Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V komedii The Promotion si John C. Reilly zahraje zaměstnance velké nadnárodní společnosti, který by byl rád povýšen. A zdá se, že povýšení má na dosah ruky. Bohužel na vysněné místo si brousí zuby i jeho mladší kolega. Začíná nemilosrdný boj o šéfovu kancelář. (Bauer)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Já nemám vůbec sebemenší tušení, jaký bych měl napsat k této oddychovce komentář. Povýšení se totiž vyznačuje tak velmi obyčejnou a jednoduchoučkou zápletkou, že mi to spíš přijde jen jako nějaká povídka, jako pouhá epizodka z nějakého volného cyklu o lidských osudech, jen ale ne jako regulérní filmový počin. Ale co na tom, když dokáže stejně pobavit a dobře se na něj kouká :-). A vážně ani nevadí, že je to vlastně úplně o ničem, že postavy nemá šanci divák poznat a zžít se s nimi, že vyústění děje může být každému stejně zcela ukradené, přesto všechno Povýšení na mě zafungovalo. Každopádně jistě největší měrou k tomu přispělo ústřední duo S.W.Scott a J.C.Reilly, neboť oba dva herci jsou skutečně zábavní a sympatičtí týpci a jejich vzájemné konfrontace byli moc fajn. V celém filmu jsem nicméně nenarazil na jediný výraznější moment, na jedinou zajímavější scénu, i po stránce humoru se drží tento extranenápadný snímek velmi při zdi, vše se odvíjí v hodně pozvolném a odlehčeném tempu, ale velkým plusem je, že se tu vlastně řeší jen obyčejné lidské problémy, nastávají zde běžné lidské trapasy, zkrátka Povýšení je o normálních lidech a normálních věcech a tím si mě to asi i nejvíc získalo. Povýšení je zkrátka nenáročná, zábavná, ale především velmi příjemná podívaná o každém z nás a takových filmu z Hollywoodu opravdu moc nepřichází. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Velmi nevýrazný a slabý snímek. Mezi nepřeberným množstvím filmů, které vznikají, působí tento jen jako mizivý oblak. Jen Povýšení není špatné, není vynikající, ani průměrné. Jen tak nenápadně a bez povšimnutí proplouvá. Pár scén bylo docela slibně úsměvných, ale vše, co by mohlo být jakkoli výrazné či povšimnutí hodné, zaniká v, pro mě chabém zpracování. ()

Reklama

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl totální vyplach obouch mozkových hemisfér. Dva prodavači Šon Styfmajstr Skot a John Sí Rejly (ošklivý čert, kterému se jistě za pár let čelo vyroluje až k bradě) se kočkujou, aby ten ,,lepší'' dostal vysněné místo v dozorčí radě hovnomrdů. Prodavačská rutina a dialogy vytvořené mistry scénaristy mi ubraly pár let života. I když mě film nudil a byl takzvaně. ,, o hov....'' ,tak jistý přínos měl. Dozvěděl jsem se, že lidé s Dawnovým syndromem používají anti-masturbační pudr, za který by sadomasochisté platili i zlatem..... A za tuto informaci, která prohloubila mé znalosti dám jednu hvězdu ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na Scotta docela zvláštní film a z mého pohledu ukázal, že by zvládnul i náročnější role, než jsou přisprostlí frajírci v teenagerských komediích. A sednul mi i John C. Reilly. Nicméně mám neodbytný pocit, že z tohoto námětu se dalo vytřískat mnohem víc a navíc autoři podle všeho nevěděli, jestli chtějí točit satiru, nebo klasickou komedii, takže celkový výsledek je poněkud rozpačitý. Ale ačkoliv Promotion vyloženě nerozesměje, tak donutí alespoň se usmívat a to se také počítá. 60% ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Simpatický snímek, který se zdržel většiny obvyklých klišé. S. W. Scott pro mě ve své nejlepší roli a formě. Škoda jen, že se tvůrci nedokázali rozhodnout, jestli z toho nakonec vyjde komedie nebo drama, ale i jako kombinace je to poměrně stravitelné. Nad průměr podle mě film vyniká i zajímavostí příběhu, ale nějaká pecka to zas také není, a tak dám 70% = 4-/5. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama