Reklama

Reklama

Sandy (Catherine Zeta-Jones) je šťastně vdaná, má dvě děti a myslí, že už jí v životě nic nechybí. Jednoho dne náhodou odhalí nevěru svého manžela. Rozhodne se k radikální- mu kroku: opustí ho a přestěhuje se i s dětmi do New Yorku, najde si práci, přátele a začíná nový život. Brzy po příjezdu Sandy nečekaně vstoupí do života sympatický mladíček Aram (Justin Bartha), který pracuje v kavárně pod jejím bytem. Aram Sandy občas hlídá děti, které jeho společnost a zábavné hry přímo zbožňují. Také Sandy začíná nechtěně podléhat jeho neodolatelnému klukovskému šarmu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

Fíla 

všechny recenze uživatele

Působilo to na mě jako pohádka na dobrou noc. Ikdyž nemůžu upřít myšlence že Catherine je opravdu sexy 40. Takových filmů je hodně. A i lepších. Sympaťák Bartha se mi ale líbil. Věk přeci jenom není tak velkou překážkou ve vztahu. Tenhle film na to ale až tak nepoukázal. Krásná pohádka na dobrou noc. 3,5* ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době film, který mě mile překvapil. Catherine byla nepopsatelně božská. Charakter Justina Barthy skvěle postavil film tam kam měl. Jsem opravdu nadšená, tím jak tvůrci udělali z tuctového příběhu netuctový a originální film. Pochvala patří i dětským představitelům..zábavné výkony. Pro mě jednička, absolutní. ()

Reklama

nunka 

všechny recenze uživatele

Katka Zeta ako rozvedená matka je divácka stávka na istotu - charizma jej nechýba, no ako herečka žiadna extra trieda. Čo viac napísať o filme, kde je úvod rozpačitý, divák je vždy 10 minút pred scenárom a len pár momentov sa vyhne očakávanému klišé. V závere sa podarilo dotiahnuť sladkú sentimentálnu bodku po americky a všetky romantické duše sú spokojné. Vo svojej kategórii čistý priemer, na ktorý zabudnem už zajtra ráno, žiaden emocionálny prevrat sa nekonal...P.S.: Tento film ma akurát tak podnietil k tomu, že budem naďalej sledovať herecké kreácie Justina Barthu a skúmať, či v každom filme hrá ako "trtko" alebo mu to v tomto prípade len scenár doprial. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Oproti Prime mi zde chyběl někdo jako Meryl Streep, ale i tak nelituju, že jsem strávil nad touto americkou romantickou komedií hodinu a půl. Líbilo se mi obsazení, líbilo se mi spousta scén a u mnoha jsem se opravdu nasmál. A můžu říct, že oproti mnoha romantickým komediím měla tato opravdu skvěle zvládnutý konec. Zkrátka příjemný a lehký film pro zlepšení nálady, který možná zavání klišé, ale co v dnešní době ne. P.S. Nejvíc mě dostala scéna, kde Aram čte Relikvii smrti, zatímco mu Sandy říká, že je těhotná. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie, jejíž humor je místy možná na hraně únosnosti pro starší generaci. Catherine Zeta-Jones je vskutku sexy čtyřicítka, tak se mi ani nechce zdát, že by jí manžel zanášel s nějakou "kouzelnicí" a pokud ano, tak bych chtěl vidět, jak vypadá! :) Justin Bartha mi na svou roli seděl, zhostil se jí velmi dobře a spolu s Catherine tvořili sympatický pár. Občas jsem v tomto snímku viděl i značnou podobnost s filmem Prime. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • V době, kdy nebylo ještě rozhodnuto ani o obsazení rolí, měli tvůrci snímku díky hrozící stávce na přípravné práce a předprodukci pouhých sedm a půl týdne. (znamka22)
  • Catherine Zeta-Jones v roce natáčení opravdu dosáhla kulatých 40 let. (Yokolobuna)

Reklama

Reklama