Reklama

Reklama

Sandy (Catherine Zeta-Jones) je šťastně vdaná, má dvě děti a myslí, že už jí v životě nic nechybí. Jednoho dne náhodou odhalí nevěru svého manžela. Rozhodne se k radikální- mu kroku: opustí ho a přestěhuje se i s dětmi do New Yorku, najde si práci, přátele a začíná nový život. Brzy po příjezdu Sandy nečekaně vstoupí do života sympatický mladíček Aram (Justin Bartha), který pracuje v kavárně pod jejím bytem. Aram Sandy občas hlídá děti, které jeho společnost a zábavné hry přímo zbožňují. Také Sandy začíná nechtěně podléhat jeho neodolatelnému klukovskému šarmu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (399)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

I když mám pro maminy velikou slabost, romantických blábolů bez špetky zajímavosti jsem už přejedený víc než zbytků bramborového salátu z Vánoc. Jaký smysl má točit něco, v čem se za 91 minut změní leda tak čas na hodinách? Jasně, no tak je Katka sexy. Od toho tu ale jsou plakáty a Majkl Douglas, aby nám to řekli. Koukat na kluka mého věku, jak si po večerech čte Harryho Pottera pod kytičkovanou peřinou, zatímco ve vedlejší místnosti dělají na nočníku e-e dvě děcka, to je na mě trochu moc... ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Když někdo vypadá jako CZJ, pak věřím, že je sexy pro každou věkovou skupinu chlapů, včetně žen. Ona je prostě kus, přesně ten typ medvídka, pejska, kočičky s dětskou tvářičkou, co pravidelně kraluje žebříčkům přitažlivosti v anketách, navíc si udržuje figuru, spíš má dar mít drobnou postavu, figuru si není až tak těžké udržet...;-) Tady kupodivu i něco zahrála a vztahový propletenec mě bavil do chvíle vyústění. Tam už šlo o totální násilnost, jak splnit jeden druhému přání až na doraz a jak nešikovně uzavřít stokrát natočenou dramedii, aby se o krapet lišila. Osobně bych litovala vzájemně ztracených pěti let, užívat a poznávat svět a sám sebe se dá i jinak než singl. ()

Reklama

Derek 

všechny recenze uživatele

catherine je vazne sexy a k nakusnutiu, bartha celkom sympatak a tie decka su zahrane presne tak aby vas nezacali stvat svojou roztomilostou, ale nejako som nepochopil co chceli tvorci dosiahnut lebo tri stvrtiny filmu sa pozeram na romanticku komediu so sem tam slusnymi vtipmy a kvantom hlasok o semene a zvracaniu (vacsinou od malych capartov). cele je to natocene s lahkostou ale nic co by vam zostalo v pamati, ale v poslednej stvrtine dojde k urcitemu zvratu a totalne sa zmeni styl filmu, cela atmosfera ide do kopru a mna to dost otravilo lebo sa to snazi byt nieco viac cim to v skutocnosti je. ()

Kopik 

všechny recenze uživatele

Tak tato romantická komedie mi prostě sedla. Velice příjemní herci, pěkný příběh. Pokud pominu jemně nezvládnutý začátek, tak se mi cca pod 20 minutách film dostal pod kůži. Říkal jsem si, že to bude spíše pro mě nadprůměr, kolem čtyř hvězdiček, když se blížil konec filmu, ale právě ten mě dorazil. Ten konec byl nádherně zmáknutý, to cestování atd. mě krásně uklidnilo a po filmové stránce uspokojilo. Pro mě velice příjemné překvapení a po dlouhé době plný počet. (Viděno 25.07.2010) ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Sexy 40 mě docela zklamala. Především humorná stránka mě vůbec nezaujala. Jestli někdo považuje všechny ty dialogy o tělesných tekutinách za vtipné, já tedy ne. Sice jich bylo docela málo, ale i tak mě komediálnost tohoto snímku příliš nerozesmála. Také vychytralé "U.S. Kids" mě nijak neohromily. Káťa je sexy ženská, to snad pozná každý člověk, který dobře vidí a Justin Bartha je zase sympaťák. Spolu jim to pasovalo a fungovalo by to ještě lépe, kdyby tvůrci zvolili trošku odlehčenější, ne tolik americký styl. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • Catherine Zeta-Jones v roce natáčení opravdu dosáhla kulatých 40 let. (Yokolobuna)
  • V jednom z dialogů mezi Aramem (Justin Bartha) a jeho matkou (Joanna Gleason) je zmíněno, že pracovala pro Ralpha Laurena. Stejně se jmenoval její nadřízený i v seriálu Přátelé (od r. 1994), v jehož několika epizodách se Joanna také objevila. (Sinecod)
  • Přestože se jedná o americkou produkci a snímek byl distribuován do kin mnoha zemí po celém světě, ve Spojených státech se na plátnech kin neobjevil. (znamka22)

Reklama

Reklama