Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pan Bone (Michael Jai White) dodržuje dané sliby, a aby mohl splnit ten, co dal ve vězení svému teď už mrtvému příteli, musí se zúčastnit několika pouličních zápasů. To ho vynese výše, tam kam potřeboval, aby se seznámil se správnými lidmi. Dodrží své slovo či nikoliv? (c.tucker)

Recenze (155)

petero 

všechny recenze uživatele

Po spackanom Universal Soldier II a výbornom Undisputed II znova Michael Jai White dostal príležitosť ukázať čo v ňom je. Už úvodná nakladačka vo väzení dá jasne najavo, že každý kto sa mu postaví do cesty dostane poriadne cez hubu. Pouličné súboje nenechajú dlho čakať a film sa uberá v primeranom scenári k finálnemu súboju a zúčtovaniu s mafiou na ktorej je Bob Sapp len menšou zastávkou. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem větší fičák. Michael Jai White není bohužel Scott Adkins, hraje o něco hůře, ale zato mu to parádně kope. Čistá esence ranných devadesátek. Nad takovou řemeslnou kvalitou bychom jako mladí nadšeně hýkali. Jenže něco tomu zkrátka chybělo. Ten příběh až moc vykrádá Lví srdce. Přesto film nehaním, bitky vypadají slušně a Michael je sympaťák. 60% ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Naprosto a totálně prosťoučký, že už to ani víc nejde, možná by se mi chtělo říct až skoro stupidní, ale co na tom sejde, když Michael Jai White řeže všechny tak parádně, že bych se od něj klidně nechal seřezat i já, jen aby tam bylo další zlikvidování protivníka. Občas je sice na Whitovi vidět ,že mu schází, oproti těm nejlepším jako jsou Tony Jaa, Jet Li, popřípadě Scott Adkins, rychlost, ale vynahrazuje to skvělejma kombinacema kopů, obzvlášť parádní jsou ty ve výskoku, kdy sundá 4 šmejdy a taky vyniká brutální muskulaturou, se kterou se dokáže pohybovat docela svižně, na to, že je skoro jak kulturista. Scénářově to je fakt kravina, ale Jai White je tak mega skvělej, že mně to stačí. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Michael Jai White je totální bad motherfucker a ten film je dobrej už jen kvůli němu. Bohužel na to kolik tam hraje skutečnejch MMA zápasníků tam těch bitek zas tolik není. Hlavně ke konci se tam hodně kecá a debilní přehrávající záporák okupuje prostor. Na odreagování ale super. A epilog v závěrečných titulcích s mrdáním ve věznici moc potěšil :) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Průměrný akční kousek s několika opravdu povedenými bojovými scénami (zvláště pak souboj ke konci filmu). Příběh samotný už tak okouzlující nebyl, ale docela rychle to odsýpalo. Michael Jai White si své odvedl docela obstojně (jak herecký výkon, tak i soubojovou choreografii). Potěšila účast Juliana Sandse ve vedlejší roli i přítomnost nemotorného Boba Sappa – který nikdy dobrý herec nebude, ale na jeho zápasy v ringu jsem se párkrát podíval. Podívat se na to určitě dá, ale žádná pecka to tedy není. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Když Isaiah Bone (Michael Jai White) přihlašuje Angelu (Michelle Belegrin) na klinice, je ujištěn, že je vše anonymní. Později, když James (Eamonn Walker) pošle své lidi, aby ji přivedli zpět, najdou její pokoj podle jmenného seznamu na recepci. (jarkolar)
  • Michael Jai White má čierne pásy v siedmich druhoch bojových umení: shotokan, goju-ryu, tang soo do, kyokushin, kobudo, taekwondo a iaido, wushu kung-fu. [zdroj Muscle & Fitness] (joske88)
  • Bojovou choreografii filmu vymyslel Michael Jai White (Isaiah Bone). (ČSFD)

Reklama

Reklama