Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V komedii The Promotion si John C. Reilly zahraje zaměstnance velké nadnárodní společnosti, který by byl rád povýšen. A zdá se, že povýšení má na dosah ruky. Bohužel na vysněné místo si brousí zuby i jeho mladší kolega. Začíná nemilosrdný boj o šéfovu kancelář. (Bauer)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na Scotta docela zvláštní film a z mého pohledu ukázal, že by zvládnul i náročnější role, než jsou přisprostlí frajírci v teenagerských komediích. A sednul mi i John C. Reilly. Nicméně mám neodbytný pocit, že z tohoto námětu se dalo vytřískat mnohem víc a navíc autoři podle všeho nevěděli, jestli chtějí točit satiru, nebo klasickou komedii, takže celkový výsledek je poněkud rozpačitý. Ale ačkoliv Promotion vyloženě nerozesměje, tak donutí alespoň se usmívat a to se také počítá. 60% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Prostředí 8/10/// +Stifler mi tady připadal velice příjemný, herecky to zvládl, pro mě zajímavé prostředí, taky v podobném dělám, takže mi situace byly hodně blízké a známé a díky tomu jsem se bavil a film si užíval -John C.Reilly mi sem moc nepasuje, mohl tu být ještě jiný závěr, někeré situace mohli být ještě zábavnější nebo naopak dramatičtější/// Seann William Scott kdysi patřil mezi mé nejoblíbenější herce. Škoda že jsem spoustu jeho filmů neviděl v té době, ale až teď kdy už mám dávno jiné oblíbence. Přesto mě tady konečně potěšil i herecky a nemusel jsem se za něj stydět (viz. Mládí v trapu, Můj život idiota, Poldové). Film není přespříliš dlouhý, nicméně jisté poselství si sebou nese. Já jsem proto příjemně překvapen./// Celkem 70%/// ()

Reklama

1860 

všechny recenze uživatele

Film nám předhazuje příběh dvou normálních lidí, které pohltilo současné vnímání hodnot a pro povýšení potažmo pro peníze jsou schopni udělat téměř cokoli, i když to je proti jejich srsti.. Je to nenáročné, ale dokáže to vyvolat mírný úsměv i dojetí.. DOPORUČUJI pro uvědomění, jak nás mohou peníze přeměnit na necitlivé netovry.. ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Nie je to síce ten typ komédie, kde sa človek smeje neustále, ale zato keď prišlo na vtipné momenty, nasledovali u mňa dosť dlhé a hlasité výbuchy smiechu. Vtipným elementom je tu John C. Reilly – jeho Richard je skvelá postava – neustále počúvajúci motivačné kazety, či pokúšajúci sa zložiť loď vo fľaši(lodi patria aj dva s prehľadom najvtipnejšie momenty filmu:)...). Na súperenie medzi dvomi konkurentmi sa pozeralo príjemne a necelá hodinka a pol zbehla rýchlo, preto 4 hviezdy(aj keď trochu slabšie...). ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Příjemný, decentní film, který nenabízí moc vtipů vyvolávajících hlasitý smích, ovšem po celou dobu stopáže vás provede s příjemným nádechem. S hrdiny není problém se sžít a netrpělivě čekat komu se poštěstí dostat vysněné povýšení. Herecké výkony obou hlavních protagonistů jsou přesvědčivé a příjemné. Ve vedlejší roli potěší stále častěji obsazovaný Jason Bateman. Z tohoto tématu se dala natočit třeskutá komedie, ověem jsem za variantu Promotion rád, neboť vtipná je akorát a dokáže i dojmout. Kombinace která mě vynesla až k hodnocení 70%. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama