Reklama

Reklama

VOD (1)

Filmová série těžící z našich nejhlouběji ukrytých strachů přidává novou, podivuhodnou kapitolu, která přináší to, co očekáváte – ovšem velmi napínavým a neočekávaným způsobem! Podivná předtucha donutí partu přátel, aby odešli z automobilových závodů krátce před tím, než děsivá hromadná srážka vozů rozmetá auta až mezi přihlížející diváky a rozpoutá ohnivé peklo. Podvedli Smrt, ale Smrt se teprve rozjíždí.... Režisér Hadů v letadle přichází s děsivým a vynalézavým příběhem zoufalého boje, který přátelé svádí, aby oni i ostatní zůstali naživu. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (694)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Čtyřka je bohužel jen průměrnou a sterilní podívanou bez nových nápadů a výrazných překvapení. A pokud jeho nálepka 3D má být pro někoho záminkou kvalitnějšího filmu nebo vyššího hodnocení, kašlu na to a budu si trvat na svém. Létající šroubováky a pneumatiky jsou fajn, ale nesmí to stát jenom na nich. Přesto mohl výsledek dopadnout i hůř, nuda se díky slušnému bodycountu a krátké stopáži jen tak nedostaví a to se taky počítá. Varováním pro vás bude, abyste u něho vypnuli mozek a přistoupili na jeho pravidla. Pokud tak neučiníte, zůstane vám na jazyku jen nepříjemná pachuť a v peněžence zase o trochu víc místa. Jediní, kdo jsou tak opravdu spokojení, jsou jeho tvůrci. Díky balíku, co jsme zanechali v pokladnách kin, si nyní mnou ruce a přemýšlí už o dalším pokračování. Otázka ale je, jestli něco takového budeme chtít opět vidět. 5/10 ()

Claw odpad!

všechny recenze uživatele

Co mělo teda tohle znamenat, to mi hlava nebere??!! Naprosto příšerná kravina, která hraje jen na efekt, a i ten je neuvěřitelně špatný. Triky a gore, které tvořili zřejmě USA středoškoláci v hodinách výpočetní techniky mě opravdu nebaví. Děj... prostě neexistuje, ne že bych u hororů vyžadoval děj, ale tady je všechno naprosto stupidní, postavy, dialogy, závěr, chvíli humor k popukání a v tom tam tvůrci střelí srdceryvné scény!! Prostě úplný výplach... kdyby se pod tohle podepsala TROMA, tak to beru, ale takhle fakt ne... prostě neskutečná zhovadilost, která jen těží z prvních dvou špičkových dílů... /5%/ ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Po výbornej prvej časti a adekvátnej, hoci tootálne neoriginálnej dvojke (ktorá bola skôr remakom, než pokračovaním), prišla strašná trojka, ktorá ma fakt nebavila. Štvorka je bohužiaľ skôr ako trojka – príbeh je reprízou trikrát videného, mladučkí herci budú radi, ak sa raz stanú aspoň seriálovými hviezdičkami, Tony Todd nikde nie je a 3-D triky sú hnusné. Našťastie je to príjemne krátke (hodina 22) a niektoré mordy sú v dobrom desivé. Ale so šikovným a atmosférickým originálom to veľa spoločného nemá. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Je libo smrt hned, nebo si ji necháte naservírovat během následujících dní? Přesně o to jde v téhle sérii, která se k dnešnímu datu dočkala už pěti dílů. Tenhle film je o tom, že každý máme na výběr. Jak už nás naučily předchozí díly, smrt nikdo z nás neoblafne, a tak jde jen o to, jestli uvěříme zvěstem proroka, který nás varuje před tragickou smrtí a rozhodneme se z místa budoucí tragédie odejít, a nebo jestli zůstaneme na místě a budeme to mít za sebou rychle a bezbolestně. Být to na mně, tak si asi raději vyberu tu bezbolestnou smrt, protože způsoby, jakými v tomto filmu umírají lidé, kteří přežili na základě varování hlavního hrdiny tragédii na závodním okruhu, nejsou ani trochu pěkné a už vůbec (tedy v některých případech) nejsou bezbolestné. Toliko vyjádření k tomu, co bych dělal, kdyby se mě to týkalo. Jako divák však musím konstatovat, že rozhodně bylo nač se dívat, a že některé způsoby smrti byly opravdu velice rafinované a neotřelé, například smrt na koupališti nebo smrt v autodílně určitě stály za to. A apokalyptická představa z nákupáku byla jedna z nejúděsnějších vizí a z nejstrašidelnějších scén, jaké jsem kdy v hororech viděl. Zkrátka tohle byla nadprůměrná jízda, která si lepší tři hvězdy rozhodně zaslouží. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Další předtucha, další náhodná úmrtí, některá až s podivnou náhodou, ale i o tom to je. Samozřejmě jde o komerci, těžko za tím hledat něco jiného. Takže nemá cenu nic protahovat, toto zná každý. Některé nehody se mi sice zdály přitažené za vlasy, ale jedná se o klasickou popcornovou zábavu, tak proč si ji kazit... 60% ()

Galerie (27)

Zajímavosti (30)

  • Prvý film série, ktorý obsahuje sexuálnu scénu. (ČSFD)
  • Při závodě Nascar hraje píseň „Devour“ od skupiny Shinedown. (Duoscop)

Související novinky

Osud znovu udeří, Freddy a Jason ne

Osud znovu udeří, Freddy a Jason ne

02.02.2011

Pokračování úspěšných hororů je téma, které z nás dostane jen nešťastný povzdech. Když jsme se konečně zbavili Saw (na jak dlouho?), je tu Paranormal Activity – na podzim očekávejte trojku. Nezvratný… (více)

Raimi a horory pro celou rodinu

Raimi a horory pro celou rodinu

05.10.2009

Podivnou novou divizi vytvořil Sam Raimi v rámci své na horory zaměřené produkční společnosti Ghost House Pictures. Pod hlavičkou Spooky Pictures prý budou vznikat „thrillery pro celou rodinu“.… (více)

Reklama

Reklama