Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (689)

Renton odpad!

všechny recenze uživatele

Scénář: Jason Friedberg, Aaron Seltzer .. Katastrofáááá!! Věděl jsem, že tohle jednou zase přijde a můj osobní hodnotící rámec bez 'odpadu' nebude stačit. ___ Křečovitá amatérská parodie (i „parodie“ je silné slovo) bez kladů ba bez nosného děje, bez vtipu, bez mozku a vkusu, kdy jde o sled kratších či delších střípků největších filmových a popkulturních hitů/hvězd posledních roků v tragicky složené, napsané, zahrané, zrežírované mozaice (Armageddon, 10 000 BC, American Gladiators, Amy Winehouse, krkání, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, Flavor Flav, zív, No Country for Old Men, Superbad, sračky, Wanted, Juno, Cloverfield, High School Musical, Justin Timberlake, podělané slipy, Hannah Montana, Hancock, Sex and the City, mateřské mléko, You Don't Mess with the Zohan, Toyota Prius, Jumper, zív, Chronicles of Narnia: Prince Caspian, Night at the Museum, Enchanted, plodová voda, Let's Dance, Iron Man, Hellboy, krávy, Hulk, Twister, TUJM, Get Smart, hovna, Alvin and the Chipmunks, Batman, zív, Speed Racer, pedo/zoofilní Michael Jackson v kufru:-)), Beowulf, Kung-Fu Panda, Love Guru, zííív...). ___ Přesto doporučuji: všem masochistům a zejména škarohlídům - alespoň si budete více vážit 40% filmů, nad kterými někdy až moc ohrnujete nos;-)) __ Ještě že jsem tuhle katastrofu viděl v kině zadarmo a datum 29.08.2008, kdy měl přijít domnělý konec světa, mám za sebou. To Už Je Moc.. 0%. ()

Hellboy odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní DNO! Snad v životě jsem neviděl horší film a to neříkám 10 minut po konci, ale s řádným rozmyslem. Tohle je prostě hnus, esence odpadu, zrůdnost.. nemam slov... Slepenec scének z neskutečně velkého množství filmů. Samozřejmě, že nijak nedržej dohromady, to po nich ani nechci, tak naivní nejsem, ale oni ty scénky ani nejsou zábavné..ani málo.. Hned během první půlhodinky jsem zaznamenal - 10,000 BC, křišťálovou lebku, zemi, která neni pro starý, McLovina ze Superbad, ohejbání trajektorie kulek jako ve Wanted, taneček jako z Let's Dance, monstrum z JetelovéhoPole, Hancocka a souboj mezi Juno a Carrie ze Sexu ve městě. Není to náhodou na těch 30 minut málo? A pak si tam Amy Winehouse 40 vteřin v kuse krká! neuvěřitelný.. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Totální výsměch, který na to šel ale nadmíru chytře a celosvětově utržel nějakých 85 milionů dolarů. Dvojice režisérů tu „paroduje“ na tři desítky mnohem lepších filmů i fenoménů dnešní doby, u kterých by sice nápady byly, to se musí nechat, ale ve finální podobě se omezují jen na krkání, prdění a bůh ví jaká zvěrstva ještě!! Křeč nejhrubšího zrna.. snad jen Justin Timberlake nebo Michael Jackson v kufru s opičkou a chlapcem vykřesá nějaký ten úsměv.. hájit se nebudu, ale * dám!! ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Tohle má být nejhorší film všech dob? :-) Neeee, v žádném případě. Jen ... Opět zapracoval populismus! __ Když vynechám dvě fekální scény, je to jedna velká parodie, u které je vždycky jasné, jaký film to značí. Je to přesný opak Stillerovy Tropické Bouře, kde musíte přemýšlet, protože to má obrovskou hloubku. __ Občas jsem se vážně zasmál a hodně rychle to uteklo, takže objektivní tři hvězdičky, což se hodně divím! ()

tron odpad!

všechny recenze uživatele

Videl som tri paródie dua Friedberg/Seltzer a všetky (STRAŠNÁ HALUZ, VEĽKOFILM, TOTO JE SPARTA!) mali niečo spoločné. Minimálny rozpočet (čo u komornej melodrámy nevadí, ale u paródie áno, nakoľko väčšina paródií stojí nielen, ale aj na vizuálnych vtipoch), také lacné herecké obsadenie, že prípadné cameo Hulka Hogana by bolo na Oscara, nezmyselné sústredenie na bizarné postavičky a scenár, ktorý v skutočnosti len pozostáva z narýchlo pozliepaných slávnych scén zo snímok za posledné tri-štyri roky. Toto kedysi až tak rozšírené nebolo. Kedysi záležalo na scenári, postavách a dialógoch - nech to znie akokoľvek neuveriteľne. Dnes sa to len pozliepa z okopírovaných scén z hororov, drám a trilerov a akože to je hotové. Nie je pridané nič vlastné. Ide z toho amaterizmus hrubého zrna a nie je to zábavné; nemám nič proti záchodovým bláznivým komédiám, ale toto bolo proste iba nechutné. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Film paroduje i filmy, které měly v době psaní scénáře daleko před premiérou, tudíž scénáristé ani nevěděli, co vlastně parodují. Například Hancock a Temný rytíř. (hippyman)
  • V záverečnej pesničke je 48x použité slovo fuck. (rador)
  • Na jednom z plakátů je vidět Socha Svobody. V samotném filmu se však neobjevuje ani na vteřinu. (t.mon)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama