Reklama

Reklama

Sandy (Catherine Zeta-Jones) je šťastně vdaná, má dvě děti a myslí, že už jí v životě nic nechybí. Jednoho dne náhodou odhalí nevěru svého manžela. Rozhodne se k radikální- mu kroku: opustí ho a přestěhuje se i s dětmi do New Yorku, najde si práci, přátele a začíná nový život. Brzy po příjezdu Sandy nečekaně vstoupí do života sympatický mladíček Aram (Justin Bartha), který pracuje v kavárně pod jejím bytem. Aram Sandy občas hlídá děti, které jeho společnost a zábavné hry přímo zbožňují. Také Sandy začíná nechtěně podléhat jeho neodolatelnému klukovskému šarmu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (399)

Beagle 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že Sexy 40 se podařilo zprvu překonat moje očekávání. Ze začátku je film docela svižný, vtipný (třeba jako epizodka Sandyina rande s chiropraktikem, obě děti a jejich komentáře) a oba hlavní představitelé docela sympatičtí (a to snímky s paní Douglasovou aktivně nevyhledávám, protože si stále myslím, že Chicago bylo vrcholem její herecké kariéry a jestli někam patří, pak do muzikálů na Broadwayi - soudě dle její rok staré ceny Tony). Ovšem to, co nám tvůrci nachystali na poslední čtvrtinu snímku a samotné finále, to byla rádoby slzy ždímací podpásovka blížící se parodii na romantické komedie (nebo životu Angeliny Jolie v mužské podobě). Musím říct, že podobně střižený Prime se s finále a důstojností postav vyrovnal daleko elegantněji (a realističtěji). ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Sexy 40 mě docela zklamala. Především humorná stránka mě vůbec nezaujala. Jestli někdo považuje všechny ty dialogy o tělesných tekutinách za vtipné, já tedy ne. Sice jich bylo docela málo, ale i tak mě komediálnost tohoto snímku příliš nerozesmála. Také vychytralé "U.S. Kids" mě nijak neohromily. Káťa je sexy ženská, to snad pozná každý člověk, který dobře vidí a Justin Bartha je zase sympaťák. Spolu jim to pasovalo a fungovalo by to ještě lépe, kdyby tvůrci zvolili trošku odlehčenější, ne tolik americký styl. ()

Reklama

larelay 

všechny recenze uživatele

Uf, asi ma zastihla nejaka sentimentalna chvilka, ale po velmi rozpacitom zaciatku sa z tohto skveleho filmu vyklubal pre po PRIME jeden z najvacsich skvostov v tomto zanri. Ten zaciatok bol naozaj dost zmateny, prvoplanove vtipky, takmer az nudne dialogy, ale charizma Justina, jeho uhrancivost a uzasne fluidum Catherine sposobili, ze som postupne upadala do nadherneho pribehu velmi netradicnej, ale velmi vyspelej lasky. No co sa viac budem rozkecavat, je mi jasne, ze mnohi sa so mnou nestotoznia, pretoze to mozno nie je take vtipne ako Proposal, sexisticke ako Ugly Truth, ale rozhodne pre mna uveritelnejsie ako obidva filmy dokopy. A este aj mnohe dalsie. Preto odporucam, nechajte sa unasat vlnou romantiky a nezabudnite, laska kvitne v kazdom veku :) ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Věk nehraje roli a to hlavní náplň ve filmu. Čtyřicetiletá Catherine Zeta-Jones a pětadvacetiletý mladík Justin Bartha se do sebe zamilují, jenže rozdíl věku si vybere svoji daň a hlavní hrdinové si projdou určitou zkouškou. Dva oblíbení herci si zahráli v hlavních rolích a o dobrý romantický příběh byl na světě. ( Hodnocení: 7/10 ) ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Konečně inteligentní, vtipná vztahovka ze života s patřičným nadhledem.....NE, bohužel nic takového se nekoná aneb další (marný) pokus Milana „polidštit“ a přivést na žánr romantická „komedie“ made in USA. Catherine to i na prahu 40-ky zatraceně sluší, ale to je asi tak všechno, co vám snímek „ dá „. Už samotná šablona vzbuzuje (mé) velké rozpaky. Sandy je šťastně vdaná, nic ji nechybí až do kamžiku, kdy zjistí, že si to její manžel rozdává s její kamarádkou. V ten moment ( jako mávnutím kouzelného proutku ) zjišťuje, že celý její dosavadní život stál za hovno. Rozhoduje se k radikálnímu kroku. Klidně mě ukamenujte, ale takto já si rozhodně „ vztahovku ze života „ nepředstavuju, ikdyž udělat tlustou čáru a zapomenout na nevydařené manželství v posteli s 25-tým „kolouškem“ Aramem, to se ( v případě Catherine ) dá lehce pochopit :o) Vyserte se jednou američané na zaběhnuté šablony a zkuste natočit „obyčejný „ příběh. Chci toho zase tak příliš? Zřejmě ANO... 40?.., MNĚ téměř taky. Dokoukání tohoto snímku mě totiž 10 let života a pár šedin určitě stálo. p.s. shodou okolností jsem naposledy shlédl snímek Play It again, Sam s Woody Allenem v hlavní roli. Kdybych tomuto snímku dal více jak 2,5 * byl by to vůči tomuto snímku Herberta Rosse výsměch, musel bych se nutně pominout a ztratit veškerou soudnost a to i přestože v daném žánru existují MNOHEM, MNOHEM horší snímky. To ale není polehčující okolnost. 1* za „ TOP GUN :o)„ zbytek za těch pár světlých momentů, víc ani ťuk.... ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • Catherine Zeta-Jones v roce natáčení opravdu dosáhla kulatých 40 let. (Yokolobuna)
  • Skutečný věkový rozdíl mezi Catherine Zeta-Jones a Justinem Barthou je 9 let. (Stanley619)

Reklama

Reklama