Reklama

Reklama

Sandy (Catherine Zeta-Jones) je šťastně vdaná, má dvě děti a myslí, že už jí v životě nic nechybí. Jednoho dne náhodou odhalí nevěru svého manžela. Rozhodne se k radikální- mu kroku: opustí ho a přestěhuje se i s dětmi do New Yorku, najde si práci, přátele a začíná nový život. Brzy po příjezdu Sandy nečekaně vstoupí do života sympatický mladíček Aram (Justin Bartha), který pracuje v kavárně pod jejím bytem. Aram Sandy občas hlídá děti, které jeho společnost a zábavné hry přímo zbožňují. Také Sandy začíná nechtěně podléhat jeho neodolatelnému klukovskému šarmu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Nijak zvlášť vtipná, ani nijak zvlášť uchvacující komedie na zajímavé téma. Hlavním plusem filmu je krásná Catherine Zeta-Jones, která svůj part zahrála velmi dobře, a co je důležité, ona je opravdu sexy čtyřicítka. Celkem solidně jí sekunduje Justin Bartha a z jejich vztahu srší taková větší roztomilost. Děj není moc rozvětvený, a když je, tak jako podle šablony. Proto tuhle milou komedii vidím na pěkný nadprůměr. ()

Mikita 

všechny recenze uživatele

Nesouhlasím, že je to předvídatelná romantika jako každá jiná. Celý vývoj je tak nějak realističtější (až na ten závěr filmu). Láska vzniká postupně a i procitnutí a uvědomění si věkového rozdílu je na romantickou komedii podivné, vždyť na věku nezáleží a mají být spolu přes všechny nesnáze. Ano, na věku opravdu nezáleží, důležitější je zralost a vhodné načasování. A to, že se opět nakonec sejdou již ve správné době a oba sami, to je opravdu teprve ta romanticky neuvěřitelná část. A co kdyby se oba po letech sešli a bylo by to ono, oba naladěni na stejnou vlnu a nebyli by sami. Měli by být ještě spolu? Film se mi moc líbil. Bavila mě interakce páru, ve kterém je větší věkový rozdíl. Vzrušující dva světy a ta propast, když přijde řeč na rodinu, zajištění, budoucnost. ()

Reklama

nunka 

všechny recenze uživatele

Katka Zeta ako rozvedená matka je divácka stávka na istotu - charizma jej nechýba, no ako herečka žiadna extra trieda. Čo viac napísať o filme, kde je úvod rozpačitý, divák je vždy 10 minút pred scenárom a len pár momentov sa vyhne očakávanému klišé. V závere sa podarilo dotiahnuť sladkú sentimentálnu bodku po americky a všetky romantické duše sú spokojné. Vo svojej kategórii čistý priemer, na ktorý zabudnem už zajtra ráno, žiaden emocionálny prevrat sa nekonal...P.S.: Tento film ma akurát tak podnietil k tomu, že budem naďalej sledovať herecké kreácie Justina Barthu a skúmať, či v každom filme hrá ako "trtko" alebo mu to v tomto prípade len scenár doprial. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Prijemny romantak. Akurat ten 15 rocny vekovy rozdiel medzi hlavnymi aktermi skratka nesiel uverit. Catherine Zeta-Jones je stale neskutocne sexy a v kombinacii s Justinom Barthom posobili skor ako klasicky par a nie takmer generacny. Prijemna atmosfera, trefne humorne vsuvky, primerana stopaz, pekny zaver. Nadpriemerny filmovy pocin ktory vsak v ramci klasickej romantickej sablony nema cim prekvapit. Rozhodne vsak ani nesklame. 70% ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie, jejíž humor je místy možná na hraně únosnosti pro starší generaci. Catherine Zeta-Jones je vskutku sexy čtyřicítka, tak se mi ani nechce zdát, že by jí manžel zanášel s nějakou "kouzelnicí" a pokud ano, tak bych chtěl vidět, jak vypadá! :) Justin Bartha mi na svou roli seděl, zhostil se jí velmi dobře a spolu s Catherine tvořili sympatický pár. Občas jsem v tomto snímku viděl i značnou podobnost s filmem Prime. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • Catherine Zeta-Jones v roce natáčení opravdu dosáhla kulatých 40 let. (Yokolobuna)
  • V jednom z dialogů mezi Aramem (Justin Bartha) a jeho matkou (Joanna Gleason) je zmíněno, že pracovala pro Ralpha Laurena. Stejně se jmenoval její nadřízený i v seriálu Přátelé (od r. 1994), v jehož několika epizodách se Joanna také objevila. (Sinecod)

Reklama

Reklama