Reklama

Reklama

The Yellow Handkerchief

  • Austrálie The Yellow Handkerchief (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Americký nezávislý film pojednáva o trojici ľudí cestujúcich naprieč Louisianou, z ktorých každý si na cestu prináša vlastné trápenie. Muž, ktorý sa práve vrátil z väzenia, dospievajúci chlapec, ktorému nik nerozumie a mladé dievča, ktoré žije opusteným životom; všetci traja budú na konci dlhého putovania iní, než boli na začiatku. (MaxForValue)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

sovii 

všechny recenze uživatele

K tomuhle přesně nevím co a jak napsat, abych ze sebe neudělala uplnýho blbce. I když film nebyl v kinech a nedoprovázela ho masivní letáková kampaň, odvažte se a podívejte se. William Hurt i když hned v první scéně vyjde z vězení a automatická reakce by byla cítit k němu negativní emoce, nejde to. Něco na něm je a i když jsem očekávala, že se příběh bude točit okolo mladičké Kristen Stewart a Eddieho Redmayna, není tomu tak a je to jedině dobře. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Je to velice příjemné, klidné, plynne to tak nějak samo a v poklidu to i skončí.....Moc se mi líbil pohled člověka, který vyšel jako bývalý vězeň z vězení a seděl v obyčejném bistru a sledoval vše kolem....To, co je pro nás zcela běžné a každodenní...Ten jeho pohled - to mám vyryté pomalu v paměti...To vnímání okolí a té svobody!! Je to hodně zajímavě obsazené a celou čtveřici mám velice ráda :) :) Jak tu bylo několikrát zmíněno - je to velice příjemné :) Má to krásně rozvržený děj, je tam překvapení a i zápletka, kdy se žena nechtěla vázat a velká rozhodnutí, která ovlivní mnoho lidí kolem...- to se mi moc líbilo...Závěrečná scéna se žlutými "šátky" - ta scéna je beze slov, ale je krásná. Je to přímo ochromující a je to jeden z nejkrásnějších "romantických závěrů", co jsem kdy viděla.... ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Pomalší štart, no potom s postupujúcim príbehom ma to bavilo čím ďalej tým viac. Asi najväčšie pozitívum vidím v zaujímavej skladbe obsahovej stránky a slušných hereckých výkonoch. V niektorých momentoch to mohlo byť síce trocha svižnejšie a niektoré udalosti okolo postáv mohli byť vykreslenejšie do väčšej hĺbky, ale ako hroznú chybu to neberiem. Veľká spokojnosť. 75/100 ()

Tred2 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem zavadil o snímek z "druhé řady" (nezávislý) a jsem velmi mile překvapen. Příběhu tří lidí na cestě do New Orleans, jenž se jen čistou náhodou sešli tak jak se sešli určitě dominuje William Hurt, který mi potvrdil, že stále zahrát umí. Co pro mě ale bylo nečekané je sekundující dvojice Redmayne-Stewartová, kteří zahráli svoje naprosto přesvědčivě, tak že jsem ze snímku dostal ten správný pocit, jakože to vše se opravdu děje. Co se režie týče tak si také stěžovat nemůžu + jak u slušných road movie bývá zvykem dostali se i pěkné zaběry krajiny. Prakticky jedina slabina filmu je scénář, který je možná až zbytečně "jednoduchý" (rozumějte konec a podstata celé zápletky). Každopádně podobné filmy jsou důvod proč nezavislé filmařině nezavírat vrátka :-). (hodnocení 78% je dle mého přesné) ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Nezávislá komornější road-movie trošku z jiného pohledu než jak je známé díky komediím z prostředí teenegerů. Linie zabývající se přítomností se mi líbila daleko více, i když nápad z vracejícíma se vzpomínkama nebyl špatný tah. Kristen Stewart zde předváděla skvělý výkon skrze kterého ji mám rád. Eddie Redmayne nezaostával. Pro mě to bylo lehce nadprůměrné ale díky konci filmu a "ní" zaokrouhlím na 4. P.S.: Tak by mě zajímalo, kolik z Vás se na to podívalo skrze něčeho jiného než Kristen :)) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Jedna ze scén se natáčela ve městě Plaguemine. Konkrétně, kdy je William Hurt propušten po zadržení na policejní stanici a přechazí přes železniční koleje k autu, kde na něj čekají Eddie Redmayne a Kristen Stewart. (zacharo)
  • V rámci prípravy na úlohu strávil William Hurt noc v Lousianskej štátnej väznici, ktorá je skôr známa pod názvom Angola. (Sufferer)

Reklama

Reklama