Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Realitný magnát Hamilton Lux stavil na rozvoj starosvetského prímorského letoviska Full Moon Bay, no pri plnení jeho zámerov sa stretne s nečakanými prekážkami. Daniel Wilder je rybárom už celý život a zároveň vlastníkom nehnuteľnosti, s ktorou má Lux veľké plány. Preto sa Lux rozhodne miestne vody zamoriť toxínom, ktorý usmrtí celý podmorský život, v snahe zlikvidovať rybársky priemysel a zbaviť sa tak Daniela. Žiaľbohu, chemické prostriedky na žraloky reagujú tak, že sa zvyšuje ich agresivita. Bez rýb na kŕmenie sa útočnosť žralokov na človeka rýchle zvyšuje. Lux využíva mediálnych kontaktov a snaží sa presviedčať, že útoky žralokov sú náhodné. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (94)

st.verka 

všechny recenze uživatele

Na nízkorozpočtový televizní film to vážně docela ujde. Toho Akční/Drama/Horor tam je toho z každého na 50%, ale je tam i trochu romantiky. Dívám li se na to tak, že čekám průměrný televizní akčnější rodinný film a ta žraločí hejna jsem brala jen okrajově, spíš jsem vnímala mezilidské vztahy a reakce na vzniklý problém, tak 3* si pro mne zaslouží a já jsem zklamaná nebyla. ()

0linA odpad!

všechny recenze uživatele

OMG! 5 hodin mrtvý, rozpůlený žralok ukousne starému pánovi ruku, 9 lidí je sežráno a nikdo si toho ani nevšimne, neustálé poučování, že PET lahve patří do barevné popelnice atd. Ale i tak by to ještě mohlo být na 1*, ale věta té blonďaté kreatury: "Je škoda že se na ekologii nedá vydělat" mne totálně dostala do kolen. Ano toto je prvotřídní odpad! ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

"Kalifornský horský had" Daryl Hannah byla zřejmě též úporně zasažena dopadem celosvětové ekonomické krize, když se rozhodla, že se zaskvěje v tomto pokleslém snímku. Překvapil mě Roark Critchlow, jehož si pamatuji coby jednu z postav nekončící soap opery Tak jde čas, a který si sem odskočil, aby čelil konečnému řešení žraločí otázky. Kromě hezkých a poměrně sympatických ženských tváří, malebného pobřeží, zrychleného žraločího roje, hejna, davu či hemžení (takto různorodě by mohl znít doslovný překlad), nevýrazného postupu děje a pochybné hlavní myšlenky (vypuštění chemikálií do celé zátoky, následné zamoření a zahubení veškeré vodní fauny, kromě žraloků ovšem, kterým se zvýší agresivita a jejich následná spolupráce na vzájemném přežití, mi přišlo poněkud nesmyslné) Vás toho v zátoce s líbivým názvem Full Moon Bay o mnoho více nečeká. Druhá část je totální scénáristický kolaps. Nejvíce asi slovní, v několika scénách i dějový. Se závěrem filmu (jak je vlastně odrazili?) jsem si raději ani nelámala hlavu. A úplný konec jsem čekala výraznější, klišovitější. Takto jen zbytečné prodlužování s marným očekáváním. Ani ne tak úplně nejhorší, jako celkově o ničem. Vždyť už to znáte nazpaměť i pozpátku. "Co když z toho svinstva budu mít rakovinu, nebo mi třeba vyroste další ruka?" ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Škoda, že ide o dvojdielny film (resp. jeden dlhý). Inak tento zoohoror fakt nevyzerá zle. Pár scén je slušne nekompromisných, herci, aj keď nie sú najsympatickejší, svoje úlohy zvládajú dobre... Akurát, že ide o prevarený žáner i zápletku (čomu je podriadená i logika). V záplave novodobých lacných žraločích filmov si tento určite zapamätáte... ()

Fallen_One odpad!

všechny recenze uživatele

Šmarjá, to je tak blbý... :-D ženský jde o život, má po ruce žebřík a celou věčnost čeká, než jí vytáhne její mafiánskej milenec, který se zatváří jakoby mu žraloci sebrali vláček poté, co mu pichnu počítačově rozkoušou. Bože! A nejvtipnější je, že si to hraje na víc, než to je...donebevolajícípitomost! Btw taky jste si všimli jak je Murray Abraham podobný Tonymu Amendolovi? ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama