Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (688)

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nalehko jsem sjížděl ty komentáře co tady zdejší uživatelé napsali a dva z mé top dokonce dali tři hvězdičky s tím, že si rozhodně nepodají ruku s lidma co to vynáší do odpadových hnízd. Na druhou stranu jsem si řek, že proč to nezkusit, třeba se u toho člověk fakt pobaví viz. Epic Movie u kterého to skutečně jakžtakž ještě šlo, jenže u Disaster Movie opravdu nemám slov. Jestli nějaký světově uznalý žebříček tvrdí, že tohle je ten nejhorší film, který kdy vznikl, tak si s ním klidně podám ruku. Tohle je fakt sračka sraček, na které opravdu není nic vtipnýho, a to jsem tam ten vtip opravdu hledal nejlíp jak jsem mohl. ()

K.I.N.G. odpad!

všechny recenze uživatele

"Film", který paroduje takovou hromadu postav, filmů a věcí musí být nutně zajímavý. To ale ještě neznamená, že musí být dobrý nebo aspoň důstojný. Friedberg a Seltzer nám totiž opět předvedli, jak vypadá typický odpad. Primitivita, absolutní neúcta ke všemu, sprostá mluva, trapnost, nulová dějovost - to jsou atributy všech jejich filmů. Disaster Movie je jen další taková prázdná zhovadilost, nad kterou zůstává zdravý rozum stát. Jediný záblesk vtipu přišel v podobě chlapa, co měl vypadat jako Sarah Jessica Parker, protože je fakt, že byl skoro stejně hnusný jako ona, takže to jediné se trošku povedlo. Vydržel jsem asi do půlky a úplně mi to stačilo. Nikdy víc, nikdy znovu. ()

Reklama

ArsenalEagle odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film jsem si stáhl v domění, že se trochu pobavím, jako to bylo např. ve Velkej biják, Scary Movie,.. nebo Drsnej Doják a on OMYL, tak nudnou, nesnesitelně trapnou parodii(* pokud se tomu parodie dá vůbec říkat) jsem ještě neviděl! Opravdu byla jen jedna malá scéna, u které jsem se pousmál, a to když přišla Carmen Electra. Toto byl opravdu nejnudnější film co znám. 5% ()

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

Co může normálně uvažující člověk říct na tule věc? Pokud bych byl opravdu rozumný, tak bych se na to ani nedíval. DM je naprosto nechutná a hloupá věc, která dělá sto letům kinematografie neuvěřitelnou ostudu. To, že film paroduje i věci, které vlastně ani v době psaní scénáře nebyly natočené, předurčuje DM na naprosté dno. 99% vtipů je tedy založeno na tom, že člověku, který vypadá jak postava z plakátu, je fyzicky ublíženo. Ha-ha-ha. Jen lituju lidi, kterým se to líbí. Obvykle názor druhých beru, ale tohle... prostě ne. ()

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

Čo viac dodať k tomuto filmu, čo už všetci nepovedali? Jason Friedberg a Aaron Seltzer sú proste ekvivalentom najhorších režisérov, scenáristov a producentov filmovej histórie a najväčší trest pre nich by bol nechať ich pozerať ich vlastné filmy. A ani sa nesnažte mi hovoriť, že je to predsa paródia a treba to tak brať! Ani náhodou. Existujú skvelé satiry a paródie ako napríklad Spaceballs. Toto nie je vtipné, nemá to chuť, miestami je to kruté a nechutné, absolútne bez inšpirácie... toto je fakt najhorší film,ktorý som kedy videl, a myslím si, že ani ako zhúlený by som na tom nič vtipné a komické nenašiel. Strieľa to vtipy naverímboha a ani jeden nefunguje. ANI JEDEN!!! Nie je ospravedlnenie pre tento film. Je to hnus, grc, odpad a všetko v jednom. Pre všetko na svete ľudia... NEPOZERAJTE TENTO FILM!! Hodnotenie: F V osobnom TOP 11 filmov, ktoré nenávidím absolútne najviac sa umiestnil na 1. mieste ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Film byl nominován na šest Zlatých malin, a to v kategoriích nejhorší kamera, nejhorší herečka (Carmen Elektra), nejhorší herečka ve vedlejší roli (Kim Kardashian), nejhorší režie, nejhorší scénář a nejhorší prequel nebo rip-off. Herečka Kim Kardashian komentovala svojí nominaci na Zlatou Malinu slovy: "Je to čest být jen nominována." (Terva)
  • Na jednom z plakátů je vidět Socha Svobody. V samotném filmu se však neobjevuje ani na vteřinu. (t.mon)
  • Dle filmu končí svět 29. srpna 2008, tedy v den premiéry filmu. (rafix)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama