Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pan Bone (Michael Jai White) dodržuje dané sliby, a aby mohl splnit ten, co dal ve vězení svému teď už mrtvému příteli, musí se zúčastnit několika pouličních zápasů. To ho vynese výše, tam kam potřeboval, aby se seznámil se správnými lidmi. Dodrží své slovo či nikoliv? (c.tucker)

Recenze (155)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Blood and Bone je film, kde frajer ktorý nosí meno Michael Jai White nakopáva zadky "zloduchom" a zároveň zachraňuje ľudí / plní sľuby.Proste klasika.Celý film je vlastne jednoduchý a až ku koncu sa po dejovej stránke aspoň trošku rozvinie.Lenže tento film nieje o tom aký ma dej.V prvom rade tu ide o bitky, ktoré sú spravené na výbornú.Celý film sa tu vlastne len kope, boxuje a uhýba, ale medzi tými všetkými sci-fi filmami mi to akurát aj stačí. 80% - 4* ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Nemastný, neslaný pouliční street fight film s v hlavní roli nabušenou muskulaturou Michael Jai Whitea. Film se zcela určitě točil kvůli soubojům, které vypadají nepřesvědčivě a až příliš hraně, i když pár scén mě nechalo s ústy otevřenými dokořán. S Jai Whitem v hlavní roli jsem viděl zatím jen Black Dynamite, kde tedy nebylo o co stát, tohle je alespoň malinký krůček k lepšímu. Dalším filmům s ním se bránit nebudu, ale zde jak říkám, nemastný neslaný zážitek. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Naprosto a totálně prosťoučký, že už to ani víc nejde, možná by se mi chtělo říct až skoro stupidní, ale co na tom sejde, když Michael Jai White řeže všechny tak parádně, že bych se od něj klidně nechal seřezat i já, jen aby tam bylo další zlikvidování protivníka. Občas je sice na Whitovi vidět ,že mu schází, oproti těm nejlepším jako jsou Tony Jaa, Jet Li, popřípadě Scott Adkins, rychlost, ale vynahrazuje to skvělejma kombinacema kopů, obzvlášť parádní jsou ty ve výskoku, kdy sundá 4 šmejdy a taky vyniká brutální muskulaturou, se kterou se dokáže pohybovat docela svižně, na to, že je skoro jak kulturista. Scénářově to je fakt kravina, ale Jai White je tak mega skvělej, že mně to stačí. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Velice příjemně překvapen jsem byl tímto né příliš známým filmem (shlédnuto ve fázi sledování filmů Neporazitelný) a celkově v éře sledování M.J.Whitea. Je fakt neuvěřitelný, jak může být taková hora svalstva hbitá a mrštná, neuvěřitelně dynamickej kulturista.................... moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

Vecko99 

všechny recenze uživatele

Příběh nemá cenu hodnoti, kvůli tomu ten film nevzniknul, ale škoda té akce. M.J.White při všech soubojích jen stojí na místě, všechny porazí na základě jednoho, max.dvou úderů a závěrečný souboj je výsměch. Člověk čeká, že konečně přijde pořádný souboj a ono ani to ne. Nebýt tam Whitea, tak tento film má těžko takové hodnocení. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Když Isaiah Bone (Michael Jai White) přihlašuje Angelu (Michelle Belegrin) na klinice, je ujištěn, že je vše anonymní. Později, když James (Eamonn Walker) pošle své lidi, aby ji přivedli zpět, najdou její pokoj podle jmenného seznamu na recepci. (jarkolar)
  • Michael Jai White má čierne pásy v siedmich druhoch bojových umení: shotokan, goju-ryu, tang soo do, kyokushin, kobudo, taekwondo a iaido, wushu kung-fu. [zdroj Muscle & Fitness] (joske88)
  • Bojovou choreografii filmu vymyslel Michael Jai White (Isaiah Bone). (ČSFD)

Reklama

Reklama