Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Detektiv Axel Foley (Eddie Murphy) je zpátky v ulicích Beverly Hills. Život jeho dcery (Taylour Paige) je totiž v ohrožení, a tak oba dva spojí síly s novým parťákem (Joseph Gordon-Levitt) a starými kámoši Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Johnem Taggartem (John Ashton), aby společně zatopili zločincům a odhalili velké spiknutí. (Netflix)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (203)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Šablonovitý osmdesátkový akčňák kopírující snad všechny předchozí díly, takže skvělá zábava. Murphy na svůj věk nevypadá, kecá mu to pořád dobře a kontaktní akci nahrazují honičky. Dobrou polovinu atmosféry dělají staré hitovky a Axel F theme v mnoha obměnách. Nováčci jsou celkem prima, byť je jejich chování hodně zvláštní a záporáka musel každý odhadnout už v jeho první scéně. Přesto všechno fajn pokračování, které ukazuje že černoši stárnou pomaleji. Není to fér. :D ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Film přinesl přesně to co měl. Akční komedii plnou akce a hlášek. Eddie je stále stejný na ostatních je věk hodně znát, ale vůbec to nevadí. Jeho špičkování s dcerou bylo fajn a pěkně se doplňují. (Škoda že neměla víc rozpuštěné vlasy to jí slušelo) Filmu vlastně nemám co vyhnout, dostal jsem to co se čekalo. ()

Reklama

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

S návraty kultovních filmů z 80tých a 90tých let se doslova roztrhnul pytel a teď se vrátil i policajt z Beverly Hills s celou řadou starých známých postav z původních filmů. Eddie (v porovnání se svými kokegy) jako by vůbec nezestárnul, pořád si v roli Axela Foleyho řeší věci svérazně po svém. Film je místy zábavný, ale je škoda, že byl příběh tak čitelný - kdo tu bude záporák poznáte během 5ti vteřin. Určitě je to ale lepší než trojka. Pro fandy série je to fajn podívaná a rozloučení s další ikonickou postavou - 6/10. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Nepotřebujeme frajery z minulosti, ale více sociálních pracovníků. USA pod nánosem ideologie své doby, ze které si Axel lehce utahuje. Opravdu to už jen recykluje svou značku, ale celkem snesitelně. Jde vidět, že jsou všichni staří, unavení a patří do starého světa...a ten se třeba jednou vrátí...více sociálních pracovníků jako Axel F...55%. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Pro hodně lidí nejspíš bude Foleyho návrat po třiceti letech zbytečný, ale mě až překavpivě parádně sednul do nálady. Ano, je to celé průhledné, od začatku se jede po staré známe silnici a hned po pěti minutách divák ví kdo je zmetek a jak to celé dopadne, ale taky je fakt že Axel F funguje jako nenáročná nostalgická jízda s dobrým soundtrackem a hlavně s Murphym ve velmi dobré formě, u které se dá prostě vypnout a jen čekat co Axel zase vyvede. Jestli by všechny návraty klasiků, které už část obecenstva nečekala a další ani nechtěla, dopadaly takhle tak by mi to moc nevadilo…70% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (15)

Související novinky

Eddie Murphy hvězdou nového Růžového pantera?

Eddie Murphy hvězdou nového Růžového pantera?

18.05.2023

Před časem jsme zde psali zprávu o tom, že studio MGM nyní spadající pod Amazon pracuje na rebootu několika svých slavných značek. Patří mezi ně i Růžový panter, a právě tento projekt se nyní začíná… (více)

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

29.01.2023

Slavný herec a komik Eddie Murphy nedávno dostal na Zlatých glóbech cenu za celoživotní přínos kinematografii, na Netflix nyní dorazila jeho nová komedie You People a letos se taky konečně dočkáme… (více)

Jak to vypadá s pátou Smrtonosnou zbraní?

Jak to vypadá s pátou Smrtonosnou zbraní?

23.09.2022

Smrtonosná zbraň 5 už musela čelit jedné tragické překážce, když v roce 2021 zemřel legendární režisér Richard Donner (Superman, Maverick). Bez původního tvůrce se zdálo, že z projektu sejde. Pak se… (více)

Reklama

Reklama