Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Detektiv Axel Foley (Eddie Murphy) je zpátky v ulicích Beverly Hills. Život jeho dcery (Taylour Paige) je totiž v ohrožení, a tak oba dva spojí síly s novým parťákem (Joseph Gordon-Levitt) a starými kámoši Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Johnem Taggartem (John Ashton), aby společně zatopili zločincům a odhalili velké spiknutí. (Netflix)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (202)

Lukyn007 

všechny recenze uživatele

Jednak respekt před Murphym a Bruckhaimerem, že to po tolika letech opravdu dotáhli do konce. Nakonec je velká škoda, že to nešlo do kin. Zápletka 30 let stará i tak baví, chemie mezi postavami funguje, hlášky ostrý a vtipný, ale pecka je, že to Murphy utáhne i po šedesátce. Za kameru by to chtělo ale jen někoho ostříleného. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Sympatický návrat do minulosti, kde aktuálně má Axel o 39kg více, Rosewood o 101 vrásek navíc a Sérž co dělá espresso s citrónem 3x více vykroucenější móresy....samozřejmě k tomu hraje Původní muzika a sem tam zazní hláška odkazující na kult jedničky....příběh je nuda ale Vem to čert. Při tomhle se hezky vzpomíná na 80tky a vlastně hlavně z nostalgie sázím 4!!! ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Návrat muža, ktorý prekvapivo nevyhral 5x Stanley Cup. Skôr ako o pokračovanie ide o remake jednotky, len s tými istými hercami v tých istých úlohách. Priamočiarejšie to už nešlo, čo bol zrejme retro zámer, avšak scenáristika je už trochu inde a pokiaľ scenár neobsahuje skutočne cool hlášky, tak ide o mierne neuspokojivý, ale inak príjemný zážitok. Hodnotenie vyplýva aj z toho, že taký návrat Shafta bol o triedu vtipnejší. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Nostalgický návrat Axela Foleyho do Beverly Hills v duchu prvního filmu fanoušky potěší a vyloudí úsměv na tváři. Scénář ne nepodobný příběhům, které jsme už tolikrát viděli, neurazí a mnoha odkazy zejména na první výborný film funguje skvěle. Tam, kde to trochu drhne pomáhá nadupaný soundtrack s hity, které zazněly už v původním filmu včetně slavné původní melodie Harolda Faltermayera. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Na první dva díly to sice nemá, ale rozhodně lepší než třetí díl. Film se nese v duchu prvního dílu, a to i co se tyče akce, které je tak akorát, ale nečekejte mega výbušnou akci současných filmů, ale spíše přehlednější akci osmdesátek. Vtipné to je a i díky nostalgii člověk ledacos odpustí a proto dávám 4 hvězdy. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (15)

  • O natáčaní filmu pre magazín People Eddie Murphy povedal: "Bolo to ťažké. Robil som Axela Foleyho, keď som mal 20 rokov. Už nemám 20. Je to akčný film. Takže to je drsný film. Ale prekonali sme to." Pre porovnanie, Eddie Murphy mal 23 rokov, keď natáčal prvého policajta v Beverly Hills a teraz má 63. (Bilkiz)
  • Na stene Jeffreyho kancelárie je fotografia Gilberta R. Hilla, ktorý hral inšpektora Todda v predošlých dieloch. Hill zomrel v roku 2016. (Bilkiz)

Související novinky

Eddie Murphy hvězdou nového Růžového pantera?

Eddie Murphy hvězdou nového Růžového pantera?

18.05.2023

Před časem jsme zde psali zprávu o tom, že studio MGM nyní spadající pod Amazon pracuje na rebootu několika svých slavných značek. Patří mezi ně i Růžový panter, a právě tento projekt se nyní začíná… (více)

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

29.01.2023

Slavný herec a komik Eddie Murphy nedávno dostal na Zlatých glóbech cenu za celoživotní přínos kinematografii, na Netflix nyní dorazila jeho nová komedie You People a letos se taky konečně dočkáme… (více)

Jak to vypadá s pátou Smrtonosnou zbraní?

Jak to vypadá s pátou Smrtonosnou zbraní?

23.09.2022

Smrtonosná zbraň 5 už musela čelit jedné tragické překážce, když v roce 2021 zemřel legendární režisér Richard Donner (Superman, Maverick). Bez původního tvůrce se zdálo, že z projektu sejde. Pak se… (více)

Reklama

Reklama