Reklama

Reklama

The Yellow Handkerchief

  • Austrálie The Yellow Handkerchief (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Americký nezávislý film pojednáva o trojici ľudí cestujúcich naprieč Louisianou, z ktorých každý si na cestu prináša vlastné trápenie. Muž, ktorý sa práve vrátil z väzenia, dospievajúci chlapec, ktorému nik nerozumie a mladé dievča, ktoré žije opusteným životom; všetci traja budú na konci dlhého putovania iní, než boli na začiatku. (MaxForValue)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

I love it!Nezávislé filmy zbožňuju,stejně tak Kristen :-) Úžasná road movie,ve které tři naprosto odlišní lidé poznávají sami sebe,důležitost toho mít někoho blízkého u sebe a taky že promarněné šance a ztracený čas,nejsou důvodem k tomu,abyste si jimi a svými životními chybami nechali zničit ten život,jenž máte ještě před sebou.Herecké koncerty které pohladí oko i ducha.Kristen prosím hraj takéto role a vykašli se už na upíry :-) ()

jondoe 

všechny recenze uživatele

Dlho som na tento film hladal, vela som od neho ocakaval a dostal som uplne vsetko. Film som zhanal v prvomrade koly Kristen Stewart, pretoze v nezavislych filmoch ktorych sa oblavila ( SPEAK, The Cake Eaters ) podava zatial uplne najlepsie vykony. Tento film vsak nie je stavany az tak uplne na jej postave. The Yellow Handkerchief je pribeh zo zivota, v ktorom sa stretnu povahovo tri odlisne svojske osobnosti z ktore vdaka svojmu svojskemu stylu to nemaju v zivote prave jednoduche. Vydavaju sa spolu na dlhy trip, ktory zo zaciatku nema jasny ciel. Ku koncu su vsak natolko spriateleny, ze su jeden pre druheho urobit takmer vsetko. Ustredne trio zlozene z kvalitnych hercov William Hurt, Eddie Redmayne a Kristen Stewart hra tak z famoznou lahkostou, ze som im veril kazdy jeden pohyb alebo vetu. A priznam sa, ze na zaver som mal aj slzu v oku. Kristen Stewart vidim najradsej v tychto polohach a verim, ze ked skonci z Twillight sagou znovu natoci podobny nezavisli film. Nie je to sice jej najlepsi film. Tym je zatial Speak, ale ak by som mal zostavit rebricek jej filmov podla toho ako sa mi ktory pacil tak by obsadil druhe miesto. ()

Reklama

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Pomalu plynující road movie zasazené do hurikánem Katrina bolestivě zasažené oblasti jihu USA, nicméně drama, které je zde líčeno, není tak ani tak o hmatatelných bolestech, ale spíš o těch vnitřních. K tomu, aby byl film dobrý, tak nemusí být scénař v ničem tak ohromující, protože stále tu jsou ještě jiné nástroje, které mohou tuto vadu napravit. Zde se to daří dokonale. Děj nijak zázračně nepřekvapí, nicméně je podáván velmi citlivým a osobním způsobem. Kristen, Eddie a hlavně William s Marií si to tu opravdu dali a klobouk dolů. Myslím, že je velká škoda, že film tak dlouho nenacházel distributora a navíc nebyl ani komerčně úspěšný. Navíc pěkná jižanská hudba. 9/10! ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Doufám, že Kristen splní svoje avizované prohlášení a po prokletí jménem Twilight se vrátí k podobným menším projektům. V nich má šanci zúročit svůj talent v zajímavých rolích a příbězích, a upoutat tak na sebe jiným způsobem, než jen nesnesitelným vztahem ke světélkující pijavici a zmoklému podvraťákovi. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Nezávislá komornější road-movie trošku z jiného pohledu než jak je známé díky komediím z prostředí teenegerů. Linie zabývající se přítomností se mi líbila daleko více, i když nápad z vracejícíma se vzpomínkama nebyl špatný tah. Kristen Stewart zde předváděla skvělý výkon skrze kterého ji mám rád. Eddie Redmayne nezaostával. Pro mě to bylo lehce nadprůměrné ale díky konci filmu a "ní" zaokrouhlím na 4. P.S.: Tak by mě zajímalo, kolik z Vás se na to podívalo skrze něčeho jiného než Kristen :)) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • V rámci prípravy na úlohu strávil William Hurt noc v Lousianskej štátnej väznici, ktorá je skôr známa pod názvom Angola. (Sufferer)
  • Jedna ze scén se natáčela ve městě Plaguemine. Konkrétně, kdy je William Hurt propušten po zadržení na policejní stanici a přechazí přes železniční koleje k autu, kde na něj čekají Eddie Redmayne a Kristen Stewart. (zacharo)

Reklama

Reklama