Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Will (Ben Foster) už má len tri mesiace vojenskej služby. Tie však strávi vo vojenskej nemocnici, kde si bude liečiť zranenia z Iraku, kde slúžil. Cíti sa osamotený, pretože ženu, ktorú miloval, nechal a tá teraz začala žiť nový život. Will sa dostáva do novej roboty, kde stretáva nového spolupracovníka Tonyho (Woody Harrelson). Ten mu pomáha dostať sa do normálneho života. Will má najmä problémy vysporiadať sa s faktom, že nie všetci sa z Iraku vrátili. (Skleni)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

campix 

všechny recenze uživatele

Nebýt velmi emotivních scén při sdělování úmrtí blízkým je The Messenger vcelku prázdný a nudný film. Občasné střípky dobrého herectví zde zaznamenávám u Woodyho Harrelsona a naopak mi připadá, že Benu Fosterovi odumírají všechny mimické svaly a již nedokáže vyjádřit žádnou jinou emoci než jeho standartní nasraný ksichtík. Nedošel jsem k žádnému výraznějšímu poznání, snad jen ,, Ti Američané si za všechno můžou stejně samy.'' ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Osudy rôznych ľudí... celé je to postavené na vypätých okamžikoch a psychologických pochodoch daných situácií. Podobných snímkov je mnoho a ani tento popravde nevyčnieva z rady. Veľmi snaživí herci mňa osobne nepresvedčili... chémia tu asi nefungovala tak ako mala, pretože v konečnom dôsledku mi to prišlo skôr povrchné ako citovo dramatické... 6-7/10 ()

Reklama

Alementina 

všechny recenze uživatele

Vyborný film! Konečně po dlouhé době neváhám s plným hodnocením. A to minimalistické herectví, které předvádí Ben Foster... úplně mě dostal. Scéna se Samanthou Morton ve skladu - ten chlap umí ošukat ženskou pohledem jak nikdo jinej. A pokračování scény v kuchyni - naprosto přesně vystižené rozpaky, které prostě tyto situaci provází, přesně takhle to je a toto byla dokonalá scéna. Hned si stahuju další filmy s Benem Fosterem a těším se na další film od Movermana ve stejné herecké sestavě:) ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Otvorene sa priznávam, že na film Messenger som bol zvedavý jedine kvôli Woodymu Harrelsonovi a jeho herecký výkon je jediným zo šedého priemeru vybočujúcim faktorom snímku. Chápem snahu tvorcov ukázať nám čosi aj zo zákulisia vojnových konfliktov a podať príbeh postavený na medziľudských vzťahoch rozličných charakterov hlavne presvedčivo, ale ja som sa išiel unudiť na smrť. A len veľmi ťažko som sa udržal, aby som niektoré pasáže nepretočil. Ono sledovať neplnohodnotné a neprecítené vzťahy otravného Fostera, desať rovnakých vyjadrení kondolencie pozostalým s desiatimi rozličnými reakcami a v závere niekoľko rádoby dojímavých vyznaní, ma vôbec nebavilo. Vyznieva to priveľmi otrepane a pateticky a nevýrazná réžia to žiaľ nezachraňuje. Ako som už spomínal, nebyť výborného Woodyho, šiel by som s hodnotením ešte nižšie. (40%) ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Jemný a citlivý snímeček střídající sympatickou (umírněnou) chlapskou tvrdost a přepáleně slzopudné momenty. Zatímco pozadí životů dvou "poselských" parťáků, včetně jejich interakcí je vykřesleno velice příjemně, civilně, občas s dávkou těžké životní pravdy, ale občas i se špetkou humorného nadhledu, tak hlavní účel filmu je příliš očividný a patetický. Každý, kdo o sdělování nepříjemné zprávy něco slyšel, ví, že 100% zdejších vyobrazených hysterických reakcí tvoří ve skutečnosti stěží 5%. Navíc postavy jsou chodící klišé, co se týče osamocení a určité ztroskotanosti, jen aby jejich břímě co nejvíc vyniklo... Za tento kalkul hvězda dolů. 6/10 ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Dominic West měl hrát postavu kapitána Tony Stona. (ČSFD)
  • Natáčanie prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte New Jersey. (MikaelSVK)

Související novinky

Oscarová kriminálka na obzoru

Oscarová kriminálka na obzoru

16.09.2010

...aneb „L. A – Pořád přísně tajné“. Scénárista a režisér Oren Moverman (foto) debutoval loni nenápadným, ale spoustou cen a nominací ověnčeným dramatem The Messenger. Vítězný tým se nemění, a tak… (více)

Reklama

Reklama