Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Detektiv Axel Foley (Eddie Murphy) je zpátky v ulicích Beverly Hills. Život jeho dcery (Taylour Paige) je totiž v ohrožení, a tak oba dva spojí síly s novým parťákem (Joseph Gordon-Levitt) a starými kámoši Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Johnem Taggartem (John Ashton), aby společně zatopili zločincům a odhalili velké spiknutí. (Netflix)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (268)

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu jsem si strašně užil některé staromilské montáže a kulomety Fowleyho hlášek. Strašně super byl návrat Taggarta a Rosewooda. Potěšil i Paul Reiser. Bacon měl super potenciál, dtto Joseph Gordon Levitt, bohužel se je tvůrci rozhodli trestuhodně nevyužít. A taky byl úplně nehověno, rozuměj nijaký příběh. Místy velmi prázdné a nudné. Škoda, protože to občas umělo polechtat na koulích, ale strašně krátce, že člověk potřeboval víc, ale nedostal.... 5-6/10 ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Šablonovitý osmdesátkový akčňák kopírující snad všechny předchozí díly, takže skvělá zábava. Murphy na svůj věk nevypadá, kecá mu to pořád dobře a kontaktní akci nahrazují honičky. Dobrou polovinu atmosféry dělají staré hitovky a Axel F theme v mnoha obměnách. Nováčci jsou celkem prima, byť je jejich chování hodně zvláštní a záporáka musel každý odhadnout už v jeho první scéně. Přesto všechno fajn pokračování, které ukazuje že černoši stárnou pomaleji. Není to fér. :D ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Extrémní bída. Akce laciná a nezábavná, finále úmorné, humor totálně nulový a snaha ždímat tenhle 20 let starý brand takhle nasílu je tragická. Čímž neříkám, že jsem měl problém film přežít, naopak se dal sledovat poměrně dobře a bez újmy, ale suma sumárum je to prostě jen podprůměrná věc úplně bez nápadu. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Po všech těch odkladech a všech informací, že vznikne nový díl Policajta v Beverly Hills, bych čekal, že to bude naprostá pecka, která neudělá primárně prvnímu dílu (druhý díl je také dobrý a třetí díl....je prostě třetí díl) žádnou ostudu. Bohužel 4 díl je naprosto zbytečné pokračování, které mě absolutně nebavilo. Nebavil mě příběh a nebavilo mě ani to pomyslné pomrkávání na předchozí díly. A když jsem napsal, že třetí díl je prostě třetí díl, tak trojka mě bavila více, než tento díl. Velká škoda. Ambice to mělo, ale zůstaly nenaplněny. A kdo vymyslel, že Murphyho bude dabovat Martin Dejdar? A to že například dabing Dejdara ve filmu Lhář, Lhář, považuji za vydařený. Absolutní nesmysl. Doporučuji tedy určitě v původní znění, i když ani angličtina ten film nezachraní. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Dvě za film a po půlce za návrat hudby a dabing Martina Dejdara.  Když nemůže být Kaiser, Bárt Dejdar se zhostil role upovídaného Murphyho dobře. Zápletka je milionkrát omletá pohádka o dceři v ohrožení, vyplácáme se v bahně rodinných neshod, zavzpomínáme na kolegy policajty, uvidíme pár zastarale natočených honiček, jednu chybu s nalepením sledovacího zařízení na bok autobus (samo se asi nepřesune na záď). Z nostalgie jsme to dokoukali. ()

Galerie (260)

Zajímavosti (16)

  • Film bol vo vývojovom pekle v Paramounte od konca 90-tych rokov s rôznymi režisérmi a producentmi, vrátane Bretta Ratnera, ktorý sa k jeho natočeniu najviac priblížil po spolupráci s Eddiem Murphym na Majstrovský plán (2011). Až keď sa projektu chopil producent Jerry Bruckheimer, film dostal zelenú spolu so schválením scenára Murphym, ktorý nebol spokojný so žiadnym zo scenárov ponúkaných v minulosti. (Bilkiz)
  • Natáčalo sa od 29. augusta do 25. októbra 2022 v Detroite a Los Angeles. (m.a.t.o.)
  • Studio Paramount Pictures prodalo práva na film Netflixu. (SONY_)

Související novinky

Pátý Shrek dostal datum premiéry

Pátý Shrek dostal datum premiéry

13.07.2024

Shrek má mezi všeobecně oblíbenými animáky poměrně výsadní postavení. Přestože od premiéry prvního dílu pohádkové série uplynulo již více než 23 let, její hrdina je stále živý a mezi fandy… (více)

Eddie Murphy hvězdou nového Růžového pantera?

Eddie Murphy hvězdou nového Růžového pantera?

18.05.2023

Před časem jsme zde psali zprávu o tom, že studio MGM nyní spadající pod Amazon pracuje na rebootu několika svých slavných značek. Patří mezi ně i Růžový panter, a právě tento projekt se nyní začíná… (více)

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

29.01.2023

Slavný herec a komik Eddie Murphy nedávno dostal na Zlatých glóbech cenu za celoživotní přínos kinematografii, na Netflix nyní dorazila jeho nová komedie You People a letos se taky konečně dočkáme… (více)

Reklama

Reklama