Reklama

Reklama

Aj múdry schybí

(pořad)
Talk-show / Komedie
Slovensko, 1998, 40 min

Režie:

Oliver Andrásy

Účinkují:

Elena Vacvalová (moderátor), Oliver Andrásy (moderátor), Martina Kováčová, Boris Farkaš, Petr Novotný, Sväťo Malachovský, René Štúr, Jiřina Bohdalová (více)
(další profese)

Zábavná šou, ktorá vás presvedčí, že netreba dať na prvý dojem!  Úctyhodných jedenásť rokov nezabudnuteľná moderátorská dvojica Elena Vacvalová a Oliver Andrásy moderovala divácky veľmi obľúbená televíznou šou Aj múdry schybí, ktorá zábavným spôsobom sondovala znalosti slovenského národa v rôznych oblastiach.
Relácia, ktorá sa nakrúcala v bratislavskom v dnes už neexistujúcom Divadle West, odkrývala smiešno-smutnú nevedomosť ľudí, ktorých pôvabná reportérka či šarmatný reportér náhodne oslovili na ulici a kládli im v podstate veľmi jednoduché otázky, občas striedané nejakým tým chytákom. Elena a Oliver potom spolu so svojimi hosťami sledovali zostrih tých najzábavnejších, najzaujímavejších a najneuveriteľnejších odpovedí - a samozrejme ich nemenej vtipným spôsobom komentovali. (TV Markíza)

(více)

Recenze (133)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kdyby tam nebyl Oliver Andrásy, dal bych ještě jednu hvězdu navíc. Občas se na to dívám, když to opakují v TV a nestačím zírat, co tam oslovují za zjevy a tupce. Ale je to alespoň prdel. Elena Vacvalová se snažila být i vtipná, ale ten tajtrlík mi to prostě kazil. I když je pravda, že ještě nebyl takový ocas, jako v pozdějším Nikto nie je dokonalý… ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Duo Andrássy+Vacvalová sa mi snáď páčilo v úplných začiatkoch, ale vtedy som tomu ešte prd rozumela a oni nemiešali do svojho prejavu toľko politiky... Aj múdry schybí ma bavilo chvíľu, kým ešte bolo zábavné sledovať bizarné odpovede hlupákov na rafinovane jednoduché otázky. No všetko sa raz ošúcha a preto ma veľmi prekvapuje obnovenie tohto programu po rokoch - veď je to stále o tom istom. Ja som medzitým tiež vyrástla a tráviť vzácny čas sledovaním tohto typu relácií sa mi veru nechce. ()

Reklama

DjsVorel 

všechny recenze uživatele

Kdyby tam byly jen ankety, tak by to byla nuda, nadruhou stranu mě moc rozhovory s hosty nebaví. Moderátorská dvojice mně ze začátku nevadila, nicméně postupem času mně především Oliver začal rozčilovat svými oplzlými a přiblblými narážkami. Co se týká dotazovaných. Je naprosto jasný, že se jezdí cíleně na východní Slovensko a mezi dotazovanými jsou sociálové, bezdomovci či cikáni. Nicméně některý hlášky a perly mě odzbrojí na dobrou půlhodinku a ten záchvat smíchu nemůžu zastavit. Podle mě o třídu lepší Nikdo není dokonalý. Samozřejmě přidaná hodnota je nulová, nijaká extra intelektuální podívaná, ale pokud se chce človek nechat poučit od slovenských bratří, ať neváhá. V hlavním vysílacím čase bych s tímto typem zábavy neztrácela čas, ale jako půlnoční pobavení před spaním, proč ne?! A když člověk nemůže spát, tak je to rozhodně lepší než nějaký Věštci, nebo Strip hry, kam se stejně nikdo nedovolá a další ptákoviny. ()

Blackhawks 

všechny recenze uživatele

Často v noci zapnu televizi a mám nějak "štestí" že skoro vždy běží právě tohle. Neříkam že se mi ten pořad nejak líbí,ale smát se prosté musím.. Je jasné že odpovídat na otázky nechávají úplné dementy,ale o tom je.. sice mi na celém konceptu pořadu příjde totálně trapné, když tam sedí dva hosté a tipují si kolik lidí to uhodne. Nevím mohli by ten čas věnovat nějaké zábavnější formě než tlachání o ničem a smát se trapným kecům co sami vypustí před publikem..Ale aspoň se občas zasměju.. nemusíme snad brát všechno tak vážně.. :D ()

Mire odpad!

všechny recenze uživatele

Dávam odpad, pretože trh je tohoto programu už maximálne presýtený, hlavne po jeho nepochopiteľnej nadprodukcii a už dávno ma to nevie rozosmiať, aj tak tam stále oslovujú len ožranov a cigánov lebo vedia že sú hlúpi a môžu dačo "vtipné" povedať. Ale pamätám sa na jednú záverečnú scénu za titulkami, ktorá zvykla chodiť. Bolo to pred niekoľkými rokmi a pýtali sa nejakej (ako inak) cigánky že čo svieti cez deň. A ona samozrejme povedala že mesiac, aby to bolo "vtipné". A vôbec, tron to vystihol výborne, hlavne s tými zážitkami z nakrúcania. Nech idú do piče s takýmto prístupom!!!!! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Relácia sa začala vysielať v Slovenskom rozhlase na jar 1989, ale po pár mesiacoch ju zrušili, pretože vraj vrhala zlé svetlo na socialistické školstvo. (VasylDeBylak)
  • Námet vymyslel Oliver Andrásy, ktorý v 80.rokoch 20.storočia moderoval rozhlasovú reláciu "Variácie", kde robil ankety na ulici a zistil, že ľudia nepoznajú odpovede na základné otázky. (VasylDeBylak)
  • V roku 1995 sa program začal vysielať na dnes už neexistujúcej televízii VTV, v roku 1997 ho prevzala TV Markíza, ktorá ho vysielala až do roku 2010. (VasylDeBylak)

Reklama

Reklama