Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V komedii The Promotion si John C. Reilly zahraje zaměstnance velké nadnárodní společnosti, který by byl rád povýšen. A zdá se, že povýšení má na dosah ruky. Bohužel na vysněné místo si brousí zuby i jeho mladší kolega. Začíná nemilosrdný boj o šéfovu kancelář. (Bauer)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

ladko 

všechny recenze uživatele

Nie je to síce ten typ komédie, kde sa človek smeje neustále, ale zato keď prišlo na vtipné momenty, nasledovali u mňa dosť dlhé a hlasité výbuchy smiechu. Vtipným elementom je tu John C. Reilly – jeho Richard je skvelá postava – neustále počúvajúci motivačné kazety, či pokúšajúci sa zložiť loď vo fľaši(lodi patria aj dva s prehľadom najvtipnejšie momenty filmu:)...). Na súperenie medzi dvomi konkurentmi sa pozeralo príjemne a necelá hodinka a pol zbehla rýchlo, preto 4 hviezdy(aj keď trochu slabšie...). ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Taková v poklidu rozjíždící komedie. Seann William Scott jako ambiciózní zástupce vedoucího prodeje v supermarketu Doug Stauber. Přestěhovat se není jen tak, když nejsou finanční prostředky. Jediné řešení je povýšení. Ale k tomuto kroku brání hned pár nečekaných věcí. ( Hodnocení: 6/10 ) ()

Reklama

danliofer 

všechny recenze uživatele

Docela by mě zajímalo, proč má film Povýšení tak nízké hodnocení, když tak vtipně nahlíží a rozehrává všechna známá klišé o firemním životě. Takový "Kancl" ve filmovém podání v "lidštějším" kabátě. John C. Reilly si tady vystřihl svou životní hlavní roli. Jeho stepující Richard Welhner a jeho několik různých grimas a typů omluv u pohovoru na vyšší funkci jsou prostě ozdobou filmu. A scéna o teambuildingu s papírovými pytli na hlavách je tak neskutečná, že jí tleskám. Myslím, že firemní teambuildingy jsou něco, co by se mělo pro dobro duševního zdraví zaměstnanců zrušit:-)) ()

A_FISH 

všechny recenze uživatele

Příjemné noční překvapení a příjemnej letní film.... Těch 56% přičítám bohužel špatně zvolenému žánru a hlavně fanouškům S.W.Scotta, kteří si jednoduše chtěli jen stáhnout další ztřeštěnou komedii ( 85 minut nudy; Seanne vrat se k Stiflerovi! ). Ti museli být přirozeně zklamaní, poněvadž dokáže zahrát i něco jinýho než vypatlanýho kreténa - s dovolením jsem si vypůjčil Queendomův přesný příměr. J.C. Reilly pak jako vždy vynikající. A nejen proto, že se objeví i tady, mi tenhle snímek připoměl Hodnou holku s Jennifer Anistonovou, kde se pro změnu s umírněným civilním výkonem ukáže ona. Takhle nějak si představuji Americké nezávislé léto, kam by tenhle tragikomický příběh sednul jako prdel na nočník. ()

RobbieM@N 

všechny recenze uživatele

Popisek lže, komedie to je tak z 23%, ani jako drama se to nedá označit, kategorie "od všeho trochu" tomu sedí, moji pozornost dokázal udržet celou dobu, ale objektivně, neskutečně promarněný potenciál, s takovým obsazením se mohla rozehrát úplně jiná hra, námět nebyl nejhorší, film se utápí v unylosti, s neschopností zvýšit tempo, Scott hraje snad na půl plynu a zachraňuje to aspoň Reilly a jeho "black apples" alias "blapples", mělo to vypadat úplně jinak, podle mě to někdo pěkně pohnojil, protože vize určitě byla jiná, ne jenom natočit "hodný" film s pár vtipy, promarněná šance. Aspoň se to vyhnulo patosu. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama