Reklama

Reklama

Dylan Moran: Monster

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Záznam predstavenia írskeho komika Dylana Morana v Dubline. Zabávač preslávený najmä úlohou kníhkupca v seriáli BLACK BOOKS vedie nepretržitý monológ o všetkých možných aspektoch života v modernej spoločnosti - drogy, ľudský potenciál, technika, hotelové izby, rôzne účinky rôznych druhov alkoholu, deti, výchova, hudba, politika, lži, spolubývajúci, televízne spravodajstvo, Francúzi, náboženstvá, homosexuáli, Ježiš, dômyselnosť designu mužských genitálií, dialekty a dokonca aj fenomén známy ako "írske vlasy". (tomashrabek)

(více)

Recenze (160)

Fat'Fatal 

všechny recenze uživatele

Jojo, Dylan Moran se mi líbil i v Black Books, a na Monster jsem se těšil dlouho. Viděl jsem to dvakrát za sebou a pořád jsem se tlemil. Cynismus je mi blízký a Moran ho má na rozdávání. Rapování, Enya, fenomén irských vlasů a nespočet dalších scének a historek tak brilantně podaných, že jsem napoprvé ani nestačil všechno zaregistrovat a hlavně vstřebat. Jedině ty snímky za zákulisím mě nudily, ale byly krátké a hlavně jich bylo málo. Takže plnej počet a těším se na další jeho záznam. // Viděl jsem v originálním znění s titulky. ()

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Už dlouho se mi nestalo, aby mě něco rozbrečelo smíchy!!! :-))) Opravdu mi v jednu chvíli tekly slzy a nemohl sem popadnout dech a bolelo mě břicho a nešlo to zastavit... Ou..díky za tento humor.. Díky!!! Díky, protože celej ten svět je už takovej jakejsi prazvláštní, no..to je na dýl.. Každopádně s Dylanem Moranem sem prožil parádní hodinu a půl! Obzvláště posledních asi 60 minut :-), kdy si vzal na mušku veškerý možný různý společenský jevy a já nevim co všechno.. hip-hop, hudbu všeobecně, Američany, náboženství, politiku, samozřejmě alkohol a drogy, TV zprávy atd... No, já věděl, že se budu bavit, ale překvapilo mě jak moc:-) Připouštim, že sem na to čuměl v dobrym rozpoložení, ale tohle, tenhle druh humoru by mě asi pobavil kdykoliv! Díky Dylane!!! Vždy musim poděkovat člověku, kterej mě rozesměje k slzám, protože, to je jedna z nejlepších věcí který znám!!! Absolutní momentální štěstí! :-) PS: I´m not fighter.. you know.. I´m bleeder :-))) ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době mne opět něco potěšilo a taky posunulo. Málokdy se poštěstí, že se člověku vloudí do života nová věc, "svěží jak řeka", která mu prostě dodá energii. Konečně zase vím, že nejsem takovej magor, že jsou i jíní lidi co to vidí stejně, a že svět ještě není tak v prdeli, když se umíme sami sobě smát. Dylan Moran mi zvedl náladu už v Black books a tohle je jen logickým vyústěním jeho celkového postoji k životu. Je to prostě parádní a já mám z toho radost.100% ()

Sonnik 

všechny recenze uživatele

U stand-upů musí být člověk nejen vtipný, ale také divákovi sympatický. To u mě pan Moran splňuje na 110%. Jeho image irského omezeného hulváta se hodně podobá stylu Bernarda z legendárních BBooks až na to, že ubylo absurdností a přídalo se na chytrosti. Moran se svým vlastním nekonvenčním stylem trefuje do obvyklých témat, popíjí vínko, a občas si zapálí cigaretu. Pusobí dojmem přiopilého, rozcucháného váguse, ale Irové ho stejně jako já žerou a on si to zaslouží, protože v tomto oboru je to bůh. "You know, I would, for instance felate a smurf before I pick death." ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

Dylan Moran pomocí "vágus stylu" (přesně tak, jak ho známe z Black Books) se skleničkou vína a s cigárem trefně, pravdivě, inteligentně a hlavně extrémně vtipně glosuje a zesměšňuje moderní společnost, přičemž u toho zdánlivě naprosto chaoticky skáče od tématu k tématu.. no prostě neuvěřitelná podívaná :) "You should stay away from you potential. I mean that is something you should leave absolutely alone. Don't.. you'll mess it up! It's potential. Leave it!" ()

Zajímavosti (2)

  • Turné bylo v novinách The Times popsáno jako „mistrovská třída komického charisma - přebíhání od tématu k tématu ve zdánlivě spontánním stylu, ale vlastně pevně organizovaném". (TheJoker)
  • Všechna Moranova představení jsou doprovázena projekcí jeho kreseb. (TheJoker)

Reklama

Reklama