Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (689)

castor 

všechny recenze uživatele

Totální výsměch, který na to šel ale nadmíru chytře a celosvětově utržel nějakých 85 milionů dolarů. Dvojice režisérů tu „paroduje“ na tři desítky mnohem lepších filmů i fenoménů dnešní doby, u kterých by sice nápady byly, to se musí nechat, ale ve finální podobě se omezují jen na krkání, prdění a bůh ví jaká zvěrstva ještě!! Křeč nejhrubšího zrna.. snad jen Justin Timberlake nebo Michael Jackson v kufru s opičkou a chlapcem vykřesá nějaký ten úsměv.. hájit se nebudu, ale * dám!! ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

odpad! či 5*? Tohle je fakt děsnej film ale prostě jsem se díky demencí tvůrců naprosto smál. Tvůrci se snažily nacpat do filmu všechny novější blockbustery ale bohužel většina je děsně nevtipných a špatných. Film je špatný jako celek ale u něčeho jsem se i zasmál. Vampires suck je prakticky jen o Shitlingu a je zábavný. Takže je to takový důkaz že parodie mají být o jednom filmu. ()

Reklama

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

Co může normálně uvažující člověk říct na tule věc? Pokud bych byl opravdu rozumný, tak bych se na to ani nedíval. DM je naprosto nechutná a hloupá věc, která dělá sto letům kinematografie neuvěřitelnou ostudu. To, že film paroduje i věci, které vlastně ani v době psaní scénáře nebyly natočené, předurčuje DM na naprosté dno. 99% vtipů je tedy založeno na tom, že člověku, který vypadá jak postava z plakátu, je fyzicky ublíženo. Ha-ha-ha. Jen lituju lidi, kterým se to líbí. Obvykle názor druhých beru, ale tohle... prostě ne. ()

viperblade odpad!

všechny recenze uživatele

Tak takhle ne. Nejprve chci říct, že "film" má sotva 1 hoďku a 15 minut, takže zdejších 90 minut neberte vážně. Pokud neexistuje nějaká SE. Ale zdejší hodnocení berte ZATRACENĚ vážně!!! Už trailer, (který je zrovna tak vtipný, jako film sám), se nás snaží přesvědčit, že to je (cituji): "od tvůrců, kteří viděli příliš mnoho filmů". Tohle jim neberu, ale mohli by se taky podívat alespoň na jednu parodii, ať si kurva uvědomí, jak se to točí!!! (Pro příklad: Připoutejte se, prosím 1 i 2, nebo by mohli zkusit některou z Bláznivých Střel, ať už to bude 1, 2 nebo 3. A to vůbec nemluvím o Žhavých výstřelech 1 nebo 2.) A to jsou jen ty, na které si vzpomenu. Takže, pokud jste považovali dřívější výtvory této povedené dvojky za odpad!, tak na tohle radši opravdu nekoukejte. Radím všem dobře, tomuto se vyhněte opravdu velkým obloukem!!! ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Naprostá kravina... Říkáte si, že to jsou asi všechny parodie, no ale tohle bylo extrémní... Samozřejmně plno trapných scén no a děj ? O tom radši nemluvím. Ale přímo na odpad to nevidím, protože když to srovnám s Velkým bijákem (Epic Movie), tohle bylo alespoň o trochu lepší a hlavně jsem se alespoň párkrát zasmál, i když to byly trapárny. Jinak parodovat Jessicu Simpson, Hannah Montanu, Amy Winehouse a další byl možná dobrý nápad, ale výsledek nebyl vtipný... No jo, nejsem si jistý jestli se vůbec někdy natočí lepší parodie než Scary Movie... ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Dle filmu končí svět 29. srpna 2008, tedy v den premiéry filmu. (rafix)
  • Film paroduje i filmy, které měly v době psaní scénáře daleko před premiérou, tudíž scénáristé ani nevěděli, co vlastně parodují. Například Hancock a Temný rytíř. (hippyman)
  • Na jednom z plakátů je vidět Socha Svobody. V samotném filmu se však neobjevuje ani na vteřinu. (t.mon)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama