Reklama

Reklama

Sandy (Catherine Zeta-Jones) je šťastně vdaná, má dvě děti a myslí, že už jí v životě nic nechybí. Jednoho dne náhodou odhalí nevěru svého manžela. Rozhodne se k radikální- mu kroku: opustí ho a přestěhuje se i s dětmi do New Yorku, najde si práci, přátele a začíná nový život. Brzy po příjezdu Sandy nečekaně vstoupí do života sympatický mladíček Aram (Justin Bartha), který pracuje v kavárně pod jejím bytem. Aram Sandy občas hlídá děti, které jeho společnost a zábavné hry přímo zbožňují. Také Sandy začíná nechtěně podléhat jeho neodolatelnému klukovskému šarmu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (399)

nash. 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to vypadalo jako lehce křečovitý pokus o komedii, která předstírá, že pluje mimo střední proud a holedbá se situacemi pro mě občas poněkud nepochopitelnými. Než jsem to však stačil odpískat, začalo se to pomalu měnit v zábavnou pohodovku, kde je v příjemné rovnováze humor a občas netuctové a vůbec ne hloupé romantické drama. Navíc je to zřejmě první film, kde mi Catherine-Zeta nejen nevadila, ale dokonce jsem uznal, že umí i hrát. ()

Beagle 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že Sexy 40 se podařilo zprvu překonat moje očekávání. Ze začátku je film docela svižný, vtipný (třeba jako epizodka Sandyina rande s chiropraktikem, obě děti a jejich komentáře) a oba hlavní představitelé docela sympatičtí (a to snímky s paní Douglasovou aktivně nevyhledávám, protože si stále myslím, že Chicago bylo vrcholem její herecké kariéry a jestli někam patří, pak do muzikálů na Broadwayi - soudě dle její rok staré ceny Tony). Ovšem to, co nám tvůrci nachystali na poslední čtvrtinu snímku a samotné finále, to byla rádoby slzy ždímací podpásovka blížící se parodii na romantické komedie (nebo životu Angeliny Jolie v mužské podobě). Musím říct, že podobně střižený Prime se s finále a důstojností postav vyrovnal daleko elegantněji (a realističtěji). ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Překvapení. Čekal jsem průměr, dostal jsem nadprůměr. Nejvíc mě ale překvapila Catherine, od které jsem vůbec nečekal takovou živost, odvaz, a hlavně díky ní jsem se dobře bavil a ze začátku celkem udiveně koukal. I když jde o romantickou komedii s happy-endem, líbí se mi, že je vývoj reálnější než u jiných romantik, a konec není žádný nechutný slaďák; prostě tak akorát, že nezkazí dobrý dojem. Tenhle film určitě zajistí dobrou náladu. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Vrátil som sa z práce úplne vygumovaný a netúžil som po ničom inom, len ľahko stráviteľnom filmíku. Pustil som si toto, ako ináč, bez toho, aby som si prečítal, čo ma čaká a tu, po nezáživne nudnom nástupe prišli hlášky ako : " Vravel som, že to ľudia pochopia. " , alebo : " Dáš si Colu, alebo také niečo? " a hned som pookrial! Ano, je to tuctová záležitosť, no veľmi milá a kedže mi pozdvihla pozitívne náladu, neváham dať 4 hviezdičky. P.S. Ked budú po divadle na diskotéke, všimnite si v pravom dolnom rohu vlasatého týpka, jak džemuje. Mňa skoro jeblo od smiechu! ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době film, který mě mile překvapil. Catherine byla nepopsatelně božská. Charakter Justina Barthy skvěle postavil film tam kam měl. Jsem opravdu nadšená, tím jak tvůrci udělali z tuctového příběhu netuctový a originální film. Pochvala patří i dětským představitelům..zábavné výkony. Pro mě jednička, absolutní. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • Jedna z postáv vo filme, Aram Finkelstein, ktorého stvárňuje herec Justin Bartha, má meno odkazujúce na (pravdepodobne) židovský pôvod tejto postavy. Herec Bartha má sám židovský pôvod a v jednej zo scén vo filme, keď začne po dohode s rodičmi chodiť na pracovné pohovory, zaznie úryvok z pesničky reggae kapely Desmond Dekker & The Aces s názvom "Israelites", čo odkazuje tiež na judaizmus a židovstvo. (andykanadan)
  • Catherine Zeta-Jones v roce natáčení opravdu dosáhla kulatých 40 let. (Yokolobuna)
  • Skutečný věkový rozdíl mezi Catherine Zeta-Jones a Justinem Barthou je 9 let. (Stanley619)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno