William Hurt mi trošku připadal, že spíše dává herecký prostor omladině - naplno to nerozbalil.. Moc se mi líbila Maria Bello, jedna z jejich nejlepších vedlejších rolí :-) Příběh pokulhávat, ale v určitém okamžiku jsem byla napjatá jako struna :-) Nic moc v průběhu z minulosti neukážou a když jo, tak jsou se vším hned hotový.. Dokonce bych si troufla říci, že jsou tam svůdně namíchány prvky thrilleru :-))) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Jedna ze scén se natáčela ve městě Plaguemine. Konkrétně, kdy je William Hurt propušten po zadržení na policejní stanici a přechazí přes železniční koleje k autu, kde na něj čekají Eddie Redmayne a Kristen Stewart. (zacharo)
  • V rámci prípravy na úlohu strávil William Hurt noc v Lousianskej štátnej väznici, ktorá je skôr známa pod názvom Angola. (Sufferer)

Reklama

Reklama