Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (689)

becki_tu odpad!

všechny recenze uživatele

Pánové Friedberg a Seltzer již klesli na úplné dno. Celý film je vlastně jen snůška několika (ne)herců, kteří mění kostýmy jak na běžícím pásu a to bez jakékoliv návaznosti a o nějakém vtipu nebo dokonce humoru zde nemůže být ani řeč. Tedy abych byl přesný, jeden druh humoru zde přeci jen je. Ten fekální, na který si nedobrovolně zvykáme už od prvního Date Movie. A nejlepší scéna? Žádná taková nebyla. ()

Renton odpad!

všechny recenze uživatele

Scénář: Jason Friedberg, Aaron Seltzer .. Katastrofáááá!! Věděl jsem, že tohle jednou zase přijde a můj osobní hodnotící rámec bez 'odpadu' nebude stačit. ___ Křečovitá amatérská parodie (i „parodie“ je silné slovo) bez kladů ba bez nosného děje, bez vtipu, bez mozku a vkusu, kdy jde o sled kratších či delších střípků největších filmových a popkulturních hitů/hvězd posledních roků v tragicky složené, napsané, zahrané, zrežírované mozaice (Armageddon, 10 000 BC, American Gladiators, Amy Winehouse, krkání, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, Flavor Flav, zív, No Country for Old Men, Superbad, sračky, Wanted, Juno, Cloverfield, High School Musical, Justin Timberlake, podělané slipy, Hannah Montana, Hancock, Sex and the City, mateřské mléko, You Don't Mess with the Zohan, Toyota Prius, Jumper, zív, Chronicles of Narnia: Prince Caspian, Night at the Museum, Enchanted, plodová voda, Let's Dance, Iron Man, Hellboy, krávy, Hulk, Twister, TUJM, Get Smart, hovna, Alvin and the Chipmunks, Batman, zív, Speed Racer, pedo/zoofilní Michael Jackson v kufru:-)), Beowulf, Kung-Fu Panda, Love Guru, zííív...). ___ Přesto doporučuji: všem masochistům a zejména škarohlídům - alespoň si budete více vážit 40% filmů, nad kterými někdy až moc ohrnujete nos;-)) __ Ještě že jsem tuhle katastrofu viděl v kině zadarmo a datum 29.08.2008, kdy měl přijít domnělý konec světa, mám za sebou. To Už Je Moc.. 0%. ()

Reklama

tron odpad!

všechny recenze uživatele

Videl som tri paródie dua Friedberg/Seltzer a všetky (STRAŠNÁ HALUZ, VEĽKOFILM, TOTO JE SPARTA!) mali niečo spoločné. Minimálny rozpočet (čo u komornej melodrámy nevadí, ale u paródie áno, nakoľko väčšina paródií stojí nielen, ale aj na vizuálnych vtipoch), také lacné herecké obsadenie, že prípadné cameo Hulka Hogana by bolo na Oscara, nezmyselné sústredenie na bizarné postavičky a scenár, ktorý v skutočnosti len pozostáva z narýchlo pozliepaných slávnych scén zo snímok za posledné tri-štyri roky. Toto kedysi až tak rozšírené nebolo. Kedysi záležalo na scenári, postavách a dialógoch - nech to znie akokoľvek neuveriteľne. Dnes sa to len pozliepa z okopírovaných scén z hororov, drám a trilerov a akože to je hotové. Nie je pridané nič vlastné. Ide z toho amaterizmus hrubého zrna a nie je to zábavné; nemám nič proti záchodovým bláznivým komédiám, ale toto bolo proste iba nechutné. ()

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

Čo viac dodať k tomuto filmu, čo už všetci nepovedali? Jason Friedberg a Aaron Seltzer sú proste ekvivalentom najhorších režisérov, scenáristov a producentov filmovej histórie a najväčší trest pre nich by bol nechať ich pozerať ich vlastné filmy. A ani sa nesnažte mi hovoriť, že je to predsa paródia a treba to tak brať! Ani náhodou. Existujú skvelé satiry a paródie ako napríklad Spaceballs. Toto nie je vtipné, nemá to chuť, miestami je to kruté a nechutné, absolútne bez inšpirácie... toto je fakt najhorší film,ktorý som kedy videl, a myslím si, že ani ako zhúlený by som na tom nič vtipné a komické nenašiel. Strieľa to vtipy naverímboha a ani jeden nefunguje. ANI JEDEN!!! Nie je ospravedlnenie pre tento film. Je to hnus, grc, odpad a všetko v jednom. Pre všetko na svete ľudia... NEPOZERAJTE TENTO FILM!! Hodnotenie: F V osobnom TOP 11 filmov, ktoré nenávidím absolútne najviac sa umiestnil na 1. mieste ()

havLord 

všechny recenze uživatele

Tohle je prostě něco zcela jiného ------ jde o to, že se odpálí polehčující okolnost. A neviděl jsem to sám, tzn. že jsem neměl vůli se nad těmi "hovadinami" rozčilovat. Tak to by vysvětlovalo, proč já se bavil pážecky, zatímco ostatní evidentně trpěli jak tuři ... a nemám v plánu zjišťovat, jestli by pro mě ten film měl nějakou hodnotu i teď, za střízliva. V tu chvíli jsem se zplna hrdla smál, takže 85%. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • V záverečnej pesničke je 48x použité slovo fuck. (rador)
  • Film paroduje i filmy, které měly v době psaní scénáře daleko před premiérou, tudíž scénáristé ani nevěděli, co vlastně parodují. Například Hancock a Temný rytíř. (hippyman)
  • Film si rychle po premiéře vybojoval místo nejhoršího filmu historie na IMDb. (Karlos80)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama