Reklama

Reklama

Chuckyho kult

  • USA Cult of Chucky (více)
Trailer 1

Poslední čtyři roky strávila Nica (Fiona Dourif) v ústavu pro duševně choré zločince poté, co byla nespravedlivě obviněna, že to byla ona, ne Chucky, kdo zavraždil celou její rodinu. Když ale její psychiatr na skupinové terapii představí nový léčebný prostředek – “hodnou” panenku – léčebnu postihne série děsivých úmrtí a Nica začne o své diagnóze pochybovat. Andy (Alex Vincent), Chuckyho nyní již dospělá oběť z původního snímku Dětská hra, spěchá Nice na pomoc. Aby ji ale zachránil, bude muset obelstít Tiffany (Jennifer Tilly), Chuckyho dávnou nevěstu, která udělá cokoliv, aby pomohla svému milovanému protějšku. A je jí jedno, jak smrtící a zvrácené to bude. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (127)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Zatím posledními dvěma díly se Chucky až křečovitě zoufale snaží o návrat k hororové atmosféře a příliš se mu to přes veškerou snahu nedaří.  Celkový dojem pak kazí i hlouposti ve scénáři či odfláknutá práce skriptky. Vraždy jsou  však standardně dobře a originálně provedené, ale není jich mnoho.  Příliš tak nevylepšují tentokrát trochu unylý příběh zakletého pana Raye, Charlese R.  A to tu Chucky není na všechno sám...nebo vlastně je, ale je ho tak trochu víc. Už jen snesitelné, bohužel. ()

hhannie 

všechny recenze uživatele

Jakože na tupost a nelogičnost chování hlavních postav jsem si v hororech už celkem zvykla, ale tady to bylo do oči bijící. Psychiatrickou léčebnu hlídá venku celkem jeden! maník a celé oddělení jedna sestra a ještě sedí šikovně zády ke všem pokojům, tak aby ji mohl kdokoliv a kdykoliv sejmout. Ach jo. SPOILER: A několik panenek Chucky a nově převtělení do lidí na lusknutí prstu? Vážně? Chuckyho kult jsem si pustila víceméně z nostalgie, ale myslím, že žádný další díl nechci z téhle série nechci už nikdy vidět, ani kvůli starým známým hercům. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Opäť to bolo iné a opäť paradoxne rovnaké. Chuckyho maniere sa nezmenili a je to stále tá milá bábka, ktorá potrebuje to ´´svoje´´. Trochu sa pohrať. Najlepšie s niekoho vnútornosťami. V záplave dnešných hororov béčkovej produkcie, je toto svetlým bodom a potitulkový záver ( opäť s nostalgickým podtónom, ako v KLIATBE ) dáva najavo, že sa to ešte neskončilo ( a zrejme ani nikdy neskončí ). ()

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Co si budem, minulý díl s názvem Chuckyho Kletba byl skvělý, ale fungoval spíš jako samostatný horor než pokračování této frančízy. To hlavně z toho důvodu, že Chuckie tam nejenže měl málo prostoru, ale když ho dostal tak jeho charisma a typický humor byli pryč. Přišlo mi jak kdyby jeho hlášky napsali během pár minut jen aby tam byli. Proto jsem až mile překvapen že tady je Chuckie zpátky v naprosto plné síle a já se bavil královsky. Chucky tu opět baví, má skvělé hlášky a přítomnost více Chucky panenek se také stará o dost komických situací. Navíc je tu také poměrně fajn gore (vede vrtačka a rozříznutí břicha) Nesmím také opomenou hlavní postavu Nicy, která mě tu bavila ještě o něco více než minule a větší role Andyho a delší cameo Tiffany také potěšily. Je to prostě fajn a já opravdu nemám co vytknout. Možná jen že je škoda že si to Mancini chce furt režírovat sám. Myslím si že kdyby to dali nějakému zdatnějšímu žánrovému režisérovi, tak vykouzlí větší hrátky. Například i přes to že psychiatrická léčebna má bílé chodby a místy působí chladným dojmem, tak s tím Mancini nepracuje tak jak by si to žádalo. I přes to ale 10/10. Jeden z nejlepších dílů v sérii. PS: Baví mě si tu číst jak vlastně tu sérii většina "fanoušků" nemá vlastně rádo proto čím je. Sorry ale krom prvního dílu byl Chucky fantasmagorie a díl od dílu dávalo smysl že to je více a více absurdní. Já tuhle sérii miluji právě proto že je to campy horor co se nebere vážně. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Tri a pol hviezdičky. Kreatívne spracovanie, pomerne nápaditý prístup k téme a praktické gore efekty, pekne oživený Chucky a pár vydarených ľakačiek versus gore efektov mohlo byť kľudne aj viac, rovnako ako Chuckyho a režisér akoby miestami príliš dlho chodil okolo horúcej kaše, ako sa hovorí. Jednoducho to mohlo byť lepšie rozhádzané počas celého filmu. Ale som rád za každý návrat každej hororovej ikony. Aj nabudúce, dúfam. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (7)

  • Fiona Dourif (Nica) je dcerou Brada Dourifa, který ve filmech o děsivé panence hrál masového vraha Charlese Lee Raye, který se do Chuckyho převtělil v prvním dílu filmové série Dětská hra (1988). V dalších dílech panenku vždy daboval. (pórek)
  • Celosvětová premiéra proběhla 24. srpna 2017 na FrighFestu (Londýn). (Varan)
  • Po záverečných titulkoch je ešte bonusová scéna. (BoredKid)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno